Προς το περιεχόμενο

ntTriantafillos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ntTriantafillos

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1990

ntTriantafillos's Achievements

  1. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Το πιο πιθανό είναι να είχε το πακέτο πριν το update.
  2. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Τα packs καθορίζονται την στιγμή που αποκτώνται και όχι όταν τα ανοίγεις. Οπότε μια χαρά διπλά μπορείς να βρεις όσο και να περιμένεις.
  3. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Είναι όπως τα λέει ο φίλος privateer. Legend πάνε όλα τα deck, αναλόγως το skillcap αλλάζει απλά ο χρονικός ορίζοντας. Ta zoo/aggro decks είναι κατά γενική ομολογία δύσκολα decks γιατί εμπεριέχουν πολλές αποφάσεις. Οπότε είναι άτοπο ότι θα σε πάνε legend easy. Είμαι ακριβώς αυτής της άποψης που είχα κάνει μισό χρόνο πριν. Παίξε το game γιατί το ευχαριστιέσαι, όχι για να είσαι competitive. Εκτός και αν θεωρείς ότι το legend = "competitive". Εμένα μου φαίνεται λογικό να παίζουν τα ίδια decks σε όλα τα ρανκς πάντως. Κάποιοι είναι f2p, κάποιοι όχι. Από την στιγμή που ανταγωνίζονται όλοι μαζί δεν γίνεται να υπάρχουν διακρίσεις, όποιος θέλει ας παίξει αρένα. Προσωπικά ως f2p παίχτης, πάντα προτιμούσα τις αρένες και μόνο όταν είχα τον χρόνο για 3 μήνες έπαιξα για παραπάνω από το ρανκ 5 και πήγα legend. 1 φορά με midrange shaman(Before it be mainstreem), 1 φορά με reno priest, 1 φορά με pirate warrior από άλλο account.
  4. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    2017 και ακόμη υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι το deck κάνει τον παίχτη. Ο άλλος λέει είναι πρόβλημα το να παίζουν ίδια decks από low rank ως high rank. Σώπα ρε μεγάλε και τότε πως θα ξεχωρίζουν οι καλοί παίχτες? Παιδιά αφήστε το καλύτερα το HS για εμάς που γουστάρουμε να παίζουμε. Α και btw, όσοι ακόμη υποστηρίζετε πως το HS είναι καθαρά RNG game, ρίξτε μια ματιά μπας και ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και δείτε τα λάθη σας! Site: http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/44523-nydra-s-minutes-hearthstone-excellence-should-be-celebrated-way-more
  5. Σκέφτομαι την αγορά των HyperX core ή των Kraken pro. Και τα 2 στην τιμή των 70 ευρώ. Θα έχω πρόβλημα με onboard κάρτα ήχου? Η μητρική είναι μία Asus h87-pro. Μεταξύ αυτών των δύο ποια αποδίδουν καλύτερα overall ? Το μικρόφωνο το χρειάζομαι κυρίως για skype calls.
  6. Αύριο θα τα στείλω στην ΕΕΕΤ το θέμα είναι αν έχω δίκιο ή άδικο. Αν θα υπάρξει η χρέωση ή όχι αν θα μεταφερθώ εκ-νέου στον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ είπε εντός 2-3 ημερών (από σήμερα 9/5) ότι θα γίνει η διαδικασία. Μήπως είναι αργά αν επικοινωνήσω αύριο με τον ΕΕΕΤ?
  7. Εν συντομία η ιστορία είναι η εξής: 28/4 γίνεται αίτηση με φυσική παρουσία σε κατάστημα NOVA 3/5 ενημερώνομαι από τον υπάρχων πάροχο -εκείνη την στιγμή- (ΟΤΕ) για αντιπροσφορά την οποία θα ήθελα να αποδεχτώ. 3/5 γίνεται αίτηση για διακοπή/υπαναχώρηση φορητότητας στην NOVA μέσω email. Στις 4/5 καλώ ο ίδιος στην NOVA και μου λένε, αρχικά ότι η αίτηση διακοπής φορητότητας δεν γίνεται δεκτή μέσω email αλλά μόνο με fax ή σε κατάστημα, μετέπειτα ότι έπρεπε να γίνει μέχρι τις 14:00 την ημέρα 3/5, και στο τέλος ότι δεν έχω δικαίωμα διότι η αίτηση υπογράφηκε σε κατάστημα. Επικοινωνώ με τον ΟΤΕ και ταυτόχρονα ψάχνω λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία στο site του ΕΕΕΤ. Από όσα βρήκα στο site η NOVA δεν έχει δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την αίτηση μου γιατί αυτή ήταν εμπρόθεσμη, το ίδιο μου διαβεβαίωσε και ο ΟΤΕ. Ταυτόχρονα, στις 4/5, υπογράφηκε από τον πατέρα μου εξουσιοδότηση για να ζητήσει την γραμμή πίσω ο ΟΤΕ. Δια ταύτα, η NOVA κάνει απαιτητά 35 ευρώ λόγω φορητότητας και 136 ευρώ λόγω διακοπής παγιών. Ο ΟΤΕ με διαβεβαίωσε πως δεν έχει δικαίωμα να τα κάνει απαιτητά (τουλάχιστον τα 136, ουσιαστικά όμως και τα 35 οφείλονται σε δική τους παράβλεψη. ΥΓ : Η παράνοια είναι ότι η NOVA ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ μεταξύ 24/4 και 9/5 "προσπαθούσε" να επικοινωνήσει μαζί μας σε αριθμό ΠΡΟ 6 ετών, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό που ήταν δηλωμένο στην αίτηση φορητότητας. ΥΓ2 : Τι κινήσεις πιστεύετε πως πρέπει να κάνω? Αύριο πρωί θα γίνει σίγουρα τηλέφωνο στον ΕΕΕΤ.
  8. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Αμφιβάλω πολύ αν όσοι λένε πως το παιχνίδι είναι 90% τύχη έχουν πάει πάνω από ρανκ 5. Μας έχετε ζαλίζει τα ούμπαλα. Λες και όταν βλέπαμε secret paladin και face hunter με loatheb για να κόβεις aoe ήταν καλύτερα. Παίξτε, απολαύστε το παιχνίδι και μην κοιτάτε το ρανκ. Αν πάλι θέλετε να γίνετε καλοί σε αυτό το παιχνίδι, σταματήστε να λέτε πως είναι 90% τύχη και συγκεντρωθείτε στο πως να μεγιστοποιήσετε το skillcap σας. Α και παίξτε καμιά αρένα για να μάθετε λίγο value trades. Τραγικό να βλέπω άτομα με ~3000wins να έχουν ~100 wins arena.
  9. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Και εσύ μου λες ότι η αρένα είναι "κακή" για κάτω από 6-7 wins... Πράγμα άτοπο. Το value από την αρένα βγαίνει περίπου στα 3.6 wins, αυτά είναι τα μαθηματικά. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
  10. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Με την ίδια λογική εγώ σου λέω πως χάνεις 400 gold παίζοντας 2 ώρες ranked. F*ck logic.
  11. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Μιλάς για τύχη όταν αυτός (ο amnesiac) έχει λούσει κέρατα με το hunter αλλά κερδίζει γιατί το ragnaros του δίνει το 33% και το toad 2-3 turns πριν το 25%. Εγώ πιο πολύ το είδα ως "payback" του rng. Έχασε 4 φορές με druid σε αυτό το meta! Κατόρθωμα θα το χαρακτήριζα εγώ αυτό. Αν και η αλήθεια είναι πως φάνηκε από την στιγμή που έγινε το 3-2 το πως θα τελειώσει η σειρά γιατί είχε tiltάρει full ο τύπος. Η διαφορά σε αυτό το επίπεδο είναι ΚΑΙ το mentality των παιχτών. Ο Pavel έκανε 2 ανατροπές και ήταν ανέκφραστος σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια.
  12. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Ο Amnesiac έχασε γιατί ο αντίπαλος του έπαιξε καλύτερα. Δεν άξιζε να κερδίσει και δεν κέρδισε.
  13. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Νομίζω πως είναι μέχρι 7 packs καθώς δίνουν 1 pack σε όλους όσους έκαναν vote.
  14. ntTriantafillos

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    δεν έχω ιδέα πως ανεβάζω εικόνες και όσες φορές προσπάθησα απέτυχα οπότε αν κάποιος βοηθήσει θα μπορούσα να σας δώσω την λίστα με την οποία πήγα legend.
  • Δημιουργία νέου...