Προς το περιεχόμενο

Th3Beh0ldeR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    443
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Th3Beh0ldeR

  • Ημερομηνία γέννησης 30/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Ιστοσελίδα

  • Skype
    th3beh0lder

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.840 προβολές προφίλ

Th3Beh0ldeR's Achievements

  1. Αν ανεβείς κατηγορία dac θα δεις ακόμη μεγαλύτερες διαφορές. Αλλά μιλάμε για 100ε+ σε κόστος σε σχέση με τον K1 και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή την διαφορά. Πάντως εφόσον τώρα σε ικανοποιεί ο ήχος ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα που είχες θα σε κρατήσουν για πολλά χρόνια και η επόμενη αλλαγή /αναβάθμιση θα είναι όταν τα βαρεθείς 😁
  2. Καλοφόρετα και καλουδούλευτα εύχομαι. Με τον ενισχυτή σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά και σε ένταση και σε ποιότητα. Τον K1 αν και δεν το ξέρω η Fiio είναι από τις κορυφαίες στον χώρο των ενισχυτών.
  3. Αρχικά θα σου πρότεινα αν έχεις κάπως τηνδυνατότητα να "ακούσεις" πρώτα τα ακουστικά που σκέφτεσαι να αγοράσεις και κατά προτίμηση στους ήχους που θα τα χρησιμοποιείς περισσότερο. Άλλωστε και τα δύο που παραθέτεις, είναι πολύ καλά ακουστικά για τα χρήματα τους οπότε μετά πέφτει το θέμα της προσωπικής προτίμησης. Αν βέβαια τα ATH-M40X σε ικανοποιούσαν, ίσως να μην υπάρχει λόγος να ρισκάρεις κάτι άλλο που δεν το ξέρεις κιόλας. Στο θέμα του ενισχυτή τώρα, αν έχεις την δυνατότητα θα σου έλεγα να τον αγοράσεις ούτως ή άλλως. Ακόμα και σε ακουστικά που δεν έχουν μεγάλη απαίτηση σε οδηγό, θα δεις διαφορά. Προσωπικά θα δοκίμαζα και τα DT 770 Pro μαζί με ενισχυτή. Αν δεν σου αρέσουν τα πουλάς λίγο πιο κάτω από ότι τα πήρες και κρατάς τον ενισχυτή για ότι άλλο πάρεις μετά.
  4. Πολύ καλά ηχεία, τα έχω πάνω από 3 χρόνια. Νομίζω οι αξιολογήσεις τους τα λένε όλα.
  5. Ανάμεσά τους θα είναι και τίποτα δυστυχείς που απλά θέλουν να βγάλουν μια ταυτότητα λόγω απώλειας κτλ και θα αντιμετωπίζουν αυτή την τρέλα!
  6. Πάντως επειδή από πολλούς ακούω ότι με αυτές τις τακτικές θα πατώσουν κτλ, τα στατιστικά λένε άλλα: https://www.statista.com/statistics/250934/quarterly-number-of-netflix-streaming-subscribers-worldwide/
  7. Επιτέλους γιατί αυτό άτιμο το auto-correct όλο μπερδέυει το "Καλημέρα αγάπη μου" με το "Κ@@ μου έχεις φάει την ζωή"
  8. Μια ερώτηση πάλι για το Ε9 και τα εισοδηματικά κριτήρια, μιας και στην τράπεζα της περιοχής μου δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα: Γνωρίζουμε αν αφοράν εισοδήματα έτους 2021 (φορ. 2022) ή εισοδήματα 2022 (φορ. 2023);
  9. Είδαμε και τις άλλες που φτιάχτηκαν για τον μέσο καταναλωτή 😂
  10. Th3Beh0ldeR

    [Πλαισιο] AMD CPU Offers

    Έχουμε και λέμε: 1) Τιμή skroutz-με το ζόρι, ούτε καν 10%. 2) Δωροεπιταγή 10€ (ούτε 100 ούτε 200ε) μόνο για το μοντέλο των 370ε που δεν δημιουργεί ούτε στο ελάχιστο διαφορά τιμής με αλλά καταστήματα. 3) 3 χρόνια "εγγύηση Πλαίσιο", που ουσιαστικά είναι της AMD - πραγματικά γελάνε και οι κότες! 4) Δώρο ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι που θα τον αγοράσουν δεν έχουν σκοπό να παίξουν παραπάνω από μια ώρα στη ζωή τους και αυτό για να δικαιολογήσουν την αγορά που έκαναν. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας γίνουμε σωστοί καταναλωτές με τις μπαρούφες που μας πλασάρουν. Ναι και εγώ αν ήθελα να αγοράσω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα τον έπερνα από το Πλαίσιο. Το κάνει αυτό προσφορά; Σε καμία περίπτωση! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για περίοδο Black Friday. Εδώ δεν υπάρχει καν προσφορά non-Black Friday! Και προς θεού, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση προς τον φίλο topic starter, που το παιδί αφιέρωσε τον χρόνο του να μας ενημερώσει και τον ευχαριστώ γ' αυτό. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας έχει μάτια και μυαλό για να κρίνει τις προωθητικές ενέργειες του κάθε καταστήματος τύπου Πλαίσιο.
  11. Όταν λες η μικρότερη δυνατή; Γιατί στα specs βλέπω ότι δεν ρυθμίζεται κατά ύψος
  12. Παιδιά κάποιος που έχει την οθόνη μπορεί να μου πει τη ύψος έχει από τη βάση μέχρι πάνω στην πράξη;
  13. Th3Beh0ldeR

    Παντελόνια Chinos

    Εγώ προσωπικά φοράω tommy σε παντελόνια και πουκάμισα αρκετά χρόνια και η ποιότητα τους μου φαίνεται πολύ καλή. Τα παντελόνια μου πάνε για 3+ χρόνια τουλάχιστον και αν θα τ αλλάξω θα είναι λόγω νούμερου, όχι τίποτα άλλο. Παίζουν γύρω στα 100-120ε, ίσως και 60-80 αν βρεις κάτι σε outlet εκπτώσεις. Σε massimo που είχα πάρει τελευταία φορά πριν 5 χρόνια παντελόνι, επίσης είχε πολύ ποιότητα. Αναγκάστηκα μόνο να τ αφήσω φέτος γιατί το χρώμα τους είχε χαλάσει, όχι πάλι κάτι τρομερό αλλά δεν είχε εκείνη την αρχική ζωντάνια που έχουν τα ρούχα να πρώτα 1-2 χρόνια. Θυμάμαι έπαιζαν γύρω στα 80ε. Γενικά, είχα βαρεθεί να παίρνω noname παντελόνια (όχι φθηνά) από γνωστά όμως τοπικά καταστήματα και να χάνουν την φόρμα τους μετά από λίγα πλυσίματα ή ακόμα χειρότερα να ανοίγουν στο καβάλο επειδή η ραφή τους ήταν για κλάματα (οδηγώ μηχανή οπότε πλέον προτιμώ να είναι πιο ενισχυμένα εκεί)
  14. Th3Beh0ldeR

    Argentine Tango

    Το θέμα είναι να βρεις έναν δάσκαλο που να σου ταιριάζει. Μόλις γίνει αυτό τα υπόλοιπα είναι θέμα ασχολίας και χρόνου. Εμένα μου πήρε γύρω στα 2 χρόνια, αλλά πήγαινα σε μιλονγκες σχεδόν από την αρχή. Βέβαια και αυτές έχουν τα επίπεδα τους, κάποιες μαζεύουν χορευτές πιο υψηλου επιπέδου από άλλες τις οποίες απέφευγα μέχρι να μπορώ να σταθώ. Μεγάλη υπόθεση είναι επίσης να μάθεις να χορεύεις στον ρυθμό και ας μην ξέρεις πολλές φιγούρες. Γενικά για μένα δώσε έμφαση σε τεχνική και μουσική και τέλος στις φιγούρες.
  • Δημιουργία νέου...