Προς το περιεχόμενο

tsosmi7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tsosmi7

  • Ημερομηνία γέννησης 30/08/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

774 προβολές προφίλ

tsosmi7's Achievements

  1. Πως πηγαινεις απο το ενα θεμα στο αλλο... Λεγαμε για σασι και πλαισιο μεταλλο ή πλαστικο, πηγες στα backglass. To S10 lite παρολαυτα ειχε σασι απο μεταλλο. Κι ομως το μεταλλο εχει μεγαλυτερες ανοχες στη μηχανικη καταπόνηση. Υπαρχουν παρα πολλες πλαστικες συσκευες της Samsung που στραβωνουν, μόνιμα. Και προκαλουν ζημιες εσωτερικα. Δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης το μεταλλο. Εχω δει ολα τα fold εσωτερικα και ειναι πολυ ποιοτικα, για τα Huawei και Xiaomi δεν εχω αποψη, αλλα απο αλλες κινεζικες μαρκες που εχω δει, δεν εχω την καλυτερη γνωμη.
  2. Αφου αυτα τα 2 που αναφερεις ειναι μεγαλυτερα σε διαστασεις, γι' αυτο "χωρεσανε" και μεγαλυτερες μπαταριες. Επισης δε γινεται να βαλεις πλαστικο σε τετοιες κατασκευες, το πλαστικο δεν ειναι στιβαρο να κρατησει το μηχανισμο και τη λειτουργια του μεντεσε. Ασε τη γκρινια αυτων που θα τους παρουσιασεις μια συσκευη απο πλαστικο ως premium.
  3. Το θελεις πιο λεπτο, με πενακι μεσα και με μεγαλυτερη μπαταρια, μαλιστα... Πως θα μεγαλωσει η μπαταρια αν μικραινεις το χωρο βαζοντας το πενακι μεσα και κανοντας το πιο λεπτο? Πιο ελαφρυ πως? Απο πλαστικο να το φτιαξουν? Οταν οι συσκευες αυτες πεφτουν βγαζουν βλαβη σε οθονη ή/και μεντεσε, να μη σας πεφτουν να μη σας τα βγαζει εκτος εγγυησης η Samsung.
  4. tsosmi7

    Huawei gt3pro ειδοποιήσεις

    Δλδ για να καταλάβω, θέλεις να συνδέεις το ρολόι και να σου χτυπάει και τις προηγούμενες ειδοποιήσεις, που είχαν έρθει στη συσκευή, πριν συνδεθεί το ρολόι! Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θέλεις να συμβαίνει αυτό ???
  5. Σου ζήτησαν 700 ευρώ γιατί για να φτιάξει, πρέπει να αλλαχτεί η οθόνη. Και αλλάζει ολόκληρη, μαζί με τα πλαίσια, τον μηχανισμό αναδίπλωσης και το εσωτερικό panel. Αν θεωρείς ότι το πρόβλημα στο προκάλεσε η σκόνη σου έχω νέα, η συσκευή δεν είναι dust resistant (https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-z-fold-4-galaxy-z-flip-4-water-dust-resistance/)
  6. Με τον ιδιο κωδικο στο 8-1 βγαινει στα 23,92 € !!! Πληρωμη με paypal δεν εχει το AliExpress???
  7. Το αποφευγει τις αντικαταστασεις δεν εχει νοημα, τα ακουστικα αυτα δεν επισκευαζονται, μονο αντικαθιστανται. Αν εχουν βλαβη και δεν εχουν βγει εκτος εγγυησης για καποιο λογο (σκισμενο σιτακι-το οποιο μπορει να θεωρειτε και ο λογος για το χαλασμενο μικροφωνο), τοτε αντικαθιστανται. Ο Γερμανος που αναφερεις, παλι θα τα προωθησει σε καποιο κεντρικο service. Αν τα ακουστικα αλλαχτουν και τα παλια γυρισουν στην Apple, ενω τους εχει δωσει οδηγια να μην τα αλλαζουν αν εχουν σκισμενο σιτακι, δεν θα τους πληρωσουν την επισκευη και το ανταλλακτικο, ειναι τοσο απλο.
  8. Μην εξανιστασαι. εχω δει πολλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εχουν καθαριστει εξονυχιστικα και δεν ειναι καθολου οπως το φανταζεσαι. Μπορει να μη σου φαινεται λογικο, αλλα αν εχουν παρει τετοια οδηγια απο την Apple, αυτη την απαντηση σου εδωσαν. Ισως δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω απο τη δικη τους μερια.
  9. Να τις καθαριζετε τις συσκευες σας πριν τις στειλετε για επισκευη, δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε τεχνικος να αντιμετωπιζει τις βρωμιες του καθενος! Δε φανταζεστε τι βλεπουμε καθε μερα, τα περισσοτερα ακουστικα φτανουν στο service γιατι εχουν μπουκωσει απο κορατσα! Δεν ειναι μπατονετες τα ακουστικα! Αν δεν εβαλες κατι εσυ μεσα στην οπη του μικροφωνου για να δοκιμασεις μηπως και ξεβουλωσει , μπορει να το εκανε ο "απορημενος υπαλληλος"! Μην ανησυχειτε και η Infoquest και οπως και καθε επισκευαστικο, να κανουν την επισκευη θελουν. Αν δεν κανουν την επισκευη, το πιο πιθανο ειναι να μην πληρωθουν.
  10. Και καλά κάνει και δεν το εγγυάται, κατά τη γνώμη μου. Δεν μπορεί να ξέρει τι έχει κάνει ο καθένας και πως έχει χρησιμοποιήσει τη συσκευή του. Μερικοί ακούνε και διαβάζουν για αδιαβροχοποίηση και χρησιμοποιούν τη συσκευή ως υποβρύχια κάμερα!
  11. Προφανώς και χάνετε, προφανώς και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι είναι αδιάβροχο, μετά τη δική σου επισκευή ! Κι ας σου στέλνει το επίσημο κιτ.
  12. Μπορει η αποσταση του απο το καφαο VDSL να πιανει ταχυτητα μεχρι 120 Mbps. Δεν μπορει να κανει κατι η Cosmote γι'αυτο, ουτε προκειται να του φτιαξει καφαο εξω απο το σπιτι. Πηρε 20-30 Mbps παραπανω download και 10 Mbps upload τζαμπα. Να γκρινιαξουμε και γι' αυτο...?
  13. Δεν εχει τροπο και μην επιμενεις, τουλαχιστον η Samsung. Σιγα μην ρισκαρει η Samsung να δωσει ενα tool, σε ενα εξουσιοδοτημενο service, να ξεκλειδωνει το τηλεφωνο. Για να εχουν προσβαση οι τεχνικοι να κανουν τι...? να δουνε τις φωτογραφιες του πελατη? Σε τι θα βοηθησει τη Samsung αυτο? Αν το τηλεφωνο σου εχει και καποια αλλη βλαβη την οποια εσυ δεν την εχεις προσεξει, δε θελεις να τη δει το service που το εχεις δωσει? Γι΄αυτο το λογο σου ζητανε τον κωδικο, οι τεχνικοι δεν εχουν μαντικες ικανοτητες να βλεπουν τις βλαβες κοιταζοντας τη συσκευη. Και στα εξουσιοδοτημενα σου ζητανε κωδικο, αν δε θελεις να χασεις τα δεδομενα σου, αλλιως σου κανουν reset και δοκιμαζουν και τις υπολοιπες λειτουργιες.
  • Δημιουργία νέου...