Προς το περιεχόμενο

SR71B

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    299
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SR71B

  • Ημερομηνία γέννησης 15/12/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

SR71B's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. Και με το κινητο τα ιδια (2.6mbps download και 25mbps upload) αν και λιγο καλυτερα. Μαλλον αρχιζω να καταλαβαινω, παιδια (..... την καταδικη μου μεσα 😑)
  2. Βρισκομαι Νεα Ποτιδαια Χαλκιδικης. Ο αναμεταδοτης (ιστος με τις κεραιες) βρισκεται ΜΕΣΑ στο χωριο. Ειναι ενα τετραγωνο πανω, και δυο τετραγωνα δεξια απο μενα. Ορατος απο το παραθυρο μου (της κρεβατοκαμαρας). ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ??? Ειμαι απο τις κοντινοτερους δεκτες !
  3. Πριν απο λιγο .... ... και δεν τα μετακινησα καθολου !
  4. Oριστε, πηγα router και laptop διπλα στο παραθυρο ! Χειροτερα (και μου κανει εντυπωση αφου ωφειλε να ειναι ελαφρως καλυτερα).
  5. Καθολου βολικο. Το γραφειακι μαζι με το laptop (μαζι με την πολυθρονα) ειναι στα 2μισυ μετρα απ'το παραθυρο. Θα πρεπει να τα παω ολα εκει ?
  6. Ηelp ...... τι να κανω ? Aκομα και η αποστολη text σερνεται ! 😒
  7. Καταλαβα ... Παω για τηλεφωνο στην Microsoft Hellas !
  8. Δινω κανονικα τον κωδικο μου και με βγαζει σε μια οθονη που λεει "call us overprotective ... " και μου συστηνει μια καινουργια διευθυνση για να μου στειλει εναν κωδικο εκει. Δημιουργησα την νεα διευθυνση και ξαναετρεξα την ιδια διαδικασια. Μολις παταω next, οπου μου ζητειτε ο κωδικος .... ΔΕΝ βρισκω κανενα mail στον καινουργιο λογαριασμο. Οποτε δεν εχω και κανεναν 5ψηφιο κωδικο να δωσω πισω στον παλιο. Το κακο ειναι οτι οχι μονο δεν μπορω να μπω στην παλια μου διευθυνση (με βγαζει στον ιδιο φαυλο κυκλο) αλλα ΤΩΡΑ ουτε στον καινουργιο λογαριασμο. Το ξερω οτι δεν ειμαι οτι πιο ευφυες στον κοσμο αλλα αυτο ... παραπαει. Με ποιο δικαιωμα η Microsoft με μπλεκει στην νεα λογικη ασφαλειας της ? ΔΕΝ θελω περισσοτερη ασφαλεια .... θελω να ξαναμπω στον λογαριασμο μου !!! (παλευω τρεις μερες να μπω ....)
  9. Μηπως να δωσω τροφοδοσια ΚΑΙ το δευτερο molex (στον σκληρο δισκο) για να ισορροπησω τα φορτια στην εξοδο (PCI-E) του τροφοδοτικου ? Οχι οτι εχω κανενα προβλημα (με το μοναδικο molex στην Radeon). Ειμαι περιεργος ...
  10. Μολις τα αφησα στο Πλαισιο να τα κοιταξουν. Τα πηγα με δυο φιλαρακια μου που τους ξεχαρβαλωθηκε η μεση !!!! Πανω στην υποστηριξη (στον ημιοροφο) εβαλα στους τεχνικους να τα βγαλουν απο τα κουτια για να τα μετρησω ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ με το ιδιο πολυμετρο που τα μερησα σπιτι. Και τα δυο εδειχναν Input : 222 V και Output : 223 V !!!!! Και στο πολυμετρακι μου, και στο καντραν του UPS. Με τα ιδια ακριβως καλωδια. ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ να καταλαβω τι συμβαινει και στο σπιτι δειχνουν Input : 237 V - Output : 206 V. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ !!!! Μου ειπαν οτι θα τα αφησουν μεχρι το βραδυ στην πριζα (και τα δυο) στην περιπτωση που η ταση εξοδου πεσει κατω απο 210 V. Κατα 99%, η υψηλη ταση εισοδου (στο σπιτι μου) ριχνει την ταση εξοδου στα 206 V. ΟΜΩΣ, τα UPS δεν τα αγοραζουμε μονο για την μπαταρια αλλα και για το AVR μεσα τους. Τα χρηματα πανε και για κεινο το ρημαδι το Output, οχι μονο την σπανια στιγμη που θα πεσει το δικτυο. Και εκει ... σε μενα τουλαχιστον .... ΔΕΝ λειτουργει το συστημα. Τα UPS του Πλαισιου ειναι αψογα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.
  11. Ok, εβαλα ταυ στην μια εξοδο και συνεδεσα το PC. Nομιζω οτι τραβαει κατι παραπανω απο 300 W (απο το UPS). Input 237-238 V Output 208-209 V Ειναι ελαχιστα παραπανω. Αλλα τοσο λιγο που δεν ξερω αν αυτο κατι λεει. Αυριο θα τηλεφωνησω μεταφορικη για να τα επιστρεψει στο Πλαισιο και βλεπουμε απο κει και περα. Ισως παρω το APC (1500VA) ισως τους βαλω, επι τοπου, να μετρησουν τασεις στα δυο παλια και ενα καινουργιο (δικο τους). Βαρεθηκα ....
  12. Στην πριζα (μαζι με ταυ) βγαζει 236-237 V. Xωρις UPS ... παλι τα ιδια ... 236-238 V. Με πολυπριζο δεν δοκιμασα. Αν ειναι τοσο μεγαλη αναγκη θα το κανω αυριο.
  13. βαζεις τον δεικτη στα 750 volt ....
  14. Αrc Τωρα πηγε 12 η ωρα. Θα ξυπνησει κοσμος με το πιστολακι. Πορτατιφ δεν εχω (ολα ειναι κρυφοι φωτισμοι πανω και ψηλα). Θα βαλω ανεμιστηρα αυριο γιατι τωρα νυσταξα (και θελω να με αυτοκτονησω που πηγα και εκανα τετοια αγορα ....) Τα ξαναλεμε αυριο φιλοι μου. Ειμαι beaten up big time !!!
  15. Silverage Στο ενα εχω PC (750 W) και monitor (παλιο CRT) και εναν εκτυπωτη. Στο αλλο εχω HDTV και Home Cinema (δεν θελω να αναφερω συνολο τιμης !!!!)
  • Δημιουργία νέου...