Προς το περιεχόμενο

LiquidOS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με LiquidOS

  • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

LiquidOS's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Ενδεικτικά: http://www.baklatsidis.gr/files/products/ODHGIES_WHIRLPOOL-CLEANER.pdf http://www.kalafatis-bagno.gr/product_info.php?cPath=16&products_id=82&osCsid=rjzuchfhrp http://acrilan.gr/?page_id=108
  2. Το υγραέριο είναι πρόσθετο, κινητήρας βενζίνης είναι και επιλέγεις καύσιμο μέσω διακόπτη. Υπάρχουν και ντίζελ, καθώς και ηλεκτρικά.
  3. Στη δική μου "συμβαίνει" και όταν δεν βρέχει. Εντάξει, έχουν ξεφύγει. Εδώ δεν έχει ταχυδρομείο, έχει ταχυδρομικό πρακτορείο. Περνάω μόνος μου και παίρνω τα δέματα. Η ειδοποίηση έρχεται μετά από 5-6 μέρες ή δεν έρχεται ποτέ, αναλόγως τα κέφια του διανομέα. ΓΤΠΚ.
  4. Αστραχάν, σόρυ ρε συ, δε διατίθεμαι, μ' αρέσει το άλλο φύλο, το αντίθετο. Πάνε τρίψου σε κανέναν άλλο.
  5. Εγώ θα έλεγα ποτέ δεν ξέρεις τι χρώματα μπορεί να έχει βάλει ο κάθε ηλεκτρολόγος, μιάς και πιθανότατα χτύπησε τη δουλειά κοψοχρονιά κατόπιν παζαριών του πελάτη ή μηχανικού και πληρώθηκε παραμονές του αγίου Λούτσου (+μεγάλη η χάρη Του..+) . Τα χρώματα δεν είναι ενδεικτικά, αλλά αυστηρά νομοθετημένα. Δυστυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις. Όσο γιά τα καλώδια, καλά τα λες, 4 θέλει, όμως 1 ουδέτερο (μπλέ ή γκρί) και 2 επιστροφές φάσης (μαύρο/α ή καφέ ή κόκκινο). Η ασφάλεια πέφτει, το ρελέ ή και τα 2; Και πότε πέφτει, όταν κάνεις τη σύνδεση που προανέφερες ή ακόμα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο τίποτα στο κίτρινο;
  6. Ναι, έτσι πρέπει, αρκεί να έχεις αγωγό γείωσης γιά να το συνδέσεις. Το δικό σου κίτρινο πρέπει να είναι επιστροφή.. Με το δοκιμαστικό ή ακόμα καλύτερα ένα βολτόμετρο, μπορείς να το τσεκάρεις γρήγορα, εύκολα, και κυρίως αναίμακτα.
  7. Με το φωτιστικό εκτός σύνδεσης, χρησιμοποίησε δοκιμαστικό, πατώντας εναλλάξ τα πλήκτρα και βλέποντας σε ποιό χρώμα του ταβανιού ανάβει καθε φορά. Εναλλακτικά δοκίμασε να συνδέσεις τα δύο γκρί του φωτιστικού στο γκρί και το κίτρινο του ταβανιού. Το κίτρινο του φωτιστικού άστο ασύνδετο. Λογικά θ' ανάβουν όλες οι λάμπες με το άλλο πλήκτρο του διακόπτη. Αν ναι, ξαναποστάρισε μαζί με φωτό του φωτιστικού.
  8. Έχω έναν κινέζικο, 25€ από μαγαζί αξεσουάρ αυτοκινήτων. Μάρκας... xianghue. Τρία χρόνια τον έχω, φορτίζει ακόμα..
  9. LiquidOS

    ηλεκτρολογικά

    Η σειρα valena της legrand είναι πολύ επιτυχημενη εμπορικά. Καλή ποιότητα, αλλά η sedna της scneider έχει εφάμιλλη ποιότητα με καλύτερες τιμές. Πιό οικονομική, η σειρά cariva, legrand πάλι, αρκετά κατώτερη ποιοτικά.
  10. 3 KW, ισως και περισσοτερο. Ψαξε το ταμπελακι του, οφειλει να αναγραφεται η ισχυς. ΜΗΝ τα δουλευεις ολα μαζι αν το συνδεσεις σε απλη πριζα. Οι γραμμές των απλων πριζων πρεπει να ειναι ασφαλισμενες για ισχυ ως 2,3 KW στον πινακα. Αν η εγκατασταση σου ειναι σωστη θα πεφτει η ασφαλεια, αν οχι θα καουν οι μονωσεις των καλωδιων της συγκεκριμενης γραμμης. Επιταχυντής μπορεί να μην είναι, αλλά την οιανδήποτε πρίζα και τα καλώδια μιά χαρά μπορεί να τα καρβουνιάσει.
  11. LiquidOS

    αύξηση τιμών στο ebay

    Νομίζω έχουν αυξηθεί οι προμήθειες του ebay.. ..οπότε, όπως γίνεται παντού και πάντα, το επιπλέον κόστος των πωλητών το επιβαρύνονται οι αγοραστές,
  12. LiquidOS

    ΙΚΕΑ εγγύηση

    Χωρίς απόδειξη μάλλον απίθανο. Εκτός αν θυμάσαι ακριβώς την ημερομηνία αγοράς και μπορέσουν να τη βρουν στο αρχείο τους. Διεύθυνση e-mail θα βρεις στις πληροφορίες καταστήματος, αφού πρώτα επιλέξεις κατάστημα.
  13. Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο βιβλίο, και δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.. Εφ'όσον είναι στοιχεία ηλεκτρολογίας, νομίζω ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις νόμο Κουλόμπ, νόμο του Ωμ, συνδεσμολογίες αντιστάσεων, τους 2 νόμους του Κίρχοφ, τύπους ισχύος. Επίσης, πυκνότητα ρεύματος, αγωγιμότητα, βαθμό απόδοσης. Βόηθα κι εσύ λίγο, ποιά κεφάλαια έχει το βιβλίο σου;
  14. LiquidOS

    Το σωστό ούπα

    Ότι έγραψε ο dimpa16. Αν σου ξέφυγε το τρυπάνι και το 6άρι πλέει, δεν πας σε 8άρι, υπάρχουν 7άρια.
  15. Η σιλικόνη δεν βάφεται, ακρυλικό στόκο σε φυσίγγιο να πάρεις. Και βάφεται και μιά χαρά ελαστικότητα έχει..
  • Δημιουργία νέου...