Προς το περιεχόμενο

BALABANIS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    387
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.060 προβολές προφίλ

BALABANIS's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

232

Φήμη

  1. Εχω ενεργή Ultimate. Οπότε δεν κάνει.
  2. Την είδα σήμερα αυτή την προσφορά! Απλά έβαλες στο vpn usa άνοιξες το Ελληνικό account και έβαλες κωδικό; Πέρασε έτσι απλά;
  3. Και pc mid έφτιαξα και πλέον έχω τόσα στα χέρια μου και δε παίζω τπτ. Όλα φαίνονται ίδια, βαρέθηκα να κάνω map clean, σενάρια κοινότυπα και βαρεμάρα. Death stranding μπορώ να πω πως μου έβγαλε κάτι (το τερμάτησα ps4) και το returnal που δε το έπαιξα ακόμη κ είπα μα κάνω μια αρχή. Ψάχνω παιχνίδια να μπορώ να παίξω χωρίς να είναι σα να δουλεύω. Όλα θέλουν εργατοώρες 😂 Δε θελουμε 150 ώρες παιχνίδια… χάρτες γεμάτους και ένα σορό μπάμπαλα μέσα να πετάγονται αβέρτα… Κραυγη αγωνίας κανόνικα 😂
  4. Εμ τι κάνουμε φίλε, δουλευόμαστε κανονικά. Για αυτό έχω ξενερώσει αυτή τη γενιά.
  5. Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά δε το σκέφτηκα για τόσο πίσω. Και η εποχή του ps4 και του ps3 ήταν πολύ καλύτερες! Έχω game pass ultimate αλλά και ps plus premium. ένα σορό παιχνίδια διαθέσιμα. Δε με κρατάει τπτ. Τα βαρέθηκα φίλε. Μπορεί να φταίμε και εμείς…
  6. Η γενιά που περισσότερο ασχολουμασταν με βλακείες, παρά με το να παίζουμε. Ακόμη κούφια πάει. Τρομερή ποσότητα παιχνιδιων παντου, λίγη η ποιότητα. Δωστε νεες ιδέες. Μπουχτισαμε στα ιδια. Μου λείπει ενα παιχνιδι να περιμένω να σχολάσω για να το παίξω.
  7. Εδώ το dual shock 4 σε pc που το έκανε συμβατό για να παίξω κατι ρυθμίζω ένα μήνα και διαβάζω 10 tutorial…
  8. Έριξα. Default είναι 1200 mV και εγώ το πήγα 1150 mV. Τον παρακολούθησα προσεκτικά, ένα βημα τη φορά. Μια αλλαγή, δοκιμή. Ακόμη μια αλλαγή ξανά δοκιμή. Δε τα καταλαβαίνω όλα βέβαια αλλά σιγά σιγά. Είμαι νέος στο χώρο του PC! Σε ευχαριστώ πάντως, έκανα την αρχη!
  9. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! @Inler οπως είπες το βιντεο ειναι για 6700. Ειναι πιο υποχρονισμένη. Δοκίμασα τις ρυθμίσεις που προτείνει περίπου σε αναλογια με τις τιμες τις δικες μου και η hot spot έπεσε στα 85 - 90 c. Θα συνεχίσω να πειραματίζομαι ώστε να βρω το ιδανικές ρυθμίσεις για την κάρτα μου. Εαν βρείτε καποιο link οπως αυτο πάνω, καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ! @InternalSunshine νομίζω φίλε ειναι νωρίς 5 μηνων κάρτα να την αλλάξω πάστα. Αργοτερα θα γίνει και αυτο, εντυπωσιακή η διαφορά παντως!!
  10. Αγοράστηκε πριν Απρίλιο καινουρια. Σε full load έχω: Temp 60 - 65 c Hotspot 95 - 100 c Όλα είναι μαμά δε πείραξα τπτ. Από case έχω το 4000D Corsair και fans 2 x 140 mm για είσοδο μπροστά και 1 x 140 πάνω και 1 x 120 πίσω για έξοδο. Με ανησυχεί η hot spot θερμοκρασία θα ένιωθα πιο ασφαλής εάν ήταν 85 - 90. Ακούγονται τα φανάκια της κάρτας. Τι προτείνετε ώστε να μπορέσω να ρίξω τη junc θερμοκρασία; Είδα για undervolt και βελτίωση του Airflow. Δεν έχω εμπειρία σε αυτά και δεν έχω ρυμίσει ποτέ! Θα έπρεπε να βάλω 3 x 120 μπροστά 2 x 120 πάνω και 1 x 120 πίσω; Να κάνω undervolt αλλά σε τι τιμές; Σας ευχαριστώ!
  11. Όπως έχουμε ήδη καταλάβει το ζήτημα είναι το COD και μόνον αυτό. Αφού τα βρήκανε, Τελειώνει εδώ το θέμα γιατί κούρασε κιόλας.
  12. Εμένα μ δυσκολεύει στο ότι είναι ελαφρύ! Με τις κουμούτσες τόσο καιρό μου φεύγει στα κλικς 🤣 Επίσης δεν μπορώ να βρω κατάλληλο καλιμπραρίσμα, με το καιρό θα το συνηθίσω! Για τα λεφτά του αξίζει κ με το παραπάνω θα πω!
  13. Εγώ τσίμπησα ένα χρειαζόμουν ποντίκι. Ευχαριστώ TS @Tol1as
  14. Το τυράκι τέλος, τώρα έρχεται η φάκα. Ήταν φυσικό επακόλουθο. Ότι κατάλαβες κατάλαβες φίλε μου! Peace ✌🏻
  • Δημιουργία νέου...