Προς το περιεχόμενο

GPOWERR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    594
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με GPOWERR

  • Ημερομηνία γέννησης 30/09/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.301 προβολές προφίλ

GPOWERR's Achievements

  1. Υπάρχει κάποιος που να μετέφερε 2 σταθερες γραμμες στο ιδιο αφμ και να του έδωσαν την προσφορα(1000'+10€) σε 2+2=4 καρτοκινητα? Σε κοσμοτε που ρώτησα δεν ηταν σιγουροι αν στο ιδιο αφμ θα δοθεί η προσφορά και στα 4 καρτοκινητα.
  2. Υπάρχει κάποιος που να μετέφερε 2 σταθερες γραμμες στο ιδιο αφμ και να του έδωσαν την προσφορα(1000'+10€) σε 2+2=4 καρτοκινητα? Σε κοσμοτε που ρώτησα δεν ηταν σιγουροι αν στο ιδιο αφμ θα δοθεί η προσφορά και στα 4 καρτοκινητα.
  3. Kαλημερα,στο my rewards coupons/περισσοτερα εχει βγει διαγωνισμος εως 15/03 με πολλα δωρα.
  4. To my energy coach στο 4all ειναι δωρεαν?...χρειαζεται να το ενεργοποιησουμε?
  5. Εμενα οριστικοποιηθηκε το ποσο απο παραγγελία της Κυριακής που ηδη παρελαβα,αλλά το 1% αγνοείται ακομη...
  6. Και πως θα πιστοποιείται η ημερομηνία παραγγελίας?...θα πρέπει να αναγράφεται στην απόδειξη?
  7. Τωρα που τελειωσε το my home online και αλλαξαμε σε Γ1,εχει νοημα να απενεργοποιησουμε τον μηνιαιο λογαριασμο?(εξωφλειται μεσω καρτας).Η' δεν εχει διαφορα στη συνολικη τετραμηνιαια χρεωση εναντι διμηνου λογαριασμου?
  8. Στην εφαρμογή moto απενεργοποιησε την οθονη συνοψης η' ρυθμισε την να μην ανοιγει με αγγιγμα παρα μονο με μετακίνηση.
  9. GPOWERR

    Φίλτρα νερού

    Σε τηλεφωνική παραγγελία 2+ τεμαχιων κάνουν καλυτερη τιμη μιας και τροφοδοτουν ολη την εγχώρια αγορά και τους είναι εφικτό.Μπορεις να δοκιμασεις να παρεις τηλ.να ρωτησεις.
  10. GPOWERR

    Φίλτρα νερού

    Όποιος θέλει doulton φίλτρο η ανταλλακτικό ας ριξει μια ματιά κι εδώ: https://filterpik.gr/elements/element-banner-grid/ Ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος doulton και στέλνει με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή πανελλαδικα! Πολυ πιο χαμηλες τιμες απο αλλα eshops και αξιοπιστο σαιτ(αγοραζω απο εκει την τελευταία 5ετια).
  11. GPOWERR

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    https://www.kranosgr.com/εορταστική-άδεια-στρατιωτικών-και-εκ/ https://www.kranosgr.com/επίσημο-αυτές-είναι-οι-ημερομηνίες-τω/
  12. GPOWERR

    ZTE H288A (Nova)

    Στο huawei router της Nova ρυθμιζεται η ενταση του ασύρματου δικτύου (wifi)? Υπάρχει δυνατότητα την νυχτα να κλείνει αυτόματα? Σκέφτομαι να αλλαξω το Η288Α που μου εστειλαν,γιατί συγχρονίζει 8-10 mbps χαμηλότερα.
  13. Είμαι στο myhome online εδώ και 1 χρόνο και μου ερχόταν κάθε μηνα λογαριασμος (3 έναντι +1 εκκαθ). Από 15 Οκτώβρη και μετα σταμάτησε να εκδίδεται μηνιαίος λογαριασμος και έχουν περάσει ηδη 2 μήνες που δεν εχει πληρωθεί κατι μέσω της κάρτας που εχω δηλώσει για αυτόματη εξόφληση. Στο ebill παντως αναφέρει ότι εχω ενεργο πρόγραμμα myhome online.Τι εγινε με τους λογαριασμούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου?....εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή κάποια εξήγηση?
  • Δημιουργία νέου...