Προς το περιεχόμενο

freedoom

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με freedoom

  • Ημερομηνία γέννησης 25/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

freedoom's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

71

Φήμη

  1. 1 Kg, ή 1000gr, όταν ένα high end smartphone φτάνει τα 220gr.. Χόλι σετ
  2. Ξεκίνησα με τα Halo Smart. Εξαιρετικά, πολύ καλή μπαταρία και με πολύ βολική λειτουργία στο μαγνητάκι για τερματισμό/αποδοχή κλήσης, καλό μικρόφωνο, αλλά χαμηλή ένταση ακουστικού. Και ξαφνικά μια μέρα, στην αναπαραγωγή μουσικής άρχισαν να κλατάρουν, με διαλείψεις, παράσιτα,, μικροδιακοπές που κατέληξαν να μην είναι υποφερτό, ώσπου μια μέρα κλάταραν τελείως. Μετά είπα να αναβαθμιστώ, και πήρα τα elite 45e. Σκέφτηκα bluetooth 5.0 συνδεσιμότητα, θα είναι απροβλημάτιστα. Αρχική ξενέρα η default ρύθμιση του μαγνήτη. Με το που ένωνες τα ακουστικά, για να σώζει την μπαταρία τερμάτιζε την σύνδεση. Αποτέλεσμα; Δεχόσουν κλήση και έπρεπε να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα για να επανασυνδεθούν. Επίσης, η χαμηλή ένταση ακουστικού παρέμεινε και αντίστοιχα λίγο καιρό μετά, ΚΑΙ αυτά μου κλάταραν με διακοπές συνδεσιμότητας και ήχου στην αναπαραγωγή μουσικής. Γι' αυτό έγραψα ότι πρέπει να είχα πετύχει το τζόκερ ατυχίας με jabra.
  3. Προσωπικά είμαι καμένος με όλα τα προϊόντα Jabra που έχω αγοράσει. Μάλλον πέτυχα το Joker, δεν εξηγείται αλλιώς. Οι συγκρίσεις που κάνεις είναι με τα True Connector 2;
  4. Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο μέγεθος και βάρος είναι κάτι που δεν συνηθίζεται με τίποτα. Και με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε και μια θήκη, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο άβολα.
  5. To Terminator 2 είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, ανεξαρτήτου είδους. Παραμερίζοντας το σενάριο που είναι καταπληκτικό, είναι μια ταινία που τη βλέπεις ακόμα και τώρα και συγκινείσαι με τα εφέ της εποχής που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα σημερινά. Και μιλάμε για 28 χρόνια πίσω. Ο Κάμερον τότε έβγαζε διαμάντια (βλέπε & Aliens). Από το 2 και μετά, έχουν ασελγήσει πάνω στην ιδέα της ταινίας. Η μία αποτυχία μετά την άλλη, λίγο το Salvation βλεπόταν, αλλά μέχρι εκεί. Ντροπή εκεί στο Hollywood που έχουν στερέψει από ιδέες, ψάχνουν να βγάλουν λεφτά και ζωντανεύουν ξανά παλιές ταινίες.
  6. Η virtual μου λήγει αυτόν το μήνα. Κάνει αυτόματα ανανέωση ή πρέπει να εκδώσω νέα virtual? Κανονικά χρησιμοποιείς και τις 2, μιας και είναι 2 διαφορετικές κάρτες, καθεμιά με τα δικά της στοιχεία (αριθμό, CVV κτλ) Έστειλα χρήματα 29/10 και στις 31/10 είχαν μπει.
  7. Διαβάζω πολύ μίσος και πολλή απαξίωση για μια εταιρεία που θεωρώ ότι στέκεται πολύ καλά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε. Δε νομίζω ότι είναι κακό ή υστερεί κάπου το προσφερόμενο προϊόν της. Οι λάτρεις και κάτοχοι προϊόντων Apple, ας καμαρώνουν για τα προϊόντα της, αλλά προς τι η απαξίωση για ένα κινητό τηλέφωνο προσεγγίσιμης αξίας (σε σχέση με τον ανταγωνισμό), που δεν υστερεί πουθενά; (άντε λίγο στην κάμερα) Προφανώς και το brand name της Apple είναι πολλάπλασιο της OnePlus, αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι το iPhone είναι και πολλαπλάσια καλύτερο του κάθε OnePlus τηλεφώνου. Το κακό με την είδηση αυτή και τις κινήσεις της OnePlus (για κάλυψη εξόδων κρατήσεων κτλ) είναι ότι όλα αυτά οδηγούν σε αύξηση της τιμής του 6Τ.
  8. Έχω ξοδέψει πολλά € σε σετ Lego Technic και θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους, αν και τα τελευταία 2 χρόνια λόγω και μεγέθους-πολυπλοκότητας σχεδίων η τιμή τους έχει ανέβει αισθητά. Απαραίτητη προϋπόθεση αγορά από εξωτερικό, πχ Amazon, γιατί οι τιμές στην Ελλάδα είναι 50-75% πάνω!! Το συγκεκριμένο επίτευγμα πάντως είναι εκπληκτικό!!
  9. freedoom

    Xiaomi tv box

    Έχω πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή ταινιών με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχείων και μου εμφανίζονται "κινέζικοι". Δοκίμασα και vlc και kodi πχ. Έψαξα στο μενού των εφαρμογών, αλλά δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι;
  10. Κάτοχος OnePlus One εδώ και μετά λύπης διαπιστώνω ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που λες. Απλά τότε, θα πωλούνται οι ναυαρχίδες των Huawei και Samsung €1000+ τουλάχιστον. Οι τιμές χρόνο με το χρόνο ξεφεύγουν, εδώ η ναυαρχίδα της Xiaomi, Μi8, πωλείται €600, επίσημα πάντα.
  11. Δηλαδή να αγοράσουμε και να μεταπωλήσουμε ακριβότερα γιατί κάποιος κουτός, να το θέσω ευγενικά, θα βαριέται να περιμένει στη λίστα αναμονής; Θα υπάρξει λίστα αναμονής με τέτοιες τιμές; Πραγματικά αξιοπερίεργο. Θυμίζει την αγορά supercars η ρητορική αυτή...
  12. Υπάρχουμε και εμείς, με OnePlus One που το περιμένουμε! 😃
  13. Κρίνοντας και από τις διαρροές, δεν προλαβαίνει να τον φορέσει. Μάλλον για OP7 προορίζεται.
  14. Τσέκαρε και την αναγνωρίση προσώπου που έχουν φτιάξει, ξεκλειδώνει το ίδιο ακαριαία μα το αποτύπωμα.
  • Δημιουργία νέου...