Προς το περιεχόμενο

Tuko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    750
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Tuko

  • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Tuko's Achievements

  1. Tuko

    Ιπποφαές

    Είχα διαβάσει κι εγώ διάφορα για τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά μου φαίνονται υπερβολές ( όπως για τις δήθεν ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού που..πρέπει να πίνεις 10 κούπες τη μέρα για να έχουν δράση ) Όπως και να χει, ενημέρωσε μας τι θα γίνει αργότερα.
  2. Σε εμένα παιδιά τα είχαν βρει όλα αυτόματα τα Win 7 Ultimate.
  3. Tuko

    Borderlands

    Διάβασα ότι το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον ΜΕΤΑ το 20ο level..τώρα που ακριβώς και πως, θα δείξει. Επίσης τα Reviews λένε ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε μέγεθος για το είδος του, κάτι για 60 ώρες διάβαζα.
  4. Tuko

    Borderlands

    Αν σας αρέσουν τα παρακάτω, θα ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. FPS με Role Playing στοιχεία ( διαλέγεις τύπο χαρακτήρα, έχεις skill tree, αναβαθμίζει όπλα κλπ ). Δε ξέρω τι έπαθαν ξαφνικά, όλο γαμάτα παιχνιδάκια βγάζουν τελευταία Risen, Borderlands, Dragon Age κλπ κλπ.
  5. Το ίδιο παραμύθι που λένε όλοι. Δε πληρώνεις φράγκο, είναι ΔΙΚΗ τους ευθύνη να στο αλλάξουν ΔΩΡΕΑΝ + μη ξαναπάρεις από αυτό το κατάστημα αφού είναι ΤΟΣΟ καραγκιόζηδες. Ναι, σε καλύπτει ο νόμος. Λύσεις: 1 -Η πιο γρήγορη και λιγότερο εκνευριστκή: το πας ο ίδιος στην αντιπροσωπεία 2 - Εάν θες να ταλαιπωρηθείς περισσότερο, τους κάνεις καταγγελία στη Γενική Γραμματεία καταναλωτή, αλλά η όλη διαδικασία θα πάρει 1 μήνα +. Προσωπικά, θα διάλεγα τη 1η και θα ησύχαζα. Επίσης, καλό θα ήταν να μας πεις ποιο είναι το κατάστημα να το αποφύγουμε στο μέλλον ( άκου 35 ευρώ !!! )
  6. Tuko

    Pro Evolution Soccer 2010

    Λοιπόν, η ταχύτητα στο PC είναι 1 ΧΑΡΑ !
  7. Tuko

    Pro Evolution Soccer 2010

    Θα σας πω σε λίγες ώρες τι παίζει. Διαβάζω ότι η μέγιστη ανάλυση που μπορείς να βάλεις είναι 1280 !! Αν ισχύει αυτό ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
  8. Tuko

    Εθνική Ελλάδος

    Με γεια μας. Άμα έχουν @@ ας το δείξουν τώρα, αλλά δε τους βλέπω. Επίσης, λένε ότι πάλι ΟΑΚΑ θα παίξουν.
  9. Tuko

    25 χρόνια κλείνει το Tetris

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5rWNjQFr1OI&feature=related[/ame] Το πιο ωραίο Tetris που έχω παίξει ποτέ είναι αυτό ( μετά το original ). Υπάρχει και 5000 έκδοση αλλά δε θυμάμαι τι βλακεία είχε σε σχέση με την 4000.
  10. Tuko

    Εθνική Ελλάδος

    Κροκόδειλε, αν διαβάσεις καλά το προηγούμενο ποστ μου, θα δεις ότι λέω πως ευχαριστούμε τον Ρεχάγκελ για όσα πρόσφερε, αλλά θέλει ΑΝΑΝΕΩΣΗ αυτή η ομάδα. Δεν είπε κανένας ότι δεν αναγνωρίζουμε την αξία του, αλλά δε μπορεί να κάνεις εθνική με τη μισή ομάδα πχ να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της (!) Και επειδή παίξαμε καλή μπάλα ένα ημίχρονο ( και αυτή με μούφα πέναλτυ ισοφάριση ) και ενάντια στην υπερομάδα Λετονία, πάει να πει ότι παίζαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια ( πίπες από Ελβετία και Μολδαβία που ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ , όπως και στο 1ο ημίχρονο εδώ;; ) Ή παίξαμε στο Euro 2008 που μας κορόιδευαν οι Ισπανοί με τη 2η ενδεκάδα τους; Ή μήπως παίξαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ;; Πες μου πότε είδες τελευταία φορά αυτή την ομάδα να παίζει έστω λίγη μπάλα;;; Άμα σου αρέσει εσένα να βλέπεις μπάλα 1 ημίχρονο κάθε 3-4 αγώνες (και πολλά λέω), με γεια σου και χαρά σου! Και όχι, δε λέω ότι θα δούμε μπαλάρα με κάποιον άλλο κλπ, αλλά βάλε τουλάχιστον παίχτες που ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στα πόδια τους, φέρε πιτσιρικάδες, δε με νοιάζει, τουλάχιστον θα τους δούμε να προσπαθούν. Είδες 1 καλό ημίχρονο και πετάχτηκες μες στη τρελή χαρά ( και επιμένω πως αν δεν είχε δοθεί εκείνο το πέναλτυ, τα πόδια θα ήταν ασήκωτα όσο περνούσε η ώρα, θα ταν ζόρικα τα πράγματα ) Και ξαναείπα, δε λέω να παίζουμε μπαλάρα με το δυναμικό που έχουμε, αλλά τουλάχιστον να βλέπεις να παίρνουν τα πόδια τους και να παλεύουν, όχι σα τα αίσχη με Μολδαβία πχ.
  11. Tuko

    Εθνική Ελλάδος

    Μα δεν υποτιμώ τους Λετονούς, ίσα-ίσα. Άντε για να δούμε, θα το πάρουμε τελικά;; 3-2 υπέρ μας, μισή ώρα ακόμα ( αυτό το μούφα πέναλτυ που μας έδωσε ίσως αποδειχθεί σωτήριο ). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ---------- Ξεσκίστηκε ο Γκέκας..5-2 τελικό με 4 γκολ δικά του!
  12. Tuko

    Εθνική Ελλάδος

    Ερε πάρτυ που κάνουν οι Λετονοί...αμυνάρα έχουμε πάλι Και έχουν βάλει και ωραία γκολ κι ολας. Ας κάνουν 1 ΤΡΕΛΗ ανανέωση σε αυτή την ομάδα, δε γίνεται να έχουν ομάδα με παίχτες που δεν έχουν παίξει μπάλα εδώ και 1+ χρόνο πχ. ΑΝΑΝΕΩΣΗΗΗ !! Τἐλος η εποχή Ρεχάγκελ, τον ευχαριστούμε, έκανε πράματα και θάματα, μας έβγαλε στους δρόμους, αλλά δε πάει άλλο αυτό το χάλι. Ας φύγει κι ας φύγει και η μισή + ομάδα, μπας και δούμε λίγο μπαλίτσα ή τουλάχιστον να παλεύουν.
  13. Οι σκορπιοί, όχι οι κατσαρίδες ( 5 φορές πιο ανθεκτικοί από τις κατσαρίδες ) Γιο χο χο και 1 μπουκάλι ρούμι, γιο χο χο σε 1 βαθύ μπουντρούμι..
  14. Tuko

    στραβο διαφραγμα

    Το έχεις δει 100αδες φορές πάω στοίχημα.. Τα αυτοκόλλητα που έχουν στη μύτη αθλητές είναι, ανοίγουν τα τειχώματα της μύτης προς τα έξω και βοηθάνε αρκετά στην αναπνοή ^^
  15. Το fujitsu που πόσταρα πιο πάνω, τέτοια οθόνη έχει, έγχρωμη e-ink και σύμφωνα με το άρθρο έχει κυκλοφορήσει από τον περασμένο Απρίλη. Οι τιμές είναι άλλο θέμα, απλά τεχνολογικά το κοιτάμε.
  • Δημιουργία νέου...