Προς το περιεχόμενο

vtecakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    277
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vtecakias

  • Ημερομηνία γέννησης 16/01/1989

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.phonearena.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Τα πάντα γύρω από τον κόσμο της τεχνολογίας και του αυτοκινήτου.

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Ειμαι γ@μ! τα παιδια!
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Aυτοκινητα,βολτες,νετ,αγορες
  • Απασχόληση
    Αραχτοπουλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.739 προβολές προφίλ

vtecakias's Achievements

  1. Γεια σας παιδιά. θελω τα φώτα σας. Ένα laptop που θελω τα εξής: Οθονη 16 ίντσες σίγουρα και παραπάνω δεν με ενοχλεί. καλη ποιότητα κατασκευής. Επεξεργαστη για απαιτητικά προγράμματα και να μην ανεβάζει θερμοκρασίες στα ύψη. Μνημη ραμ 16gb και άνω (δυνατότητα επέκτασης για μετέπειτα ) ssd 1tb Αξιοπιστία σε θέμα εγγύησης για αν τυχόν χρειαστεί. budget έως 1500€
  2. vtecakias

    Huawei honor 7

    newsformobiles όχι, καλά διαβάζεις, ότι χρειάστηκα σε διευκρινίσεις το είχα από τα παιδιά του καταστήματος που το πήρα και μου είπαν έχω για έναν ολόκληρο χρόνο το δικαίωμα αντικατάστασης της συσκευής εάν διαπιστώσω κατασκευαστικό πρόβλημα όχι τις πρώτες μέρες, αλλά έστω και τον τελευταίο μήνα.
  3. Θέλει μεγάλη ανάλυση το όλο θέμα, αλλά γενικά και με απλά λόγια, ο αριθμός των Hz (Hertz) υποδηλώνει τη συχνότητα σάρωσης, τον αριθμό των εικόνων δηλαδή που περνούν από την οθόνη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και καθορίζουν την ποιότητα της προβολής έτσι όπως την αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι. Εμείς ουσιαστικά βλέπουμε τον ρυθμό των 75Hz, άρα σε αυτή την συχνότητα δεν βλέπουμε τρεμόπαιγμα και όσο ανεβαίνουν τα herzt βάση θεωρίας τόσο ελαττώνεται αυτό το φαινόμενο του "τρεμοπαίγματος". Δηλαδή δεν είναι κακό να έχεις πολλά Hz.
  4. vtecakias

    Ενοικίαση σπιτιού

    θαρρώ θα είναι λάθος να το βάλεις στο όνομά σου, ναι μεν θα έχει το αφορολόγητο αλλά συμφέρει περισσότερο να φαίνεται στην δήλωση των γονιών σου για φορολογικές ελαφρύνσεις. Ρώτα έναν λογιστή όμως.
  5. Προτείνω να δοκιμάσετε τα ασύρματα ακουστικά της ovevo, αυτά εδώ-> http://www.aliexpress.com/store/product/OVEVO-SH03B-Sporty-Bluetooth-Headset-Headphone-Bluetooth-Noise-Canceling-Music-Style/712948_32266423084.html απίστευτος κρυστάλλινος ήχος και πολύ δυνατό μπάσο.
  6. vtecakias

    OnePlus 2 Review

    Ειλικρινά, δεν είχε έμπνευση η OnePlus, ουσιαστικά βλέπουμε πάλι ένα oneplus one με μικροδιαφορές σε σημεία που δεν συγκινούν τον χρήστη. Το home button κακοφτιαγμένο, άβολο.
  7. Ναι θα χρειαστεί να πάει Κίνα, αυτό είναι το μόνο αρνητικό. Για Doogee θα σε απέτρεπα από αγορά, ποιοτικά υστερεί και στο λέω εκ πείρας, έχω ανοίξει και επισκευάσει κάποια Doogee και απογοητεύτικα όταν είδα το εσωτερικό.
  8. vtecakias

    Βενζίνη vs πετρέλαιο

    Liverpool89 thanks για το σύνδεσμο
  9. Και εγώ υπέρ του Xiaomi είμαι, δεν θα σε απογοητεύσει σε τίποτα.
  10. Nα συμπληρώσω ότι είναι λάθος και αυτό που λένε ορισμένοι ότι πρέπει να το αφήνουμε 10-20 λεπτά παραπάνω στην πρίζα και ας έχει φτάσει στο 100%, δεν υπάρχει νόημα.
  11. vtecakias

    Huawei honor 7

    Το κινητό το έχω στα χέρια μου εδώ και 2 μήνες, είναι πραγματικά ότι καλύτερο και το πήρα από Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας και όλα καλά. Για περαιτέρω αν θες στείλε μου Pm.
  12. Έχοντας κατά νου τα όσα αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρουν από το νέο σου tablet, εγώ θα σου πρότεινα να δεις το Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB 4G, κοστίζει κάτι λιγότερο από 500 ευρώ και έχεις: οκταπύρηνο επεξεργαστής Exynos στα 1,9Ghz, RAM 3GB, ανάλυση οθόνης QHD και πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Επίσης με μέγεθος 8,4 ίντσες δεν θα σε ταλαιπωρεί καθόλου στην μεταφορά του, θα το έχεις παντού και πάντα μαζί σου. Απειροελάχιστα τα lag, δεν σε ταλαιπωρούν καθόλου σε τίποτα, αξιοπρεπέστατο για μένα.
  13. Μονάχα το Note 4 θα σου προσφέρει την επιλογή να κάνεις τόσο πράγματα και φυσικά η πένα θα σε εξυπηρετήσει, καθώς και η σχετική σουίτα εφαρμογών για αυτήν έχει πολλά.
  14. vtecakias

    Συνεργείο για diesel

    To diesel συμφέρει για όποιον γράφει χιλιόμετρα και έχει το απόλυτα λογικό κόστος για service, αλλά στην Ελλάδα το πετρέλαιο κίνησης είναι πολύ μα πολύ κακής ποιότητας, για αυτό δεν συστήνω σε κανέναν Έλληνα να πάρει diesel. Είναι απαράδεκτο να βγάζουν θέμα σε αντλίες αυτοκίνητα σχεδόν ενός έτους, καταλαβαίνετε ότι έχουμε πρόβλημα με το καύσιμο.
  15. vtecakias

    Service Asus

    Αν δεν κάνω λάθος η asus δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, σωστά;
  • Δημιουργία νέου...