Προς το περιεχόμενο

nikos_se

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    416
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikos_se

  • Ημερομηνία γέννησης 19/07/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    PATRAS

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    patra

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nikos_se's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 10:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Apple Watch series 9 45mm ,σε υπεραριστη κατάσταση . Είναι το M/L ,χωρίς κάποιο σημάδι χρήσης ,σε άριστη κατάσταση ,στο κουτί του ,αγορασμένο από κατάστημα NOVA. Στέλνεται πανελλαδικά ύστερα από κατάθεση σε τράπεζα ή συναλλαγή χέρι - χέρι Πάτρα .

    340 €

  2. nikos_se

    Apple Watch series 9 45mm μαύρο αλουμίνιο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/02/2024 10:28 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Apple Watch series 9 45mm μιας εβδομάδας ,σε υπεραριστη κατάσταση . Είναι το M/L ,χωρίς κάποιο σημάδι χρήσης ,σε άριστη κατάσταση ,στο κουτί του ,αγορασμένο από κατάστημα NOVA. Στέλνεται πανελλαδικά ύστερα από κατάθεση σε τράπεζα ή συναλλαγή χέρι - χέρι Πάτρα .

    390 €

  3. Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας πω το πονο μου και να μαθω αν καποιος απο εδω μεσα εχει παρομοια εμπειρια+ καποιες συμβουλες. Λοιπον,περυσι ενταχθηκαμε στο εξοικονομω υστερα απο αιτηση που κατεθεσα ο ιδιος υστερα απο συννενοηση με το μηχανικο.Οι εργασιες που εχουν να γινουν στο σπιτι ειναι μπαλκονοπορτες,τα aircondition,θερμοπροσοψη, τεντες και ηλιακο. Δυστυχως,για κακη μας τυχη εχουμε μπλεξει ισως με εναν απο τους μεγαλυτερους απατεωνες και ψευτες, μηχανικο που υπαρχει.Αφου ,με τα χιλια ζορια ολοκληρωσαμε τη θερμοπροσοψη,εδω και 2 μηνες μας κοροιδευει μεσα στα μουτρα μας,μας λεει οτι οι υπολοιπες εργασιες θα γινουν τις επομενες μερες,τελικα δεν γινονται ποτε,βρισκει χαζες δικαιολογιες οπως οτι οι εργατες κολλησαν κορωνοιο,εχουν ερθει οι μισες πορτες,τα μισα air condition,κοκ. Ειναι παρα πολλες οι φορες,που εχω παρει ρεπο απο τη δουλεια μου για να ειμαι σπιτι να ερθουν οι τεχνιτες,και δεν εμφανιζονται ποτε. Αναρωτιεμαι,λοιπον,εχει κανενα κερδος αυτο το λαμογιο για να καθυστερει τοσο;;Μπορει να εχει κανει καμια συμφωνια με τους προμηθευτες για να βγαλει κερδος;;Γιατι διαρκως,προσπαθει να καθυστερησει και μας λεει ψευτικες ημερομηνιες;;Εχετε καποια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω; Οταν πηγαμε στο γραφειο του και ζητησαμε αντιγραφα απο τις παραγγελιες που εχουν γινει,μας ειπε πως εχουν γινει τηλεφωνικα για αυτο δεν εχει αντιγραφο.Εντωμεταξυ,για κακη μας τυχη στο "κολπο" απο οτι φαινεται ειναι και ο προμηθευτης των air condition και του ηλιακου.Καθως,ο ενας μας λεει οτι εχουν ερθει τα μισα air condition,μετα οτι τα εδωσε σε αλλο πελατη,ενω αλλες φορες λεει πως δεν εχουν ερθει καθολου.Να σημειωσω πως σε αυτον τον απατεωνα προμηθευτη εχουμε κανει παραγγελια απο τον Αυγουστο του 2021.
  4. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τις συμβουλές/γνώμες σας για δημιουργία PC γραφείου. Το PC θα χρησιμοποιείται για WORD,EXCEL και Internet.Η οθόνη ιδανικά θα ήθελα να ειναι αρκετά μεγάλη για να είναι ξεκούραστη στα μάτια. Και,θα χρειαστώ και ενα πολυμηχάνημα/fax . Οπότε θα ήθελα τις απόψεις σας και για τα 3(κεντρική μονάδα,οθόνη,πολυμηχάνημα). Budget θα έλεγα 400-500ευρω για κεντρική μονάδα,200ευρω για οθόνη και εως 150 για πολυμηχάνημα. Αν μπορείτε η κεντρική μονάδα να είναι απο PLAISIO,ή κάπου που να την συναρμολογεί το ίδιο το κατάστημα,καθώς δεν υπάρχει χρόνος για συναρμολόγηση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Μια ερωτηση γρηγορη. Εκανα την demo αιτηση και ολα καλα,γενικα μου φαινεται πολυ ευκολη και ειναι μαξ 10 λεπτα υποθεση. 2 προβληματα αντιμετωπισα. Στη πρωτη μασκα,που γραφεις τα οικονομικα στοιχεια,μου βγαζει σε κιτρινο πλασιο δεν βρεθηκαν στοιχεια εισοδηματος για το ΑΦΜ του υποχρεου υποβολης δηλωσης για το φορολογικο ετος 2019.Ωστοσο,δεν ειναι κοκκινο στον ελεγχο πληροτητας στοιχειων,οποτε υποθετω οτι εχει να κανει με το οτι ειναι δοκιμαστικη εκδοση. Επισης,δεν βρηκα πουθενα καπου να λεει επομενο βημα,αφου ειχα ολοκληρωσει και τις 4 ενεργειες. Edit: To πρωτο το διορθωσα,ηταν δικο μου λαθος. το δευτερο ακομα δεν βρισκω καπου να λεει επομενα βημα. Αυτα τα 2 ειναι προβληματα που αντιμετωπισατε και εσεις;;
  6. https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Lenovo-S530--13iwl-Laptop-Core-I5-8265u8-Gb256-Gbintel-Uhd-Graphics-620.htm Για αυτο τη αποψη εχεις;;;Εχει καλες κριτικες απο οτι εχω δει online.
  7. Κατι πιο πολυ για browsing/office/videos και οχι τοσο για Gaming;;;
  8. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω,ποιο λαπτοπ θα προτεινατε σε τιμη μεχρι 1100ευρω με αγορα απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων(Public,germanos,plaisio,mediamarkt,kotsovolos) ; Θα με ενδιαφερε κατι το οποιο θα κρατησει στο χρονο,και με καλα χαρακτηριστικα.
  9. Πολυ καλη επιλογη και θα το επαιρνα με κλειστα ματια.Αλλα θελω απο Ελλαδα,γιατι προκειται να το παρω με αποφορολογηση λογω επαγγελματικου ΑΦΜ.Εχεις κατι αντιστοιχο να προτεινεις;Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και για το χρονο που δινεις.
  10. Σκεφτομουν κατι καλυτερο απο το matebook D.Υπαρχει καποια αλλη προταση;
  11. Καλησπερα,ενδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ με τιμη ταβανι τα 900ευρω.Με ενδιαφερει κατα κυριο λογο ultrabook και μεταλλικη κατασκευη.Τι θα προτεινατε και απο που;Μεχρι στιγμης εχω καταληξει σε 3 μοντελα.Το xiaomi mi air στα 850,το asus zenbook επισης στα 850 και το hp pavilion 15 που το εχει προσφορα ο κωτσοβολος στα 850 απο 1000.Ποια η αποψη σας;;
  12. Διαθετω το παρακατω συστημα και θα ηθελα να το βελτιωσω οσο αφορα τη ταχυτητα αλλα και την ικανοτητα για gaming: MOBO:Gigabyte B150M-DS3H-CF CPU:Intel Core i5 6500 GPU: - RAM: 8GB DDR4@1066mHz HDD:1TB HDD@7200rpm Επισης,το συστημα βρισκεται μεσα σε ενα MIDI PC CASE TURBO-X και με PSU 600W(το πρωτο αγορασμενο απο το μακρυνο 2007,και το δευτερο αγορασμενο απο το 2010). Σκεφτομαι να το αναβαθμισω βαζοντας τα εξης πανω: ->Samsung 970 Evo 500GB:130ευρω ->NVIDIA GTX1060 6GB:250ευρω ->8GB DDR4:80ευρω ->Νεο PSU CORSAIC:70ευρω ->COUGAR MX330-G PC CASE:40ευρω Περιμενω προτασεις σας+ιδεες σας για την αναβαθμιση,αλλα και την αποψη σας για τις δικες μου ιδεες.Επισης,αυτη τη περιοδο τρεχω Windows 7,αξιζει να παραμεινω,ή να αναβαθμισω σε Windows 10;;;
  13. χαχα,ναι ρε συ storm1978 μετα εφαγα φλασια οτι οι ryzen ειναι APU,χαχααχ λογω ωρας
  14. Ευχαριστω.O amd αξιζει ή καλυτερα intel?Επισης,εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων ο επεξεργαστης amd οπως οι αντιστοιχοι intel;;
  15. Ποσο που διαθετω:400ευρω. Χρηση Υπολογιστη:Προγραμματα Office,Internet Browsing,Κεντρικος υπολογιστης σε γραφειο συνδεδεμενος με printer και αλλα laptops,pc. Οθονη:ΟΧΙυπαρχει ηδη. Πληκτρολογιο,ποντικι:ΟΧΙ. Τοποθεσια στην οποια βρισκομαι:Πατρα Συναρμολογηση απο το καταστημα και ολα τα parts απο ενα καταστημα:ΝΑΙ Λειτουργικο Συστημα:Καλο θα ηταν να ειναι build-in.Προτιμηση σε OS:Windows 7-10.
  • Δημιουργία νέου...