Προς το περιεχόμενο

beatshooter

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με beatshooter

  • Ημερομηνία γέννησης 06/12/1988

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://aoristologies.blogspot.com/

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Patra-Mitilini
  • Ενδιαφέροντα
    Gym-Football-Music-Girls
  • Απασχόληση
    Manager

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

beatshooter's Achievements

  1. beatshooter

    Pandora's box 3d

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/03/2024 08:13 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Κονσόλα Ρετρό YOG Pandora Box 3D Arcade Games Box σε 1 Fighting Edition HDMI, VGA, USB – ABS 2448 Επιτραπέζια παιχνιδοκονσόλα YOG Pandora Box 3D για σύνδεση σε τηλεόραση ή οθόνη υπολογιστή μέσω HDMI ή VGA θύρα. Μέχρι δύο άτομα μπορούν να παίξουν σε παλιά arcade fighting παιχνίδια όπως οι παλιές arcade παιχνιδομηχανές στα πλοία καθώς διαθέτει 2 σετ joystick και 8 κουμπιά για κάθε παίχτη. Τοποθεσία ΜΥΤΙΛΉΝΗ, στέλνω παντού μετά από κατάθεση, έξοδα αποστολής εξ ημισείας με αγοραστή.

    90 €

  2. Έχω το pandora 3d και ειλικρινά με έχει βγάλει την πίστη να περάσω 3-4 παιχνίδια του Dreamcast.
  3. Φίλε ευχαριστώ πολύ, είσαι κατατοπιστικός. Εάν θέλουμε να παίξουμε μέχρι ps 2 απροβληματιστα τι θα πρότεινες;
  4. Και άλλη ερώτηση ενός άσχετου σαν εμένα. Προτιμάμε να έχουν android λειτουργικό ή Linux? Το Linux είναι αυτό που τρέχει και στα raspberry pi emulator?
  5. Dreamcast παίζει; έχεις κάποιο κατάστημα για αγορά να προτείνεις;
  6. Δεν θέλω να ανοίγω νέο τοπίκ για pandora 3d. Το έχει κάποιος ώστε να ρωτήσω πως συνδέεται στο μάρκετ της κονσόλας ώστε να κατέβουν παιχνίδια;
  7. Καλησπέρα,η καλύτερη πρόταση με τα εξής χαρακτηριστικά: Οθόνη 4+ ιντσες, οριζόντια κατά προτίμηση αλλά δεν είναι θέμα. Να παίζει Dreamcast και ps1 χωρίς πρόβλημα Τιμή έως 150€ το πολύ 200€ ταβάνι. Υπάρχει κάτι που να τα καλύπτει αυτά;
  8. Επειδη δεν ειμαι κανας λεφτας να αλλαψ κινητα καθε χρονο ή δυο χρόνια,ψαχνω τον αντικαταστάτη του pocof2 που εχω 3χρ. ημουν αναμεσα σε 13τ και 13 λογο επεξεργαστη θα παω στο 13 γιατι δεν ξερω εαν θα αντεξει ο mediatek την σκληρη χρηση που κανω.
  9. Το χιαμι 13 έχει 4g στην Ελλάδα; Αμέσως μετά αυτό μου έρχεται σαν πιο μαζεμένο μέγεθος και με καλές κάμερες.
  10. beatshooter

    Oneplus 8 ή Poco F2 Pro

    Ούτε καν. 3 χρόνια του έχω πιει το αίμα κανένα θέμα και κόλλημα το φ2 προ. Μόνο η κάμερα του δεν μ αρέσει εν έτει 2023.
  11. beatshooter

    Xiaomi 13 ( το απλο) ή S23 Plus ?

    Εγώ πάλι δεν θέλω μεγάλη οθόνη -συσκευη. Θέλω κάτι πιο compact. Συν ότι έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια το miui. Αλλά ακόμα και τα 700€ που το βρίσκω τα βλέπω πολλά.
  12. beatshooter

    Gaming phone

    Το trading Shenzhen έχει τελωνείο;
  13. beatshooter

    Xiaomi 13 ( το απλο) ή S23 Plus ?

    Υπάρχει κάποιος να μας πει εμπειρία από το χιαομι13; Ψάχνω ψάχνω και δεν βλέπω γνώμες! Βλέπω πως παίζει σε καλή τιμή από εξωτερικό και με ψήνει η αγορά του. Μεταξύ των δύο είμαι και εγώ για αγορά αλλά με αποθαρρύνει πολύ η αργή φόρτιση του σαμυ. Είμαι με ποκο φ2 οπότε το miui δεν αποτελεί ζήτημα.
  14. Έχω το πόλο φ1 σαν δεύτερο από την χρόνια που κυκλοφορεί,το ποκο φ2 επίσης σχεδόν μόλις βγήκε είναι η κύρια συσκευή μου. Γιατί ο πρόλογος; γιατί πλέον έχει γεράσει και θέλω νέα συσκευή. Παρόλο που είμαι ΑΠΌΛΥΤΑ ευχαριστημένος δεν θα πάω σε f5 γιατί θέλω καλή κάμερα. Η μήπως αξίζει η διαφορά στην κάμερα μεταξύ f2 και f5? Στην εξίσωση βάζω και την τιμή γιατί δεν έχω άνεση να δώσω 700+ να πάω σε ένα χιαομι13 ή απλό s23
  15. Ξέρει κανείς πως δουλεύει το σύστημα με την klarna? Πρώτα σ δεσμεύει χρήματα και με την παραλαβή ξεκινάνε οι πληρωμές απ'όσο είδα.
  • Δημιουργία νέου...