Προς το περιεχόμενο

ithan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    129
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ithan

  • Ημερομηνία γέννησης 10/06/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.872 προβολές προφίλ

ithan's Achievements

  1. Καλημέρα στην ομάδα, μήνυμα σε mail, με τα δικαιολογητικά κτλ, πριν απο μια βδομάδα και ακόμα τπτ.Αγορά 65αρας,σκέφτομαι οτι επειδή ειναι περισσότερα τα χρήματα επιστροφής, μπάς και διστάζουν, δεν είναι και λίγο να σου γυρνάνε σχεδόν 500€,αφού είναι δουλεμένα με ιδρώτα, στα χωράφια τους. Α ρε που.... αααα που θέλουν.Μια ερώτηση, όταν γράφουν κάποιοι φίλοι μήνυμα στο messenger, εννοουν μέσω fb ή έχει το app της εθνικής messenger, διότι η πληρωμή έγινε απο άτομο της οικογένιας μου, οπότε δεν το έχω το app.
  2. καποις που να μην το εχει παραλαβει και να ζητησει τα χρηματα του πισω μεσω paypal,δεν υπαρχει?
  3. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο andreasece,να δώσω 40€ εξτρα και να τελειώνουμε.
  4. Καλημερα,δεν το γνώριζα αυτο,εμένα πάντως που μου ήρθε το Vibe P1 Pro απο το Vickmall,πριν απο ενα μηνα,δεν είχα τέτοιο θέμα.Το κινητο είναι για εναν ξαδερφό μου,αλλα πληρωμένο απο την δικιά μου paypal και απο τον λογαριασμο μου στο GEARBEST.Τελευταία ερώτηση,αν γνωρίζει καποιος.Μπορείς να μην το δεχτεις οπότε να το στείλουν πίσω απο μόνοι τους και να απαιτήσεις τα χρήματα σου απο την paypal ή τέλοσπάντων ποιά είναι η διαδικασία σε περίπτωση που δεν βολεύει να το παραλάβεις? Ευχαριστω.
  5. Με το κανονικό το έστειλαν,το singapure post,κάπως έτσι τέλος πάντων.Εγώ πιστεύω οτι έχει πέσει εντολή για να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους(το οτι πάμε για φούντο,είναι άλλο θέμα) και οτι μιας και η αγοραστική μας δύναμη έχει μειωθεί αρκετά,έχουν αυξηθεί κατα πολύ τα κινητοδέματα(να το θέσω έτσι),οπότε είτε γράφει 150€ επάνω,είτε γράφει 40€,αν θέλει ο τελωνειακός,το ελένχει(δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί ώστε να μην καταλαβαίνουν,ποιά δέματα εμπεριέχουν κινητά,ούτε ξαφνικά τόσοι έλληνες να απέκτισαν τόσους κινέζους φίλους και να τους στέλνουν δωράκια).Εν πάση περιπτώση,είναι να μην σου κάτσει,αλλά εκει που θα σου καθόταν 1 στις 100,ξαφνικά πήγε στο 1 στις 10.Αρα από GEARBEST,ποτέ ξανά τπτ,για να μην πώ απο Κίνα ποτέ ξανα.Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα πληρώσω και αν πληρώσω τελικά και δεν απαιτήσω τα χρήματα μου πίσω μέσω paypal και ότι δεν το παρέλαβα ποτέ,διότι 35€ οκ,θα τα δώσω,αλλά διαβάζω και για κάτι 120αρια.Είδωμεν.
  6. καλησπερα παιδια,μια ερώτηση λίγο εκτός topic.Φαίνεται οτι περνάει τελωνείο το δικο μου,αγορασμένο στα 165 απο GEARBEST.Τότε που το παράγγειλα δεν το είχε βγάλει σε προσφορά το BANGGOOD.Γνωρίζει κανείς το επιπλέον κόστος και ποιά η διαδικασία ? Περιμένω δλδ κανονικά τα ΕΛΤΑ να με ειδοποιήσουν,απλα για να το παραλάβω θα πληρώσω η' πρέπει να ψαχτώ με τελωνείο και paypal και αποδείξεις.
  7. ok παιδιά,ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
  8. οκ όπως καταλαβα λοιπον,ο επεξεργαστής μου είναι τοσο αδυναμος και παλιος,που δεν αξιζει να παω ουτε σε 460 4giga,σωστα? Πρεπει να κανω αναβαθμιση pc,τουλαχιστον σε επεξεργαστη,motherboard kai grafic card,οποτε χοντρικα παμε στο 300αρακι.Δεν υπάρχει έστω κάποια κάρτα ας είναι και παλιά και κάτω απο 100€ ,σαν άμεση λύση και φθηνή ? Είναι τόσο μπάζο ο επεξεργαστής δλδ,που δεν θα μπορει να σηκωσει το καινουργιο resident evil?
  9. αρα δεν παιζει κατι τετοιο....αν είναι παίρνω ένα playstation kai ηρεμώ,οπότε τι άλλη λύση υπάρχει? Κάτι αξιοπρεπές σε kabylake ίσως ή σε Amd Fx series?
  10. Με amd zen θα κανω την δουλεια μου γενικα και μετα απο κανα χρονο βλέπουμε? Δλδ θα παίζει τα παιχνδια με νορμαλ γραφικα,δε θα κολάνε κτλ,oi ultra αναλύσεις δεν με ενδιαφέρουν? Μαζί με τον zen,να φανταστώ έρχεται και καινουργια motherboard,οπότε το 250αρι δεν το γλυτώνω,καλά τα σκέφτομαι?
  11. Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα.Εχω την παρακάτω σύνθεση και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών έτσι ώστε να μπορώ να παίξω το τελευταίο TOMB RAIDER,RESIDENT EVIL 7,αν βγεί κανένα DEVIL MAY CRY,DARKSIDERS ,τελοσπάντων τέτοια παιχνιδάκια και περιμένω και το καινούργιο LINEAGE.Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια με αφήνουν αδιάφορο,οποτε στην ουσία αν την αγοράσω σήμερα,θα χρησιμοποιηθεί για 2 παιχνίδια μόνο και μετά θα περιμένει,ώσπου να βγεί κάτι της προκοπής.Έχω ένα μονιτορ Asus 21' full hd me hdmi και μια Samsung led full hd 55',όπου καθημερινά χρησιμοποιούνται για ταινίες μέσω του pc,είτε κατεβασμένες μέσω torrent,είτε μέσα απο streaming( η ποιότητα δλδ πολλές φορές δεν είναι καν hd ).Σκέφτομαι για καμία 1050 4giga TI,από το λίγο που το έψαξα είναι καλύτερη απο AMD 460 4giga,αλλά στην ίδια τιμή.Βέβαια ένα φιλαράκι προτείνει να δώσω 250e και να πάρω μία 480 8giga για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και καλά και για μετά από 3 χρόνια.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν ο επεξεργαστής μου θα χρησιμοποιησεί στο έπακρο την 480 και γενικά,αν για τα παιχνίδια που μου αρέσουν και θέλω να παίξω,αξίζει μια διαφορά των 100e Mainboard : MSI 990FXA-GD65 (MS-7640) > Chipset : ATI RD9x0 > Processor : AMD Phenom II X4 955e @ 3200 MHz > Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM > Video Card : AMD Radeon HD 6570 > Hard Disk : Western Digital WD5001AALS-00J7B1 (500GB) > Hard Disk : Seagate ST950032 5AS (500GB) > Hard Disk : SPCC Solid State Disk (120GB) >PSU :ένα επώνυμο 500άρι plus (βαριέμαι να ανοίξω να δω τώρα ποιό είναι) >Case:Coolermaster Elite 311 Mid Tower
  12. Λοιπόν παιδιά εγώ το Hackara,πανεύκολο είναι,ευχαριστώ πάρα πόλυ τον φίλο πιο πάνω,που έστειλε το link,το κινητάκι,αν εξαιρέσεις, τους χάρτες,όπου και αυτοί μπαίνουν,αλλά είναι διαδικασιούλα,κατά τα άλλα λειτουργεί κομπλέ,themes,ringtones,τα πάντα και χωρίς το zune .Από παιχνίδια πάνω κάτω,στα free πάντα,είναι ίδια με το Android.Οπότε τελικά το Trophy,ειναι επιλογή value for money,διότι σε αυτή την τιμή,δεν βρίσκεις παρόμοια ποιότητα κατασκευής και 3,8 ίντσες οθόνη.
  13. Παιδιά να πώ και εγώ με τη σειρά μου εντυπώσεις.Από εχθές είμαι κάτοχος ενός Trophy,πραγματικά το κιντό είναι πάρα πολύ γρήγορο,έχει απίστευτη οθόνη και από μπαταρία κρατάει περισσότερο από τα android κινητά που είχα εγώ τουλάχιστον.Στα μείον είναι ο ήχος του,μπορούσε να έχει δυνατότερο ήχο,καθώς βέβαια και οτι δεν μπορείς να στείλεις -λάβεις τπτ με bluetooth,όπως και να βάλεις το ringtone που θέλεις(πραγματικά το τελευταίο είναι ξενέρα,εντελώς όμως).Βέβαια βρήκα καινούργιο με 25% κάτω από την τιμή που το δίνει η Vodafone,οπότε είναι σαν να έχω πάρει κινητό Nokia,απο θέμα λειτουργικού,με απίστευτη ποιότητα όμως και εμφάνιση,οπότε δε με ενοχλεί ιδιαίτερα,αλλά ότι είναι χρόνια πίσω απο το Android και το IOS,ε πως να το κάνουμε βρε παιδιά είναι.Ελπίζω οι Developers να βγάλουν κανά σπαστήρι και για το Trophy,μήπως και περάσουμε το Android μέσα,εκτός πιά και αν η Microsoft κάνει παπάδες στο επώμενο update.Πάντως για την τιμή που το πήρα και για να πάρω μία γεύση απο το νέο λειτουργικό,μια χαρά είναι.
  • Δημιουργία νέου...