Προς το περιεχόμενο

Georgz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Georgz

  • Ημερομηνία γέννησης 12/11/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.781 προβολές προφίλ

Georgz's Achievements

  1. Georgz

    Sharp AY-A12LR (12.000 BTU, R410A)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 06:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εν λόγο κλιματιστικό λόγο μετακόμισης : Sharp AY-A12LR (12.000 BTU, R410A) Δεν παρουσίασε ποτε κανένα πρόβλημα και η απεγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας και του κλιματιστικού έγιναν με προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο. Υπάρχει και το remote control το οποιο λειτουργεί κανονικά. Μόνο από Αθήνα παρακαλώ για έλεγχο και παραλαβή από κοντά. Έγγυηση οι αξιολογήσεις μου. Ευχαριστώ Γιώργος.

    100 €

  2. Καλοδεχούμενες τέτοιες αλλαγές σε λογισμικά που είχαν 5000 προβλήματα. Eφόσον επανασχεδιάστηκε από την βάση, ας ελπίσουμε τώρα τα notifications πχ να λειτουργούν κανονικά. Αν και το bloatware δε νομίζω να το γλιτώσουμε απo τoν κινέζο.
  3. Τελευταία μου συσκευή ήταν το j5 2017. Κάτοχος διαφόρων Sony Ericsson στο παρελθόν, όπως και Walkman και Discman. Αγόρασα τα τελευταία χρόνια Sony τηλεόραση και Sony ηχομπαρα (απόλυτα ικανοποιημένος) και λέω δεν παίρνω και ένα Sony κινητό μιας και η τελευταία μου εμπειρία ήταν με το Sony Xperia Tipo? Πάω και παίρνω πριν από 7 μήνες το Xperia 10 iv, κυρίως λόγο του audio jack αλλά και του notification led επίσης ένα κίνητρο ήταν και η μπαταρία του. Ως μουσικόφιλος θυμάμαι την Sony να έχει παραδοσιακά ανεξάρτητο audio chip (DAC). Ε πλέον δεν έχει.. δε γνωρίζω αν αφορά όλες τις συσκευές της ή αν έχει να κάνει μόνο με το Xperia 10 αλλά ο ήχος της είναι μέσω του Snapdragon 695. Και θα μου πεις που είναι το κακό? Το κακό είναι ότι αφενός χάνεις (ακόμα) ένα κομμάτι της ταυτότητας σου και αφετέρου ο ήχος της συγκεκριμένης συσκευής είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ και δεν μιλώ μόνο για το loudspeaker το οποίο είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει μακράν από κάθε άλλη συσκευή αλλά μιλώ και για το audio jack. Το output σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας θα έπρεπε να είναι (παίζοντας πάντα το αντίστοιχο περιεχόμενο) max 24 bit 192khz. Έκανα άπειρες δοκιμές με διάφορα Flac και Wav samples (24 bit 96 khz) και με αρκετά HiFi ενσύρματα ακουστικά αλλά και μέσω του loudspeaker. Τι πήγανε και κάνανε οι θεουληδες? Στο (ΧΑΛΙΑ) loudspeaker έχουμε output 24 bit 96 khz και στο audio jack 16 bit 44 khz! 🤣 Ναι γνωρίζω πως δεν υπάρχει διαφορά στο ανθρώπινο αυτί μεταξύ των 2 (44 khz vs 96 khz) αλλά δε μου αρέσει η κοροϊδία ρε φίλε. Λάθος στο λογισμικό? Δεν ξέρω.. πάντως ο συνδιασμός του ότι δεν έχει πλέον δικό της DAC και το non tuned loudspeaker (η απλά έβαλαν ότι φθηνότερο) μαζί με τα ότι νάνε sample rates & depths στο output, προσωπικά με έκαναν να αναθεωρήσω για την Sony στο κομμάτι των κινητών της.
  4. Ε βέβαια, δε μας έφτανε η πολιτική κορεκτίλα στην σειρά της που έφτανε στα όρια της ΠΑΡΩΔΊΑΣ. Τώρα θα πρέπει να το ζήσουμε και real time στο ΜΜΟ..
  5. Ανοίγω ένα θέμα σχετικά με όσους έχουν το Sony Xperia 10 IV και έτυχε να έχουν εμπειρία σχετικά με το συγκεκριμένο Rom ή τους ενδιαφέρει αυτό. Είναι ακόμα σε αρχικά στάδια και χρειάζεται αρκετός καιρός ακόμα για τυχών bugs κτλ Επίσης στηρίζεται σε android vanilla χωρίς google apps με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την εμπειρία μου με παλαιότερες συσκευές και roms που είχα πειραματιστεί σε εποχές kitkat ακόμα, εκτός από το κομμάτι του ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης, είχα ακούσει (δεν είχα δοκιμάσει προσωπικά) πως διάφορες εφαρμογές από τράπεζες κυρίως όταν εντόπιζαν root συσκευή δεν δέχονταν τα credentials για λόγους ασφαλείας λογικά. Το σκέφτομαι αρκετά στο μέλλον διότι σαν συσκευή με καλύπτει σε body form, notification led, audio jack κτλ αλλά δυστυχώς η sony δεν αφήνει να παραμετροποιήσεις και πολλά.. Όπως διάφορα απλά πράγματα, το να μπορείς να έχεις widgets της επιλογής σου στο lockscreen ή να κάνεις button mapping χωρίς external app (πχ long press power for torch κτλ) Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία από το συγκεκριμένο Rom το έχει δοκιμάσει; https://forum.xda-developers.com/t/rom-unofficial-pdx225-13-lineage-20-for-sony-xperia-10iv-beta.4562485/
  6. Georgz

    Επιδομα ενοικιου

    Σε ευχαριστώ πολύ! Θα τους καλέσω!
  7. Georgz

    Επιδομα ενοικιου

    Καλησπέρα, ήμουν μακροχρόνια άνεργος και έπαιρνα κανονικά το επίδομα στέγασης (70e) Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να εργάζομαι. Το επίδομα θα κοπεί αυτόματα διότι θα φαίνομαι στην Εργάνη πλέον ως εργαζόμενος ή πρέπει να προβώ εγώ σε διακοπή του? Το εκκαθαριστικό που λαμβάνουν υπόψη αφορά από όσο γνωρίζω το προηγούμενο έτος, άρα θα το παίρνω κανονικά μέχρι τέλος του 22? Προσπάθησα να βρω τι γίνεται σε περίπτωση διακοπής λογο αύξησης του εισοδήματος στο google αλλά δε βρίσκω κάτι.. Λένε μόνο για τα κριτήρια ένταξης.
  8. Αν αναφέρεσαι στην 22h2 το πιθανό είναι μέσα στον Οκτώβρη, με βάση αυτό τουλάχιστον : https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-10/microsoft-confirms-windows-10-version-22h2-will-launch-in-october
  9. Georgz

    PowerPass

    Πως λοιπόν είναι σταθεροί οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί εφόσον έχουν ρήτρα μέσα? Σπάω το κεφάλι μου απο χθές... 400 ευρώ αναδρομική ρήτρα μου ήρθε σε enter+ τον Απρίλιο 10 μέρες αφού είχα μπει στο σταθερό. Φυσικά και θα το κάνουν αβαβα... Ξέρεις πόσα χρήματα κέρδισαν από αυτή τη μικρή λεπτομέρεια? Όπως είπα και παραπάνω οι συγκεκριμένη χρονική περίοδος μόνο τυχαία δεν είναι αφού αφορά εκκαθαριστικους χειμώνα που ήταν και οι βαρβάτοι.. Διαδικασία ένστασης όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν υπάρχει, ΔΕΗ και PowerPass πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα..
  10. Georgz

    PowerPass

    Θα στείλω και email λοιπόν έτσι για να πω ότι προσπάθησα.
  11. Georgz

    PowerPass

    Έλα μου ντε την ίδια απορία έχω και εγώ. Αυτό μου είπε πως τους λογαριασμούς τους στέλνει με τα νούμερα έτοιμους η ΔΕΗ και αυτοί βλέπουν το αν είναι σταθερό η όχι ... Το θέμα είναι πως όσοι την πάτησαν με τα σταθερά τότε και έτυχε να έχουν και μεγάλες ρήτρες καληνύχτα φίλε
  12. Georgz

    PowerPass

    Παίδες μετά από κόπους και θυσίες έπιασα γραμμή στο τηλεφωνικό του PowerPass.. Τους είπα ότι άλλαξα πρόγραμμα από Γ1 της ΔΕΗ σε σταθερό τον Μάρτη και ο πρώτος εκκαθαριστικός που ήρθε τον Απρίλη έγραφε Εnter+ αλλά με ρήτρα (400e) των προηγούμενων μηνών μέσα και το PowerPass τον βγάζει κόκκινο. Με ενημέρωσαν πως αυτοί βλέπουν μόνο ότι τους στέλνει ο πάροχος και εφόσον η ΔΕΗ τους έστειλε εκείνο τον λογαριασμό ως σταθερό δε μπορούν να κάνουν κάτι ανεξάρτητα αν είχε ρήτρα μέσα η όχι (μου είπε επίσης πως αυτοί δεν βλέπουν τις καταναλώσεις αλλά μόνο αν είναι σταθερό η όχι) Τους ρώτησα τι επιλογές έχουμε και μου είπε πως δε μπορούν να κάνουν κάτι. Αυτά.
  13. Georgz

    PowerPass

    Έβγαλες άκρη τουλάχιστον? 😎
  14. Georgz

    PowerPass

    Ίσα με 20 φορές το έχω κάνει από το πρωί και από σταθερό και από κινητό.. Email δεν υπάρχει..
  15. Georgz

    PowerPass

    2107000810 όσες φορές και να κάλεσα λέει πως οι γραμμές είναι κατειλημμένες.... Κατάφερε κανένας να βγάλει γραμμή?
  • Δημιουργία νέου...