Προς το περιεχόμενο

cupraman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cupraman

  • Ημερομηνία γέννησης 03/09/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.237 προβολές προφίλ

cupraman's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εσυ αν επιτρεπεται τι εχεις στο σπιτι σου; Τι θα με συμβούλευες να κάνω για το ρευμα; Εννοειται δεν προκειται να σε κατηγορησω για κατι, απλα θελω να εχω ενα μπουσουλα για να μπορω να κρινω τα προγραμματα και το τι να αποφασίσω να κάνω.
  2. Στην περίπτωση που πέσει η τιμή πώλησης του ρεύματος σε πχ 0,14€/kwh, αξίζει το κυμαινόμενο γτ αυτόματα θα προσαρμοστεί σε αυτά τα επίπεδα και όχι το σταθερό που το πιο φθηνό είναι στα 0,21€/kwh;
  3. Μαλιστα. ευχαριστω για τις πληροφορίες. Γνωρίζουμε για ρήτρα προωρης αποχώρησης στην we; (παρόλο που λέει χωρίς δέσμευση) Εαν ισχύσει η επιδότηση για πρωτες κατοικίες μόνο δεν θα μας πιάνει εμας γιατί στις φορλογικές δηλώσεις μας δεν ήταν δηλωμένο ότι μένουμε εκει. Οόποτε δεν παίζει επιδότηση για εμάς. Μία καλή λύση είναι προσωρινά we χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (γτ δεν έχει δέσμευση) και όταν βγει ανακοίνωση για επιδότηση όλων των κατοικιών πάω δεη γ1; Λέω για ρήτρα στην we γτ παρόλο που λέει χωρίς δέσμευση μηπως είναι τρικ για να πας σε αυτούς και μετά τρως ρήτρα αν φυγεις.
  4. H we ειναι ενταξει σαν εταιρεία; καταστήματα έχει; σε ποιον ανηκει αυτη η εταιρεία; Λάθος μου οι kwh korakios...ειναι γύρω στις 1200 - 1300 το 4μηνο..Έχουν πει οτι θα πάνε για επιδότηση όλες οι κατοικίες, αλλα παντα περιμενουμε το φεκ οπως εχεις πει. Οποτε ΔΕΗ Γ1 (σε κυμαινόμενο) ή we yellow (για σταθερη τιμή kwh χωρις ρητρα αποχωρησης και χωρις δεσμεύσεις;)
  5. Το σπίτι ειναι της οικογένειας δεν ειναι με ενοικιο. Με κυμαινόμενο υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Πως υπολογίζεται εκέινη; Αν η τιμή πάει στα 0,15 - 0,16/kwh τι συμφέρει; Κυμαινόμενο ή ένα σταθερό με πάνω από 0,20€/kwh;
  6. Δεν γνωρίζουμε αν η χονδρική τιμή ρεύματος θα ανέβει ή όχι ε; Λογικά οι επιδοτήσεις θα γίνουν (μιας και πάμε για εκλογές). Το ρολόι είναι στην πρωτέργια και ο γαμπρός της κοπέλας μου δεν θελει να ανανεώσει το συμβόλαιο που έχει λήξει, τι πρέπει να κάνει εκείνος και εμείς μετά ώστε να μην έχουμε θεμα με το ρεύμα ή με νέο συμβόλαιο σε νέο πάροχο. Αξίζει το Γ1 ; ( αυτό δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής; Αν ναι, πως υπολογίζεται;) Επιπλέον τι χρειάζεται για να πάω στην ΔΕΗ πάλι αν το θέλω; Συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά, απλά δεν γνωρίζω.
  7. Η elpedison δν αξιζει δηλαδη; Τωρα μεσα στις επομενες1 με 2 βδομαδες θα πρεπει να εχω κανει καποιο συμβολαιο γτ μεχρι τελη μαιου μπαινουμε στο σπιτι και πρεπει να εχει ρευμα. Εαν μπορειτε να με βοηθησετε με τις συμβουλες σας και με τις γνωσεις σας κατι παραπανω;
  8. Καλημερα παιδια..Το τοπικ ειναι απιστευτο και φουλ ενημερωτικο για οποιον εχει αμφιβολιες και δεν γνωριζει τι γινεται στο χωρο του ρευματος με τις τωρινες καταστασεις που ζουμε ολοι...Και εγω δεν εχω ιδεα το τι γινεται και για αυτο γραφω εδω για να με βοηθησετε ως πιο εμπειροι και γνωστες του θεματος..Το σπιτι που θα μεινω τωρα εχει πρωτεργια και δεν θα ανανεωθει απο τον ανθρωπο που μενει τωρα(η οικογενεια της αδερφης της κοπελας μου) και τωρα που θα παμε να μεινουμε με την κοπελα μου θελουμε να κανουμε ενα νεο συμβολαιο σε ενα νεο παροχο..Τι μου προτεινετε; Εχω ακουσει για σταθερη τιμη της κιλοβατορας ή για κυμαινομενη..Τι αξιζει; Επισης πολλοι αναφερεται την Δεη για καλυτερη δυνατη λυση. Ισχυει κατι τετοιο; Μαζι με την Δεη και η we energy δεν εχουν ρητρα αναπροσαρμογης. Τι μου προτεινετε και τι να κοιταω στα συμβολαια των παροχων ωστε να παρω την καλυτερη δυνατη αποφαση για το σπιτι. Περιπου στις 500 με 600 kwh θα εχουμε καταναλωση το 4μηνο..Μπηκα και στο insurancemarket.gr/energy που εχει ολα τα προγραμματα παροχων ρευματος. Μπορειτε να με βοηθησετε; Τι μου προτεινετε; Elpedison αξιζει; Η we energy τι εταιρεια ειναι; Ευχαριστω για την βοηθεια σας και που με ακουσατε.
  9. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια..Το σπιτι εχει ηδη ρευμα παντως..παρεξηγηση το οτι εγραψα νεο σπιτι...και πρεπει να εχει πρωτεργια νομιζω..Σαν παροχος ποιον θα προτεινατε; Ή περιμενουμε εξελιξεις για το τι θα γινει; Υ.γ. μενει η οικογενεια της αδερφης της κοπελας μου και θα παμε εμεις εκει τωρα..εχει ηδη ρευμα και απλα θα αλλαξουμε το ονομα στο ρολοι και αν ξερει καποιος να με βοηθησει στο να επιλεξω καποιον παροχο εαν ειναι δυνατο...θα ληξει το συμβολαιο το προηγουμενο και θα κανω νεο εγω...
  10. Καλημερα σε ολους. Επειδη τωρα θα μπουμε σε νεο σπιτι με την κοπελα μου θα ηθελα να με βοηθησετε ποιος παροχος αξιζει πλεον..Χωρις να εχουμε ακριβη τιμη kwh ,αν υπαρχει η δυνατοτητα για να μην πληρωσουμε ρητρα αναπροσαρμογης και μερικες πληροφοριες ωστε να μπορω να κανω τη σωστη επιλογη. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει; Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων και συγνωμη αν σας χαλαω την ροη της κουβεντας!
  11. cupraman

    TrueBlue Usb Dongle (οδηγος)

    υπαρχει καποιο ατομο απο αθηνα που να κανει downgrade σε ps3?εχω fat 80gb...οποιος ειναι ας στειλει πμ
  12. cupraman

    Crysis 2

    ναι το τελευταιο driver της καρτας!!!!
  13. cupraman

    Crysis 2

    ntino και αλλα παιδια που εχω ρωτησει και το εχουν κατεβασει σε ιδιας δυναμικοτητας μηχανημα το παιζουν ανετα!!!
  14. cupraman

    Crysis 2

    παιδια ειναι κανενας που να το εχει κατεβασει και να του cr@sharei?εγω καθε φορα που το βαζω να παιξει μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μου crasharei παντα!!! τα χαρακτηριστικα μου ειναι:core 2 duo@ 3ghz,ram 4gb,win.7 ultimate 64-bit,nvidia 8800gt 512 mb σε οποια αναλυση και να το βαλω σκαλωνει...plz οποιος γνωριζει κατι ασ με βοηθησει...ευχαριστω!!!
  15. Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα το προβλημα που εχω δεν ηξερα σε ποια κατηγορια επρεπε να παει και το εβαλα εδω..αν ειναι λαθος μπορειτε να το μετακινησετε οι moderator..πρωτα απο ολα εχω ενα home cinema οπου ο ενισχυτης δεν εχει dts digital out δηλαδη δεν ακουγεται ταινια την οποια εχω κατεβασει με dts ηχο...αλλα μπορει να παιξει και να ακουγεται ηχος σε ταινια που εχει ac-3 dolby digital 5.1 ηχο..epeidh katebazv bluray ταινιες που εχουν dts ηχο θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος που να μπορω να μετατρεψω τον ηχο που εχει η ταινια bluray σε ac3 dolby digital...δηλαδη θελω να μετατρεψω (αν γινεται) το dts ηχο της ταινιας σε ac3 dolby digital ηχο ωστε να μπορει να ακουγεται και στο home cinema μου..ευχαριστω πολυ!!!
  • Δημιουργία νέου...