Προς το περιεχόμενο

chaos748

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    202
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. chaos748

    Καναπες 2,5 x 1

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 11:25 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμενος Σεπτεμβρη 23. Αδιαβροχος-αλεκιαστος, 10 χρονια εγγυηση, υπαρχει αποδειξη. Διαστασεις 2,5 χ 1. Ειναι οριακα αχρησιμοποιητος. Αθηνα, Αγ.Αναργυρους. Υπαρχει διαθεσιμος μεταφορεας στα 40 ευρω περιπου.

    400 €

  2. Οικολογικη συνειδηση δηλαδη? Τα καλαμακια μας μαραναν? Η ειναι δυνατον εγω κ συ να σταματησουμε να μπαινουμε στο αεροπλανο πχ?
  3. chaos748

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Αυτο το προβλημα αφορα μονο την Ελλαδα.
  4. chaos748

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Το OS της σαμσουνγκ ειναι απο τα χειροτερα. Η καμερα ειναι τρομερη αλλα τα χρωματα ειναι ψευτικα, ειναι πολυ enhanced. Δεν συγκρινεται με την σειρα pixel σε μπαταρια και καμερα.
  5. chaos748

    Αλλαγη apple id mail

    Ηθελε να κανω πρωτα αυτο, και μετα να παω μεσω του browser στο link που ειχατε στειλει, για να ολοκληρωσω την διαδικασια. Ευχαριστω.
  6. chaos748

    Αλλαγη apple id mail

    Το λινκ αυτο που εβαλες γραφω ξεκαθαρα πιο πανω οτι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ διοτι παταω ''change apple id'', βαζω το νεο mail και μου βγαζει αυτο που επισυναπτω. Στην συσκευη μετα στο mac μου παω εκει που λεει, αλλα δεν υπαρχει καποιος τροπος για να βαλω το νεο apple id. Επισης δεν μου ρχεται κανενα mail επιβεβαιωσης στο mail που εβαλα σαν νεο apple id. Δεν ειναι icloud, ειναι gmail. Οταν εννοω οτι δεν δουλευει, εννοω οτι μου βγαζει το screenshot που παρεθεσα στο ποστ απο πανω.
  7. chaos748

    Αλλαγη apple id mail

    Καλησπερα. Εχω ενα [email protected] το οποιο το χρησιμοποιω σαν apple id στο mac μου. Θα ηθελα να αλλαξω το ΜΑΙΛ του apple id. https://support.apple.com/en-us/HT202667#:~:text=If you no longer use,purchases%2C or other account information. Αυτο εδω δεν δουλευει μεσω του browser. Η μια λυση ειναι να φτιαξω νεο apple id με το domain που θελω, να το περασω στο iphone πoυ μολις αγορασα και να το βαλω και στο mac μετα. Πως ομως μπορω να αλλαξω apple id στο mac χωρις να χασω τα δεδομενα μου και τις ρυθμισεις?
  8. Εγω την πηγα στα PDS Καλλιθεα, οπου το πηγε σε 3 τεχνικους, και με τους 3 που μιλησα στο τηλεφωνο, μου εξηγησαν οτι ειναι επικινδυνο να σπασει η οθονη και δεν το αναλαμβανουν. Εσεις πως καταφερατε και το αλλαξατε μονοι σας?
  9. πραγματικα εχω σβησει το viber. μονο η μανα μου και η γενικη ταχυδρομικη το χρησιμοποιουν.
  10. chaos748

    Ψάχνω για...

    MS Office για MAC OS. Υπηρχαν κατι προσφορες που και που εδω μεσα αλλα δεν μπορω να βρω καποια. Εχουμε καποιο λινκ?
  11. Δεν καταλαβα τπτ απ οτι ειπες😁. Αν μπορεις να εξηγησεις
  12. Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης. Το προγραμμα της ΔΕΗ My home enter(+) (https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-enterplus/) προσφερεται αυτη την στιγμη στα 0.56 ανα kWh με 12μηνη διαρκεια. Εχω προλαβει απο γνωστους τιμες στα 0.10 πριν 1.5 χρονο, 0.17 πριν 3-4 μηνες κλπ. Αυτη την στιγμη ειναι στα 0.56 ενω το απλο προγραμμα Γ1/Γ1Ν Οικιακο (https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1-g1n/) ειναι, με την επιδοτηση του κρατους στα 14 εως 16 λεπτα (αναλογα την καταναλωση) . Προφανως το σταθερο (δλδ το My home enter(+)) δεν επιδοτειται. Για ποιο λογο λοιπον υπαρχει το My home enter εφοσον πληρωνεις την kWh στα 56 λεπτα κ με το απλο οικιακο ειναι στα 0.16? Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το ρευμα προκειται να ανεβει τοσο πολυ τον χειμωνα, που το 0.56 θα συμφερει.
  13. chaos748

    Νεο macbook air M2

    Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησουν για αγορα η εστω για προπαραγγελια? Γιατι ειπαν διαθεσιμο απο Ιουλιο και εχουμε φτασει 7 Ιουλιου και δεν εχει ακουστει το παραμικρο.
  • Δημιουργία νέου...