Προς το περιεχόμενο

dazoo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    196
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dazoo

  • Ημερομηνία γέννησης 05/11/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.677 προβολές προφίλ

dazoo's Achievements

  1. dazoo

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Τέλεια. Ναι, θα κάνω μια κράτηση. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους!
  2. dazoo

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Ναι και για εμένα ήταν πολύ βολική λύση το μετρό, αλλά είναι ανένδοτη. Θα δοκιμάσω και την εφάρμογή!
  3. dazoo

    Εκτίμηση κόστους ταξί.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με καλύψατε ώστε να έχω μια εικόνα. Δεν θα έχω αποσκευές, καθότι επιστρέφω το απόγευμα. Ναι το σκέφτηκα για το μετρό, αλλά η συνεπιβάτης αρνείται. Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!
  4. Καλημέρα! Την Δευτέρα θα πρέπει να επισκευτώ την Αθήνα αεροπορικώς για κάποιες εξετάσεις. Απο αεροδρόμιο στην περιοχή της Νέα Σμύρνης, πόσο περίπου εκτιμάτε τα κόμιστρα του ταξί; Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία σαν εναλλακτική; Ευχαριστώ!
  5. Και τώρα θα απομονωθεί, θα γίνει villain και θα φτιάξει δική του AI με σκοπό του να πάρει εκδίκηση καταστρέφοντας τον πλανήτη. 😛
  6. Post FeTAp 611-2 Siemens έχω την εντύπωση είναι η κατασκευάστρια. Edit: Δοκίμασε να βάλεις και μια αγγελία εδώ στο insomnia. Ίσως έχει κάποιος προς πώληση ή που να μην το θέλει.
  7. Ναι, είναι φανταστικό. Σου δίνει εντελώς άλλη αίσθηση και αισθητικά αλλά και στην χρήση του. Η συσκευή της οποίας πήρα τα σπλάχνα ήταν στο ίδιο χρώμα, αλλα το καλούπι ήταν πιο πλακουτσωτό και μακρόστενο, και γι'αυτό μπήκα στην διαδικασία να προχωρήσω στην ανακατασκευή. Μου έδωσαν αυτό και ένα σκούρο πράσινο ίδιας παραγωγής, όπως και δύο καμπίνες arcade, σε ένα ξενοδοχείο πριν πολλά χρόνια (πάνω απο 10ετία), το οποίο έκανε ανακαίνιση. Δυστυχώς δεν είχα χώρο (και μυαλό) να έπαιρνα περισσότερα και απ'τις δύο κατηγορίες.
  8. Δυστυχώς δεν ξέρω εαν σε κάποια μόντεμ παίζει, πάντως στου ΟΤΕ που έχω σπίτι και στο μαγαζί που το έχω συνδέσει τώρα στο γραφείο, λειτουργούσε μόνο στις εισερχόμενες. Του έκανα πλέον μετατροπή -όχι με μετατροπέα, αλλά με παρόμοιο στύλ τηλεφωνικής συσκευής που έβγαζε τονικό απο ρότορα και όχι παλμικό, και οποιοσδήποτε μπαίνει στο γραφείο, ακόμα και μικρά παιδιά εντυπωσιάζονται. Ήταν διαδικασία οι κολλήσεις με trials & errors, αλλά το χαίρομαι. Πιστεύω ότι με έναν μετατροπέα όπως σου έδειξαν παραπάνω δεν θα έχεις πρόβλημα.
  9. Επειδή αρκετοί το αναφέρατε, ένα περιβάλλον VM δεν παρέχει την ασφάλεια που νομίζετε.
  10. Μου έπαιξε απο χτές με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν πρόλαβα να ενημερώσω το θέμα. Επίσης αντί για ελέυθερο range, του έδωσα ένα περιορισμένο εύρος ώστε να έχουν έλεγχο συγκεκριμένες συσκευές μου. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να βοηθηθεί και κάποιος άλλος!
  11. Καλησπέρα! Λίγο βοήθεια γιατί έχω κολλήσει. Έχω το Speedport Plus σαν modem/router, και έβαλα το entry να παίζει για την τηλεφωνία και σαν acccess point, με κλειστό DHCP μέσω WAN/LAN1. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω interface απο το plus στο entry, ενώ όταν μπαίνω απο το entry, βλέπω και τα 2. Καμία ιδέα?
  • Δημιουργία νέου...