Προς το περιεχόμενο

gallaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    443
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gallaki

  • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1992

gallaki's Achievements

  1. Καλημέρα παιδιά, ένας φίλος φιλόλογος ψάχνει πολυμηχάνημα laser για φωτοτυπίες κυρίως εώς 200ε ο οποίος να έχει φθηνά αναλώσιμα. έχετε κάτι στον νού σας? Επίσης και μόνο ασπρομαυρο να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα Κάτι Site: τέτοιο είναι καλό?
  2. Ευχαριστώ και εγώ μάλλνο γιατον evo λέω να πάω, αυτό που με προβλημάτιζε περισσότερο είναι το άλλο το πλαστικό που θα χρειαστεί, επίσςη χρειάζομαι ειδικό κατσαβίδι ή και τα απλά κάνουν?
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Για αρχή θα βάλω αυτόν που έχω για 2ο, αργότερα ίσως αλλάξω και πάρω μεγαλύτερο. Για τις μνήμες σε άλλα site λέει max 8 ενώ ε άλλα (wikipedia) λέει a 16. Πώς μπορώ να δώ σίγουρα ?? :/
  4. Καλησπέρα παιδιά, μέσα στον μήνα θέλω να κάνω μία αναβάθμιση στο macbook μου Θέλω να βάλω 16gb ram και έναν ssd, επίσης θέλω να βγάλω το superdrive και να βάλω εκεί τον hdd που έχω τώρα. έχετε να προτείνετε κάποιον ssd και μνήμες? Επίσης ξέρει κανείς εάν αυτό το πλαστικό για να βάλω τον hdd sthn θέση του cd υπάρχει και στην Ελλάδα για να μήν αγοράζω απο ebay? Ευχαριστώ (Budget 200-300 ε)
  5. gallaki

    Macbook Upgrade Ram

    Γειά σας κοιτούσα τώρα τελευταία τιμές για να βάλω μνήμες στο macbook (early 2011) και στο site της crucial έχει 2χ4GB -> 77.99E 1χ8GB -> 73.19E Άμα βάλω 1 dimm των 8gb και κρατήσω και το 1 dimm των 2GB θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Το σκέφτομαι έτσι γιατί ίσως αργότερα να πάρω ακόμα 1 8άρα αν δεν μου φτάνει... Τί λετε?
  6. Γειά σας, έχω ένα macbook και έναν σταθερό υπολογιστή και θέλω να πάρω ένα kvm για να τα χρησιμοποιώ στην ίδια οθόνη. Υπάρχει switch που όμως να είναι σε dvi και να συνδέονται τα πληκτρολόγιο/ποντίκι με usb? Έχει κανείς κάποιο link?? Επίσης ψάχνω και ενα πληκτρολόγιο mini (χωρίς το numpad) μέγεθος περίπου σαν τα πληκτρολόγια της apple απλά θέλω να είναι με καλώδιο όχι ασύρματο (δεν μπορώ να αλλάζω μπαταρίες όλη την ώρα) κατι τέτοιο σε μέγεθος δηλαδή: http://www.skroutz.gr/s/3384812/Element-KB-450.html έχετε να μου προτείνετε κανένα καλο και (σχετικά) οικονομικό?
  7. KINGSTON 240GB SSD @ eshop.gr Πως σας φαίνεται παιδιά ? Ισχύει για ακόμα 7 ημέρες απότι γράφει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345376
  8. Ε ναί δεν το βλέπω για overclock... Οκ λοιπόν παιδιά μαλλον με βλέπω να πηγαίνω σοτν 8320. Ευχαριστώ πολύ!!
  9. Καλός είναι λέτε δηλαδή ο 8320 ε? Το cooler είναι απαράιτητο? Έχουν θέμα οι amd με τον stock?
  10. Ποσό που διαθέτουμε : 300ε περίπου Χρήση υπολογιστή : Λίγα games, programming, πολλά πράγματα ταυτόχρονα Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: eclipse,photoshop, matlab, android emulators, 20+ σελίδες στο chrome, ραδιόφωνο ή τηλεόραση μεσω ιντερνετ και πολλές φορές ολα αυτά ταυτόχρονα. Έχω οθόνη Samsung P2270 21.5 ιντσες led, πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάρτα γραφικών (hd 5770), τροφοδοτικό ενα toughpower 650w και μια Thermaltake Big Typhoon ψύκτρα (μπορεί να μπεί στα καινούργια socket?) Δεν με πειράζει να είναι απο διάφορα καταστήματα τα πράγματα. Η αναβάθμιση θα γίνει κοντά στο Πάσχα και σκέφτομια μιας και δεν διαθέτω πολλά χρήματα να έπαιρνα έναν 4/6 πύρηνο amd με 8gb ram απλά δεν ξέρω επειδόσεις κτλπ για τον καθένα και ποιός αξίζει.. Επίσης σκέφτηκα αν βρώ κανέναν φθηνό μεταχειρισμένο να πάρω τον i5 2500k και 8gb ram . Τι λέτε αξίζει περισσότερο? Έχετε κάτι άλλο να μου προτείτενε? Επείσης ποια μητρική με τον κάθε επεξεργαστή? Επίσης αν περισέψουν χρήματα σκέφτομαι να πάρω έναν ssd, αν όχι θα πάει στην επόμενη αναβάθμιση.
  11. Γειά σας παιδιά, πρίν λίγο σκάλιζα λίγο μέσα στο κουτί του pc , έβγαλα έναν σκληρό που είχα και το καλώδιο του και ξαφνικά ένας άλλος σκληρός μου σταμάτησε να εμφανίζεται. Εμφανίζεται κανονικά στο bios και στο computer management σαν unallocated όμως δέν εμφανίζεται στην πάνω λίστα του management για να μπορέσω να δώσω άλλο γράμμα. Μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω το φορματ?
  12. Την έχετε χρησιμοποιησει καθόλου την αναγνώριση γραφής ρε παιδιά; εγώ πάλι μόνο δοκιμαστικά.... :/
  13. Άντε να δούμε, τόσους μήνες το περιμένω!!!
  14. Όπως μπορέσαμε να κατεβάσουμε και το ios 7 απο "Σήμερα" :P
  • Δημιουργία νέου...