Προς το περιεχόμενο

AccountSaver

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.182
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Hellas

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

AccountSaver's Achievements

  1. AccountSaver

    Lenovo Thinkpad E560 + 2 μπαταρίες

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 08:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Επεξεργαστής - i5 6200U Μνήμη - 4GB DDR3 Samsung x1 (χώρος για άλλη μια) Οθόνη - 15.6 1366x768 χωρίς κανένα καμένο πίξελ Δίσκος SSD - 120GB Clean Install Windows 10 Μικρό κομματάκι λείπει κάτω δεξιά γωνία, κατά τα άλλα άριστη κατάσταση , δεν το συζητάμε. 2 μπαταρίες 76+ αυθεντικές lenovo , που ήταν στην άκρη (60€ η μία έχουν κανονικά 6 κελιών) Με φορτιστή κανονικά. Ξεκλείδωτο BIOS όλα λειτουργούν και περνάει όλα τα διαγωνστικά της lenovo diagnostic center στο 100% ΤΙΜΗ - 170€ να φεύγει Θεσσαλονίκη άμεση παράδοση χέρι χέρι ή αποστολή πανελλαδικά με έξοδα αποστολέα μόνο μέλη με αξιολογήσεις (Αθήνα φτάνει εντός ημέρας με μεταφορική). Δεν με ενδιαφέρουν παζάρια ,ανταλλαγές κτλ . αν δεν σας κάνει μπορείτε να δείτε άλλα τόσα λάπτοπ.

    170 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 10:28 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ο παρόν υπόλογιστης Asrock H470-HDV Intel G5900 (10ης γενιάς) 8GB (1x) DDR4 Viper Red ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΚΟ Sharkoon PC Case Coolermaster Elite 400v3. Παρακαλώ μόνο Θεσσαλονίκη για άμεση παραλαβή. Δεν μπλέκω με αποστολές εκτός και αν είναι για Αθήνα. ΤΙΜΗ - 140€ Τελική τιμή Χωρίς παζάρια και ανταλλαγές Αξιολογήσεις τις βλέπετε.

    140 €

  3. Ναι ,ναι και στα 3 γράφει arrived at local delivery center...
  4. Μόλις μπήκα και τα είδα για να βεβαιωθώ περί aliexpress standard. Είναι ώς Aliexpress Saver Shipping . Άρα ίσως να έχουν φτάσει και να είναι στο κατάστημα ,αλλά προχθές ήρθε ο ταχυδρόμος και τα έχω και καλά μαζί του έως πολύ καλά,με είπε ότι δεν έχω κάτι άλλο. Χμμμμ...ίσως να περιμένω και άλλο; Απο Ιανουάριο η παραγγελίες πάντως. Θα πάω μόλις βρώ και χρόνο στα ΕΛΤΑ μπας και ...
  5. 3 πακέτα από Ιανουάριο , μικρής αξίας FPC Connectors και χαζομάρες ... Aliexpress Standard Shipping. Κωδικοί με UA.....HU και δεν φαίνεται καν στο σύστημα της posta.hu ούτε elta ούτε τίποτα , το 17track βγάζει Unknown κωδικούς, το Posta hu δεν τους βλέπει ,το ελτά δεν τους βλέπει , όλα με screenshot άνοιξα dispute μίλησα με πόσα chat ...μπα closed in their favor. Δεν με νοιάζει το κόστος αλλά εδώ δεν βρίσκεις τέτοια connectors , πραγματικά κρίμα από Ιανουάριο αναμονή έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει τίποτα, όλα τα άλλα λίγο πιο μεγάλης αξίας ήρθαν όλα ,παρότι ήταν πάλι aliexpress standard shipping..
  6. ε εντάξει το έχουν και άλλοι δεν με καίει αυτό. Jmtech απλά ποτέ ,και το corsair 3000d https://www.skroutz.gr/s/44463626/Corsair-3000D-Airflow-TG-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html πολλά ωραίο πολλά ωραίο πε καταστροφή σαββατιάτικα. όχι τίποτα άλλο θα χάσουμε και τις προσφορές της arctic
  7. αυτό το Α21 asus μου τρώει το χέρι τώρα... είμαι και φούλ σε καλά ανεμιστήρια γιατί τα είχα αλλάξει...βρε ... βρε...βρε... ΑΧ γιατί είναι Σάββατο; και να με τρώει το χέρι; ας πάω για ένα καφέ....
  8. σε αυτά τα λεφτά σόρρυ κιόλας αλλά προτιμώ να τα δώσω σε κουτί + υδρόψυκτρα φάση αντίστοιχα : (ποτέ μου δεν ήθελα να δίνω ένα κάρο λεφτά στα κουτιά, προτιμούσα να τα δώσω στο hardware . Δεν λέω να πάω να πάρω προς θεού κανένα της πλάκας του 20άρικου ,απλά καταλαβαίνεις ..) https://www.skroutz.gr/s/44463626/Corsair-3000D-Airflow-TG-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html + 360 LF και έγινα πιστεύω.
  9. άσε , μη το συζητάς. Το συγκεκριμένο θέλω να το πετάξω από το παράθυρο αλλά το πήρα φαντάσου πέρυσι μέσα στην τρελή χαρά επειδή ήταν και άσπρο τι ωραία τι καλά. πάρτα στα μούτρα τώρα...κλαίω κάθε φορά με τις θερμοκρασίες.
  10. με το ρημάδι το zalman S5 δεν με παίρνει... δεν έχει που δεν έχει χώρο. Μόνο επάνω μπορώ να βάλω και πάνω έχει μέγεθος για 240...
  11. έχω χώρο για διπλό ψυγείο μόνο ... Αξίζει άραγε από μαμά ψύκτρα του 3900Χ να πάμε εδώ; ..Liquid Freezer III 240 A-RGB..
  12. Αυτό εδώ είναι ότι καλύτερο μπορούσαν να σου πουν . Δώσε τα άλλα δρόμο ,καίνε που καίνε και τσάμπα ρεύμα. Πάρε 2 ή και 3 τέτοια και έγινες.
  13. AccountSaver

    Ali express

    ανάλογα τι θα διαλέξεις. Αν βάλεις Aliexpress Standard Shipping ,το πακέτο δεν θα περάσει τελωνείο Ελληνικο κατά 99% , θα περάσει κάπου στο εξωτερικό εντός Ε..Ε και μετά θα στο προωθήσουν σε εσένα. Αν είναι κάτι μικρό δηλαδή... Στα πιο μεγάλα πακέτα πάλι υπάρχει η επιλογή , με αυτό το τρόπο να την γλυτώσεις ,αλλά μπορεί και να μη κάτσει. Αν δεν κάτσει από όσο θυμάμαι και το ποσό ξεπερνάει τα 150€ μπορεί να κάνω λάθος, είναι +24% ΦΠΑ + Δασμοί + 3€ για Τέλη, ανάλογα με το πόσο το αγόρασες θα σου ζητήθει να αποδείξεις τι είναι και πόσο το πήρες με λογαριασμό κίνηση κτλ. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι απο μεριάς σου , φρόντισε απλά να είναι standard shipping via aliexpress μη διαλέξεις οποιαδήποτε courier.
  14. AccountSaver

    Ali express

    1 μήνα περίπου είναι ο μέσος χρόνος. Έχω δει και δέματα σε 2 εβδομάδες...αλλά συνήθως τόσο πάει.
  15. AccountSaver

    motherbord am5

    Short Answer : Όχι.
  • Δημιουργία νέου...