Προς το περιεχόμενο

Anastazio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.511
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Anastazio

  • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

26.211 προβολές προφίλ

Anastazio's Achievements

  1. Μονο στο δημοσιο ασχολειστε με κουταλες γιατι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα παραγωγικο,εχουν περασει 15+ χρονια και καλα αυστηρης δημοσιονομικης πολιτικης και ημαστε χειροτερα απο ποτε. Δε θελετε κρατος θελετε μπουρ**λο για να εχετε αλοθι.
  2. Στις υπολοιπες χωρες κρατανε τουλαχιστον τα προσχηματα και παει και κανενας φυλακη,εδω δεν κραταμε ουτε τα προσχηματα και μας κοροιδευεις και εσυ και ο admin του ελλαδα 2.0 γιατι δε πληρωνουμε και δεν υπαρχει ανταποδοτικοτητα,πες απλα οτι αν δεν πληρωσουμε θιγονται τα συμφεροντα του "μαγαζιου" που σε πληρωνεικαι ασε ποτε γεννηθικα εγω.
  3. Εχω την Q990b Ειναι παρομοια,την εχω σε αυτονομο τετραγωνισμενο χωρο οχι πολλα τετραγωνικα και παιζει τελεια.
  4. Για την επε του Μητσοτακη λες?Αυτη που ανεβοκατεβαζει τα καυσιμα κατα το δοκουν οποτε πλησιαζει "εξοδος" λες και ειναι διαχειρiστης στο simcity?Η που τα κονδυλια για τα αντιπλημυρικα τα κανουνε γαργαρα και αμα βρεξει κανεις το σταυρο σου?Να πουμε για το σπουδαιο αναπτυξιακο μοντελο της εσωτερικης καταναλωσης και του real estate και εχουμε χορτασει λεφτα?Εχουμε γκωσει απο την ανταποδοτικοτητα!μπαινεις στο τρενο και δε ξερεις αν θα βγεις! Για ενα χιλιαρικο(και αν)γινατε γιουσουφακια!
  5. Anastazio

    Elden Ring [PC]

    Το ειχα δοκιμασει με φιλο οταν ειχε πρωτοβγει το παιχνιδι και δεν ειχε προβληματα συνδεσιμοτητας αλλα bugαραν τα boss,αλλες φορες ειχαν τρελο hp αλλες φορες πεφταν σα χαρτια,φανταζομαι μετα απο τοσο καιρο θα εχει βελτιωθει!
  6. Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂
  7. Ειχε κολλησει η τιμη που γραφει με μικρα γραμματα την τρεχουσα ισοτιμια ενω στο approx. amount ειχε την σωστη που επεφτε εκεινη την ωρα και επαθα ενα μικρο εγκεφαλικο με τη διαφορα τιμης γιατι μου φαινονταν οτι κατι παει η κανω λαθος ποσταρα και το σβησα μετα!😂
  8. Νταξει ούτε ο χρυσός πχ έχει πέσει έξω αλλά έχει υποστεί διορθώσεις κατά καιρούς. Δε θα ποντάρα στον 3ο παγκόσμιο στο btc γιατί τουλάχιστον ο χρυσός λειτουργεί offline ενώ το Blockchain όχι.
  9. Νομίζω κάπου σιγά σιγά θα τελειώσει το παραμύθι με το volatility και τους κύκλους του btc γιατί είναι πολλά χρόνια το ίδιο μοτίβο και οι έχοντες δε γουστάρουν να μοιράζονται ούτε τα φλοκια τους ιδίως τώρα που μπήκαν θεσμικοί, θα γίνει ένα ηλεκτρονικό commodity και ίσως μια φορά στη δεκαετία κάποια σοβαρή παγκόσμια επιπλοκή θα επηρεάζει την τιμή αξιόλογα. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ανά 2-3 χρόνια σχεδόν σίγουρα τουλαχιστον να διπλασιάζεις το κεφάλαιό σου.
  10. Ειναι διαφορετικες οι ανοχές στην έκθεση του καθενός στο ρίσκο, και εγώ έχω μέση τιμή αγοράς 30κ αλλά τα Γράψα στα @@ μου όταν έπεσε στα 15 και είπα αν ανέβει θα ασχοληθώ γιατί έριξα χρήματα που δεν είχα ανάγκη, λίγο με προβλημάτισε αλλά συνέχισα τη ζωή μου, ένας εκατομμυριούχος αγορασε άλλη μια πορσε για να του περάσει και ένας μεροκαματιαρης πούλησε όσο όσο για να μείνει τίποτα να πληρώσει το νοίκι η τα δανεικά που πήρε για να "επενδύσει". Αυτά ισχύουν και στο απλό εμπόριο...
  11. Οποιος μενει ευχαριστημενος με κατι που του παρεχεται δινει απο την καλη του την καρδια οχι γιατι το επιτασει ο "κοινωνικος προγραμματισμος", ειτε αυτος ειναι σερβιτορος,ειτε ντελιβερας,ειτε ο πελατης σου που κλεισατε μια συμφωνια και το τιμολογιο γραφει 9950 και εσυ του δινεις 10 γιατι τιμας τη συνεργασια και εμεινες ευχαριστημενος. Αν εχεις, Αν θες.
  12. Anastazio

    Elden Ring [PC]

    Κλαιν μαιν για την εκταση της περιοχης,ειναι τελειως unpopular opinion αλλα προσωπικα μεγαλες εκτασεις τις βρηκα αδιαφορες,οπως πχ το consecrated snowfield,στο DS1 κανανε μαγικα με ενα χαρτη συνολικα μικροτερο απο την leyndell ξερωγω. Η ποιοτητα των μηχανισμων απογειωσε το παιχνιδι,αυτα τα μικρα refinements που δε τα παιρνεις πρεφα αν δεν πας πολυ πισω, κατα τα αλλα ειναι ενα ενα dark souls που ξεχειλωσε στη προπλυση! ΥΓ καθεται ο μπρο μου και χασκογελαει λες και τα λεμε με δολο η οτι δε παιξαμε 400ωρες.
  13. Αυτη τη φτιαχνουν με τα πριονιδια απο το wafer!
  14. Παίδες το stress να φαρμαρεις σε περιοχή με σπουδαία drops και να γίνεται μακελειό από pk ήταν όλο το ζουμί του L2 , ακόμα θυμάμαι τα ξυλικια στις σκάλες του toi!
  • Δημιουργία νέου...