Προς το περιεχόμενο

stenlibi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    291
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stenlibi

  • Ημερομηνία γέννησης 19/01/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

stenlibi's Achievements

  1. stenlibi

    Smartphone μέχρι 350 ευρώ

    https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-6-128gb-blue_4190068?qId=df77a7297ed4eba27b7c43de5d7b76c4&qIx=products Εδώ την βρήκα. Βασικά η καλύτερη τιμή έγινε μέσα στο κατάστημα. Edit: στο Athens Heart στην Πειραιώς
  2. stenlibi

    Smartphone μέχρι 350 ευρώ

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά πήρα το redmi note 12 pro με δώρο τα redmi buds 4 pro στα 349, από το Πλαίσιο.
  3. stenlibi

    Smartphone μέχρι 350 ευρώ

    ) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουε. 350€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; 5.5 και πάνω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); ΝFC, 5 G και τουλάχιστον 6/128 gb 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να βγάζει 1 μέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Φωτογραφία , social media, browsing, Καλημέρα σε όλους. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα? Είμαι ανάμεσα σε Redmi note 11 pro και Poco x5 pro
  4. Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά το προηγούμενο μοντέλο, το Ticwatch pro 2020. Το Huawei έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία, το Ticwatch λόγο wear os θέλει φόρτιση κάθε 2 μέρες. Επίσης η οθόνη του Huawei έχει πιο ζωντανά χρώματα.
  5. Όσοι έχουν δοκιμάσει τι γνώμη έχουν για τον καφέ Dimello?
  6. Όπως σου είπε και ο NikosKallithea πιο πάνω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ίδιο έπαθα εγώ και ένας συνάδερφος μου. Ο συνάδερφος είχε παραγγείλει από banggood ένα tvbox και κάτι αλλά πράγματα αξίας 72 ευρώ. Με priority line και nlpost και πάλι πέρασε από τελωνείο. Μάλλον πήρανε χαμπάρι τι γίνεται και περνάνε από τελωνείο τα δέματα που έρχονται με nlpost. Δυστυχώς από τι φαίνεται αγορές από Κίνα τέλος.
  7. Μήνυμα έρχεται στο κινητό σου και σου ζητάνε να στείλεις παραστατικό αγοράς σε ένα συγκεκριμένο email.
  8. Μετά από αυτά που τους έσουρα στο τελευταίο mail δεν νομίζω ότι θα μου απαντήσουν.😛 Τέλος δεν ασχολουμε άλλο, ας βάλουν τις μάσκες εκεί που ξέρουν.
  9. Δεν έχω ιδέα. Μπορεί να λένε μπούρδες, μπορεί όντως να έχει κάνει κάποια μακακια το banggood. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είναι άσχετοι και παίζουν με τα νεύρα μας.
  10. @vforvaggelis Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ αλλά με εταιρία courrier Comet. Είναι τριγωνική αποστολή. Δεν νομίζω ότι θα χρεωθείς κάτι. Η απάντηση τους στο Mail που τους έστειλα. Καλησπέρα σας, Το δέμα σας εκτελωνίστηκε βάση δηλωμένης αξίας από τον αποστολέα. Δλδ δεν τους έκανε τπτ από όλα αυτά που μου ζήτησαν. Και αφού δεν τους κάνουν τα δικαιολογητικά γιατί τα ζητάνε οεο?
  11. Αυτό είναι που με εξοργίζει γιατί μου ζήτησαν και τους έστειλα απόδειξη PayPal, Eurobank και screenshot από banggood με την παραγγελία. Το σκεπτικό τους δεν μπορώ να καταλάβω. @SeNNinhA Τους έχω στείλει ένα mail και περιμένω μήπως και μου εξηγήσουν γιατί μου χρέωσαν τέλη και φόρους. Επειδή ξέρω ότι δεν θα βγάλω άκρη δεν θα ασχοληθώ άλλο. Θα χάσω 7.5 ευρώ αλλά δεν θα σπάσω τα νεύρα μου.
  12. Και εκεί που νόμιζα ότι ξεμπερδεψα σήμερα ήρθε το παρακάτω μήνυμα από τα ΕΛΤΑ TAX.ANTIKEIMENO LT692416374NL ME ΦOPOYΣ KAI TEΛH 24.27€ ΘA BPIΣKETAI ΓIA 20 HMEPEΣ ΣTA EΛTA AIΓAΛEΩ THΛ: 2105981033 ΘHBΩN ΛEΩ Επαναλαμβάνω ότι το δέμα περιέχει μάσκες αξίας 7.5 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Οι άνθρωποι είναι για δέσιμο. Η τέλος πάντων ας μας πούνε τι πίνουν. Τώρα τι κάνω? Δεν παραλαμβάνω και χάνω 7.5 ευρώ η υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία?
  13. Και το δικό μου σήμερα γράφει Εξοδος από τελωνείο. Τώρα περιμένω να παραλάβω να δω αν ανοίχτηκε το δέμα.
  14. Θα δείξει και στην τελική ας το γυρίσουν πίσω να ησυχάσω, γιατί με έχουν τρελάνει. Στείλε μας αποδεικτικό από PayPal, στείλε μας αποδεικτικό από τράπεζα, screenshot της παραγγελίας. Βαρέθηκα!!!
  15. Δεν έχω πρόβλημα ας το κάνουν. Δεν είχα ιδέα ότι μπορούν να ανοίξουν τα δέματα! Η πλάκα είναι ότι το δέμα περιέχει μάσκες αξίας 7.50 ευρώ. Δλδ, ψειρίζουν τη μαϊμού.
  • Δημιουργία νέου...