Προς το περιεχόμενο

sofiathereal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    236
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sofiathereal

  • Ημερομηνία γέννησης 18 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    greece macedonia xalkidiki

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    xalkidiki

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.508 προβολές προφίλ

sofiathereal's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

95

Φήμη

  1. Τα προϊόντα που λες δεν είναι made in germany, αλλά assembly in Germany. Και αντίστοιχα italy. Με εκτίμηση.
  2. 3ης μέρες με κράτησαν το αμάξι για βάψιμο δουλειά και δεν δικαιουμουν τίποτα με είπαν.
  3. Κύριοι καλημέρα σας, είναι όλα καλά εδώ? Πρώτος λογαριασμος σε νέο σπίτι που μετακομίσα και έδωσα εγώ ενδείξεις. Τον περίμενα κάνα 90-100 σε σχέση με τις 444kw που έδωσα.
  4. Άλλο Iban έδωσες στην αίτηση και άλλο έχεις δηλωμένο στο taxisnet. Κάνε την διόρθωση στο ταξίςνετ και θα εμφανιστεί.
  5. sofiathereal

    MyAlpha Wallet

    Εάν έχεις xiaomi έχεις και τις διπλοτυπες εφαρμογές και τον Δεύτερο χώρο.
  6. Hic.gr η στο νέο myauto του gov τσεκαρε Ωχ την πάτησα!
  7. sofiathereal

    Λάστιχα σε αμαξι

    Βάλε ένα φτηνό τύπου kormoran, uniroyal στην Κέρκυρα πάνω από 90χλμ δεν πιάνεις ποτέ, εκτός είσαι από αυτούς που στα Γουβιά πάνε με 120 και μπαίνουν από τον ΑΒ για να βγουν μετά το φαναρι τάπα!! Αν κάνεις και τα ταξιδάκια σου βάλε falken sincera sn110 και θα με θυμηθείς(τσεκαρε ytube και σαιτς για κριτικές.)
  8. Billaras και oikonomoubet. Αυτό και τίποτα άλλο. 22 και 18 χρόνια στο χώρο. Του οικονομου ο τρόπος παιχνιδιού είναι εύκολο πλέον με τους τζίρους να παιχτεί από τον καθένα, βέβαια αυτός έχει πρόσβαση σε σιτε που θέλουν έξτρα συνδρομη. Ο μπιλαρας έπεσε λίγο είναι η αλήθεια τα τελευταία χρόνια αλλά στην συνδρομη του έχει βάλει και μπασκετικους και ιπποδρομιακους τιπστερς και το έχει φτιάξει αρκετα το θεμα.
  9. sofiathereal

    Λάστιχα ling long

    Όσοι δεν τρώνε τον παπά με τους premium κατασκευαστές πίνουν νερό στο όνομα της falken και στα summer αλλά και στα winter λάστιχα τους. https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test https://youtu.be/p0NN-Po4a1U
  10. Μου έχει συμβεί με σύνδρομη στο Netflix, έληξε η κάρτα της ΕΤ και έκανα έκδοση νέας. Στο νετφλιχ ποτέ δεν έβαλα την νέα και οι συνδρομές συνεχίζουν κανονικά ανά μήνα.
  11. sofiathereal

    Hyundai i20

    Όχι, οδικου δίκτυου Κέρκυρας. Τα 400χλμ είναι ταξίδι Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα, καλοκαίρι με 3 ενήλικες, βαλίτσες και αρκετό a/c και 110 cruise control.
  12. sofiathereal

    Hyundai i20

    1η η μεικτή μου. 2η η ρουτίνα του πάνε έλα δουλειά. 3η ταξίδι με 110χλμ 3 άτομα και στάσεις. Μόνο κατι υβριδικα πχ γιαρις κάνα swift το πατάνε σε οικονομια καύσιμου. (το 1200κυβικα έχω) Το χιλιαρι με την 6 στο κιβώτιο κάνει οικονομίκοτερο ταξίδι σε ανοιχτό δρόμο θεωρό. Το mild hybrid η hyundai αναφέρει 3% οικονομία καύσιμου, θα το άφηνα προσωπικά. Καλό χρυσό όμως με παθογένειες νέου μοντέλου. Πρόβλημα στο διακόπτη παράθυρων από την μεριά του οδηγού.(πολλές περιπτώσεις) Μέτριοκακα ηλεκτρολογικα όσο αναφορά την συναρμολογιση στην καμπίνα του κινητήρα. Τρίξιμο σε πίσω μέροι τάβλα πόρτας και τα κλιπς των ζωνών. ( εγώ δεν τα έχω) , κακής ποιότητας βάψιμο οροφής ( γινετε στην Ελλάδα από τον ποιο φτηνό που κέρδισε το έργο - βάλε μεμβράνη άμα σε ψήνει μαύρη οροφή). Τα φανάρια μπρος περνούν νερο όταν το πλένω,οπως και η αντανακλαστικη λωρίδα στο πίσω μέρος. Έχει παρατηρηθεί κακής ποιότητας συναρμολογιση στο πίσω στοπ οροφής με αποτέλεσμα να βγαίνει Σε εμένα η πίσω πιτσιλιθρα ψεκάζει τον δρόμο και όχι το τζάμι... Αλλάγη από πρώτη σε δεύτερα ακούγονται μεταλλικά κλανκ κλανκ από κάτω και σε μένα και σε πολλούς άλλους η εταιρεία λέει είναι οκ. Εάν έκρυβαν το σήμα και σε ελεγα ότι οδηγας Γερμανό πχ vw polo θα το πιστεύες, εφάμιλλη σχεδόν ποιότητα στο δρομο. Ταξίδι άνετο, χώροι άνετοι, εξωτερικός θόρυβος σε εξαιρετικά επίπεδα, βοηθάνε τα michelin primacy 4. Η έκδοση exclusive η μίνιμουμ, η fresh δεν αξίζει να χάσεις την οθόνη. Άμα έχεις παιδί ή παιδιά πάρε το bayon που είναι το ίδιο αμάξι ουσιαστικά με μεγάλυτερο πορτμπαγκάζ για το 20αρι πισω με 300κατι λίτρα δεν είναι για πολλά πολλά.
  13. Σε προϊόντα Ευρώπης βαλτε dynamax, Πολωνίκη εταιρεία που παράγει για mpmoil, liqui moly και άλλες και είναι στην μισή τιμή από άλλες. Σε αμερικάνικα προϊόντα με μπόλικο PEA(polyetheramine) το οποίο είναι το νούμερα ενα καθαριστικό στοιχείο είναι αυτά της Redline,amsoil, techron. Για τους diy τύπους Isopropyl Alcohol η καθαρή ακετονη. Οποίος έχει όρεξη για διάβασμα.. https://bobistheoilguy.com/forums/forums/fuels-and-fuel-additives-gasoline-and-diesel.37/ Η παραπάνω δόση από αυτά τα προϊόντα μέσα στο ρεζέρβουαρ σας θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο κακό από το να μην είχατε καθόλου μέσα. Να φοράτε γάντια και να πλένετε τα χέρια σας γιατί μερικές ουσίες μέσα σε τέτοια additive είναι χαρακτηρισμενες για πιθανό καρκίνο. Έχεις κάποια προβλήματα η το θέλεις προληπτικά?
  • Δημιουργία νέου...