Προς το περιεχόμενο

sokinsohim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sokinsohim

  • Ημερομηνία γέννησης 16/08/1987

sokinsohim's Achievements

  1. Επειδη ειμαι κ πολυ περιεργος οταν αγοραζω μετα απο ψαξιμο σε ολο το watchshop.com κ σε αλλα καταστηματα μολις το ειδα ειπα αυτό ειναι.. Απο το αμαζον 100 λιρες αντι 140 που ηταν παντου δωρο της κοπελας μου.
  2. Aυτο ηταν το δωρο γενεθλιων μου.. Tommy Hilfiger Trent Watch
  3. Γιατί δεν δοκιμαζεις με multibeast bootable στικακι?
  4. Για το Dell N5110 i3 2310m η καρτα που είχα πάρει απο το ebay ηταν αυτη DELL DW1702 ATHEROS AR5B195 HALF-MINI WIRELESS N + BT BLUETOOTH COMBO MINI-CARD περίπου 7 λίρες. Βέβαια θα βάλεις custom bios απο το παραπάνω σαιτ. Δουλεύει άψογα τον τελευταίο χρονο καλύτερα και απο τον σταθερό μου ακόμα hackintosh. Γενικά αυτο το μοντέλο Ν5110 είναι πολυ hackintosh friendly και με πολυ καλη υποστηριξη απο την κοινότητα.
  5. Ποτέ update χωρις Backup και bootable usb for me. Για backup τι προτιματε Carbon Copy Cloner ή Time Machine? Συνηθως χρησιμοποιώ CCC για να το εχω bootable και να μπορω να μπω αν γινει καμια στραβη στο main.
  6. Αν χρησιμοποιήσω το Acronis να κάνω μεταφορά του δίσκου όπως είναι στον ssd θα λειτουργεί σωστά?
  7. Θα μεταφερθούν μονο τα δεδομένα με τι αναλογια ομως στα νεα παρτιτιον?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το λάπτοπ της Dell n5110 και θέλω να αλλάξω τον σκληρό με έναν ssd. Η παραγγελία έφυγε είδη για τον 250 gb 850 evo μαζί με καλώδιο usb to sata. Το θέμα είναι πως ο 500 gb hdd είναι χωρισμένος σε 4 partition 1-EFI 2-WINDOWS 7 (120GB) 3-YOSEMITE (320gb) 4-Osx backup (52 gb) Γύρω στα 150 gb είναι με δεδομένα κ το υπόλοιπο άδειο στο σύνολο του. Το θέμα είναι πως μπορώ να πάρω ακριβές αντίγραφο έτσι όπως είναι τώρα ο δίσκος με αυτά τα παρτιτιον απλά αλλαγμένη η χωρητικότητα του καθενός?
  9. Ανάμεσα σε Comptia A+ Network+ MCSA CCNA πια θα ήταν η καλύτερη σειρά να ασχοληθεί κάποιος με μικρή πρακτική εμπειρία στα δίκτυα?
  10. Μια απο τα ιδια για την σχολη γιαυτο κ ψαχνομαι σε κατι αλλο. Τα εισαγωγικα αυτα cert θα μπορουσαν να με βοηθησουν για καποια θεση helpdesk/support?
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο τρόπος που το σκεφτομααι ειναι πως για να παω κατευθεια σε MCSA/CCNA χωρις καθολου εμπειρία στα δίκτυα θα τα βρω μπαστουνια το λιγοτερο.Ετσι κανοντας κατι εισαγωγικό οπως το Network+ k to A+ αντε κ το Security+ απλα για να φανει πως εχω μια καποια σχεση με το αντικείμενο να μπορεσω να μπω σε καποια θεση support/helpdesk (ή ειναι ουτοπικο μονο με αυτα τα 2 cert να κυνηγησω μια τέτοια θεση?) για να αποκτω σιγα σιγα εργασιακη εμπειρια στον τομεα. Ιδανικά το μεταπτυχιακό σε συνδυασμό με τα οικονομικά θα βοηθήσει πολύ αλλα μέχρι τότε πιστευω θα ηταν καλο να αποκτησω καποια εμπειρία εστω κ στο τεχνικό κομματι. @Rabican Απο ΛΟΧΡΗ πως μεταπηδησες σε δικτυα?
  12. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τελειόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Οργάνωσης κ Διοίκησης κ ενδιαφερόμαι να αλλάξω κ να πάω στον κλάδο του IT Μ'αρέσει να ασχολούμαι με τους υπολογιστές σμαρτφον επισκευές κ να αλλάζω λειτουργικά, γενικότερα έχω το μικρόβιο των υπολογιστών χωρίς όμως να έχω πραγματική επαγγελματική εμπειρία.Έχω σκεφτεί για αρχή να πάρω το Comptia A+ κ μετά το Network+ πιστεύετε είναι μια καλή κίνηση ή θα ήταν προτιμότερο να πάω κατευθείαν για τα πιο βαριά χαρτιά MCSA/CCNA ? Στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι ακόμα κ την επιλογή ενός μεταπτυχιακού σε Computer Science. Βρίσκομαι Αγγλία είναι ο κλάδος ακόμα ισχυρος μετά την οικονομική κρίση ή πλέον όχι?
  13. Ναι αυτο που εγραψα ηταν προχειρο δεν θα το εγραφα ετσι. Οσο για την αντιστοιχια σε διαφορα Universities που ειδα δεν αναφέρουν πουθενα τα ετη απλα τον βαθμο πχ Καλώς (Good) (5.00 – 6.49) Lower Second-Class Honours (2:2) Αργότερα ισως να στείλω στην Naric.
  • Δημιουργία νέου...