Προς το περιεχόμενο

Daredevil 1994

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    186
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Daredevil 1994's Achievements

  1. Κάπως πρέπει να πουληθεί το στοκ της σειράς RTX3000, χαλαρώστε. Προφανώς και δεν νοιάζονται να πουλήσουν, αναγκαστικά τη βγάζουν την νέα σειρά.
  2. Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις. Το ότι εσύ χρησιμοποιείς Messenger δεν εμποδίζει κανέναν να κάνει το οτιδήποτε παράνομο στο Telegram. Εκτός αν εννοείς ότι κακώς υπάρχει, συζήτηση που μπορεί να πάει πολύ μακριά.
  3. Δεν γνωρίζω. Οπότε πάει 210 * 1.24 + 65 = 325$ ίσον 270 ευρώ συν κάποιο καπέλο φτάνουμε 300άρικο; Μιλάμε για πετσόκομα.
  4. Παιδιά ξέρει κανείς πόσο θα μου πήγαινε το τελωνείο καπέλο για ένα Ncase M1; Ξεκίνησαν να στέλνουν πάλι Ελλάδα με DHL, αλλά φοβάμαι να το επιχειρήσω. Γενικά από που αγοράζετε SFF κουτιά; Caseking; Amazon;
  5. Γελάω στο ενδεχόμενο να το βρουν τίποτα ούγκανοι στο μέλλον και να έχει την ίδια κατάληξη με το hitchhiking robot στη Philadelphia. 😄😄
  6. Χρήσιμο για μικρά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες και εξωτερικούς χώρους. Χειρότερο wall penetration και από το 5GHz.
  7. Από την μια παραπονιόμαστε για χαμηλά specs και από την άλλη τα θέλουμε όλα μικρά και χωρίς αεραγωγούς λες και είναι λάπτοπ με i5-8250U. Με τα γενναιόδωρα specs που του έδωσαν (ευτυχώς) είτε θα είναι μεγάλο ή θα κάνει σαν αεροπλάνο (PS4/Pro πρώτες εκδόσεις), διαλέξτε. Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο. Το σχήμα το θεωρώ πολύ καλό για σχετικά αθόρυβη λειτουργία. Εμφανισιακά ΟΚ είναι άσχημο αλλά μπορούν πολύ καλύτερα.
  8. Εγώ ξέρω ότι τσίμπησα με το Moto X Style επειδή είχα ακούσει για πολύ γρήγορα updates, και τελικά πήρα το Nougat 7.0.0 (όχι το 7.1.2) 10 μήνες μετά το release της Google και με ένα κάρο bugs. Επιπλέον ενώ έχω κινητό Motorola τώρα όποτε κάνει boot μου πετάει ένα τεράστιο logo σαν του Κοτσόβολου που γράφει "LENOVO". Ρε δεν πάνε να γαργαλιθούν; Και όπως έγραψε ο φίλος από πάνω έχουν από τα πιο άσχημα κινητά της αγοράς. Είχαν και μερικά minimalistic κινητά αλλά επικεντρώνονται στα edgy Moto Z. Ποτέ ξανά Lenovorola.
  9. Το AAC δεν υποτίθεται οτι έχει transparency σε μικρότερο bitrate απ'οτι το MP3; Επομένως τι συζητάτε τόση ώρα αφού τα αρχεία σας θα μικρύνουν κι άλλο και τα FLAC θα παραμείνουν εκεί που είναι; Πραγματικά μας συμφέρει όλους αυτό. Βγήκατε όλοι να πείτε το κοντό και το μακρύ σας μου φαίνεται. Τεχνολογικό site είμαστε.
  10. Τελικά με δέχτηκαν με το ΠΑΣΟ σήμερα και η πληρωμή έγινε μέσω ενός link από το email. Όλα κομπλέ.
  11. Για την επαλήθευση ζητάει έγγραφο που να φαίνεται το όνομα και το πανεπιστήμιο που συμπλήρωσες. Όμως θέλει να υπάρχει και μια ημερομηνία έκδοσης του εγγράφου εντός των τελευταίων 3 μηνών που να φαίνεται στην εικόνα. Για να μην τρέχω για βεβαίωση σπουδών έστειλα φωτογραφία του ΠΑΣΟ μου και βλέπουμε. Εντωμεταξύ ενώ συμπλήρωσα τα στοιχεία της κάρτας μου και με έστειλε στο SheerID πριν με χρεώσει, ανέβασα την φωτογραφία και με έστειλε στην αρχική σελίδα του Spotify. Με την χρέωση τι έγινε;
  12. Κολλημένος στο authentication κι εγώ. Όντως δεν είναι εύκολη δουλειά (μερικοί λόγοι αναφέρθηκαν ήδη στα σχόλια) αλλά τουλάχιστον για τώρα οι πληρωμές φαίνονται πολύ μα πολύ γενναιόδωρες.
  13. Μ' αρέσει που πήρα Motorola για τα γρήγορα updates και τελικά θα πάρω το Nougat κάνα 3μηνο πρίν το επόμενο Android. Αχχ μωρή Lenovo...
  14. Με λίγα λόγια ταξί χωρίς ταξιτζήδες και τέλος στα ιδιόκτητα αυτοκίνητα. Μπορώ να πω ότι με χαλάει.
  15. Αυτό οφείλεται σε αποσυνδέσεις του ίντερνετ. Τα τσακάλια εκεί στην Cosmote δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν ένα σύστημα ανοχής στις αποσυνδέσεις του ίντερνετ και σου λέει άσ'το να κάνει reboot κάθε 5 λεπτά αν έχει πρόβλημα η γραμμή. Όταν δεν φορτώνουν οι σελίδες πλέον αντί να κοιτάω το ρούτερ κοιτάω την τηλεόραση να δω αν θα κάνει reboot. Ακόμα πιο επικό είναι πως μερικές φορές μετά το reboot λείπουν κανάλια και αναγκαστικά ξανακάνεις reboot μόνος σου.
  • Δημιουργία νέου...