Προς το περιεχόμενο

takis-pa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με takis-pa

  • Ημερομηνία γέννησης 17/10/1961

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ηλιούπολη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηλιουπολη-Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.332 προβολές προφίλ

takis-pa's Achievements

  1. takis-pa

    Nvidia Drivers

    Εχει καποιος αλλος προβλημα με την σειρα 470... ή ειμαι μονο εγω που δεν μπορω να παιξω Division 2 γιατι σπανε τα γραφικα μετα απο λιγο; Τελευταιος καλος οδηγος ο 466.77 Με το συστημα υπογραφης.
  2. takis-pa

    Gaming Monitors News/Comparison

    Είναι σε πολύ καλή κατάσταση είμαι πολύ τυχερός, μου έκατσε πολύ καλό κομμάτι.!!! το brightness το έχω 45 μου είναι πιό ξεκούραστο εκεί. (γιά τα δικά μου μάτια πάντα)
  3. takis-pa

    Gaming Monitors News/Comparison

    Κάτοχος και εγω της Dell απο προχθές με παραγγελία το πρωί (nok-shop) μου παραδόθηκε την ίδια ημέρα το βράδυ στις 21.00!!!!!! Αψογοι στο κατάστημα και πολύ εξυπηρετικοί Μπράβο, δεν το ήξερα, αλλά θα το τιμήσω και πάλι αν χρειαστεί. Τώρα για το μόνιτορ, ειχα πρίν την Asus PG278Q για πολλά χρόνια, καμία σχέση η μια με την άλλη, απιστευτη διαφορά μπράβο στην Del. Ξεκούραστη με ζωντανά χρώματα, πολύ καλό μόνιτορ τ αξίζει τα λεφτα του και με το παραπάνω. Κανένα πρόβλημα με πίξελ ούτε με τα υπόλοιπα που πασχουν τα ips. Εκανα το τεστ που παράθεσε πιο πάνω ο @Sakiz105 και δεν παρατήρησα το παραμικρό.
  4. Ναι ξέχασα να αναφέρω οτι η αγορά θα γίνει στα τέλη του Δεκέμβρη δεν βιάζομαι τόσο και θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με καλύψατε.
  5. Εχω σκοπό να αντκαταστήσω το μόνιτορ μου PG278Q (1440P) με αυτή την οθόνη https://www.asus.com/Monitors/ROG-Strix-XG27UQ/ ποια κάρτα θα την αξιοποιήση αξιοπρεπώς, 3080 ή 3090 Τώρα είμαι με μία 1080ti
  6. takis-pa

    Tom Clancy's The Division 2 [PC]

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, υπάρχει ελληνική clan ενεργή που να παίζει συστηματικά το παιχνίδι; Ειμαι σε clan αλλα τα αγγλικά μου δεν ειναι τόσο καλά. Εκτός της (ATH)
  7. Αντιμετωπιζω ενα ψιλοθεματακι και χρειαζομαι βοηθεια Ειμαι με win 10 εκδοση 1607 και δεν θελω να αναβαθμισω στην 1703 Το προβλημα τωρα Η καρτα γραφικων μου ειναι 1080 Ti και εχω μεινει με τους 381.89 drivers, διοτι οποιον νεωτερο και αν βαλω εχω θεμα με στιγμιαια παγωματα σε ολα τα παιχνιδια. Εχω τσεκαρει οτι δεν φταιει κατι αλλο. Υπαρχει καποια λυση ή ειναι μονοδρομος το update των windows; Ευχαριστω
  8. takis-pa

    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

    Εμενα με GTX Titan στα 1100 mhz και 5760x1080 με ολα ultra παει αερα (χωρις ΑΑ) πανω απο 60fps....
  • Δημιουργία νέου...