Προς το περιεχόμενο

sweetemily

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    298
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sweetemily

  • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.200 προβολές προφίλ

sweetemily's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά. Έχω φτιάξει ένα eshop μέσω Shopify και δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα payments. Ποιο θα προτείνατε για Ελλάδα, τη στιγμή που δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη επαγγέλματος; Ρώτησα και μου είπαν ότι μετά από κάποιο ύψος εσόδων θα είμαι υποχρεωμένος να κανω έναρξη, αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω ποιον payment provider να επιλέξω που δε ζητάει επαγγελματικό ΑΦΜ κτλ
  2. Όπως έχω ξαναπεί, προσωπικά προτιμώ τα rollable αντί των foldable. Ελπίζω να δούμε καμιά υλοποίηση σύντομα.
  3. "Tις τελευταίες ημέρες πολλοί μίλησαν για εμάς χωρίς να γνωρίζουν την οικογένεια του efood." Μια χαρά σας μάθαμε, απλά είδαμε ότι έπεσε κράξιμο και είπατε να το σώσετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες, damage control. Σιχάματα.
  4. Πέρα από την πλάκα, φαντάζομαι πόσοι άνθρωποι από την αποστολή ένιωσαν άσχημα για το αποτέλεσμα. Πρόκειται για χρόνια δουλειάς. Όσο μπορείς να χαρείς σε μια επιτυχημένη προσπάθεια, άλλο τόσο μπορείς να νιώσεις άσχημα για μια αποτυχία.
  5. Πιστεύω ότι ο λόγος είναι ένας. Το Tinder έχει μείνει στο μυαλό όλων κατά βάση ως μια... πλατφόρμα ξεπέτας. Από την άλλη, το Facebook Dating μάλλον το θεωρούν ως κάτι πιο "σοβαρό", ότι εκεί θα ψαχτείς για σχέση και όχι για κάτι εφήμερο. Το δοκίμασα πάντως όταν βγήκε Ελλάδα για να δω πώς είναι και ο αλγόριθμος θέλει λίγη δουλίτσα. Βάζεις πχ 50 χιλιόμετρα απόσταση και σου βγάζει ανθρώπους από την άλλη άκρη του κόσμου.
  6. Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι διεκόπη (αν είχε ποτέ ξεκινήσει) η ανάπτυξη του online μέρους του Cyberpunk 2077. Και αυτό διότι νομίζω πως δεν είναι λίγοι αυτοί που αγόρασαν το CP2077 και λόγω του online που περίμεναν να προστεθεί. Δεν είναι ανήθικο προς τους αγοραστές του παιχνιδιού; Τείνει και λίγο προς την μεριά της εξαπάτησης (άθελά της βέβαια η CD Projekt).
  7. Το να ανεβάζουν τις τιμές των GPU και των κονσολών στην αγορά είναι το ένα θέμα. Το χειρότερο είναι ότι πάνε και αγοράζουν σε αυτές τις τιμές.
  8. Πες τα! Εν τω μεταξύ όταν είχε κάνει ντεμπούτο το Filmnet τότε, το "χωρίς διαφημίσεις" ήταν το σλόγκαν τους. Τώρα και πληρώνεις για ένα υπερτιμημένο προϊόν και βλέπεις διαφημίσεις.
  9. Αχρείαστο εντελώς feature. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες οι εταιρείες μάχονται για το ποια θα βάλει τις καλύτερες κάμερες, αντί να ασχοληθεί με κάτι καινούριο. Δώστε μας rollable, αυτό είναι ένα πρακτικό feature, όχι το αν θα φαίνονται καλύτερα τα σπυράκια μου στο instagram.
  • Δημιουργία νέου...