Προς το περιεχόμενο

elektro1982

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με elektro1982

  • Ημερομηνία γέννησης 16/10/1982

elektro1982's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Το προβλημα διορθωθηκε!Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!
  2. Θα το δοκιμασω.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
  3. Μετα απο την εγκατασταση του call of duty black ops 2 (απο torrent) το τειχος προστασιας των windows απενεργοποιηθηκε.Οταν παω να το ενεργοποιησω μου βγαζει σφαλμα.Το μηνυμα που μου βγαζει φαινεται στη φωτογραφια που επισυναπτω.Το λειτουργικο ειναι windows 7 32bit.Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
  4. elektro1982

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    Καλησπερα σε ολους!Χτες το βραδυ εβαλα να να κανω το upgrade στο λαπτοπ μου.Κατεβασα το αρχειο και εφτασα μεχρι το σημειο που σε ρωταει αν θες να κανεις αμεσα αναβαθμηση ή αργοτερα.Το αφησα σε αυτο το σημειο,για να συνεχισω τη διαδικασία σημερα το βραδυ οταν γυρισω απο τη δουλεια,το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης για καποιο λογο εκλεισε.Πως μπορω να σηνεχισω τη διαδικασια;υπαρχει καπου αποθηκευμενο το iso,ωστε να το γραψω σε ενα dvd ή πρεπει να το ξανακατεβασω;
  5. elektro1982

    windows xp usb boot!!!!!

    Του εχω κανει πολλες φορες format σε fat,fat32,ntfs αλλα τιποτα,δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.Σ' ευχαριστω για τη βοηθεια.
  6. elektro1982

    windows xp usb boot!!!!!

    Το εχω δει το βιντεο που εχεις ποσταρει.Το προβλημα που εχω ειναι οτι το usb_multiboot_10.cmd δεν μπορω να το τρεξω ως administrator μου βγαζει οτι λειπει καποιο αρχειο.Οταν το τρεξω κανονικα παταω την επιλογη 1 και βαζω την τοποθεσια που εχω τα xp και το δεχεται,μετα παταω την επιλογη 2 και στο παραθυρο που ανοιγει επιλεγω το usb παταω ανοιγμα αλλα το προγραμμα μου γραφει οτι το usb δεν ειναι fat,fat32 η ntfs.Εθχαριστω για την απαντηση.
  7. elektro1982

    windows xp usb boot!!!!!

    Καλησπερα σε ολους.Προσπαθω και εγω να κανω ενα usb flash bootable με το usb_multiboot_10 με εναν απο τους οδηγους που αναφερει ο φιλος changeallnow.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δηλωσω την τοποθεσια του usb μου γραφει οτι δεν ειναι fat,fat32 η ntfs και ετσι δεν προχωρει στην εγκατασταση των αρχειων.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει γιατι παλευω απο το πρωι με αυτο το θεμα!!!
  8. Φιλε Apostolis οντως σου εχουν αναφερει κατι τετοιο απο τον οτε;Αυτο το ρωταω γιατι οταν αλλαξα παροχο,ο οποιος χρησιμοποιηει το δυκτιο του οτε για να μου παρεχει τηλεφωνο και internet παρατηρησα αρκετα μεγαλη πτωση του download.
  • Δημιουργία νέου...