Προς το περιεχόμενο

TropikoPsari

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με TropikoPsari

  • Ημερομηνία γέννησης 07/03/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

TropikoPsari's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι τέρμα beginner με flight simulator αλλά για επαγγελματικούς λοόγους θέλω να βάλω το Χ-Plane 11 και βλέπω ότι τα requirements είναι: Recommended Hardware Requirements: CPU: Intel Core i5 6600K at 3.5 ghz or faster Memory: 16-24 GB RAM or more Video Card: a DirectX 12-capable video card from NVIDIA, AMD or Intel with at least 4 GB VRAM (GeForce GTX 1070 or better or similar from AMD) Θέλω να "χτίσω" από το μηδέν ένα δυνατό desktop που να κρατήσει κάποια χρόνια γιατί θέλω να βάλω πάνω και όλα τα απαραίτητα επιπρόσθετα.. Υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο μαγαζί όπως έχω δει πχ στην Αμερική που ειδικέυεται στο χτίσιμο τέτοιων desktops? Αν όχι μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα πακέτο δυνατό (ιδανικά να μην ξεπερνάει τα 2 χιλιάρικα γιατί χρειάζομαι και όλα τα γύρω γύρω, δλδ οθόνη, πληκτρολόγιο,ηχεία κλπ), που να συμπεριλαμβάνει και συναρμολόγηση;; Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Επειδή βλέπω μεγάλη συμμετοχή στο topic μήπως έχει κανένας σας να μου προτείνει κάποιο "φροντιστήριο" ecdl που να είναι και εξεταστικό κέντρο και να μπορεί να γίνει υπερταχύρρυθμα η δουλειά (να πληρώσω και κάτι παραπάνω δεν έχω θέμα) γιατί βιάζομαι για μια προκήρυξη και με τη δουλειά που λείπω επαρχία συνέχεια απλά μου φαίνεται θα χάσω τη διορία..Όποιος έχει κάτι υπόψην ας μου στείλει ένα inbox!
  3. Καλησπέρα!! Καταρχήν δεν ξέρω αν το θέμα το έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα.. Πριν καμια ώρα χτύπησε ένας τύπος το κουδούνι μου δήθεν ότι έχει έρθει λέει για την αναβάθμιση της γραμμής. Όταν τον ρώτησα ποιανού τη γραμμή μου είπε γενικά όλων ότι θέλει λέει να ελέγξει τις γραμμές. Τον ρώτησα από ποια εταιρεία είναι και μου είπε ότι είναι για όλες τις εταιρείες, κοιτάει τις γραμμές για αναβάθμιση και το πρωί είχε ξανάρθει και μίλησε με τους μισούς και τώρα θέλει λέει να μιλήσει με τους υπόλοιπους. Τέλοσπάντων του είπα να επικοινωνήσει με το διαχειριστή και δεν άνοιξα. Μετά από 5' που κατέβηκα στον κάτω όροφο είχε χτυπήσει και στα δύο διαμερίσματα του κάτω ορόφου. Η μία γειτόνισσα είπε ότι όντως είχε έρθει και το πρωί ο ίδιος και μιλήσαν αλλά είχε κατέβει η ίδια στην είσοδο και τώρα του είπε ότι απαγορεύεται να του ανοίξει και του είπε ότι θα κατέβει πάλι αν είναι, και αυτός έφυγε. Ο γείτονας είπε ότι χτύπησε και στη γυναίκα του το πρωί και της έλεγε τα ίδια και μάλιστα της είπε να κατέβει η ίδια αν δεν ήθελε να του ανοίξει να ανέβει αυτός. Γενικά προφανώς γίναμε καχύποπτοι και γι'αυτό ποστάρω εδώ μήπως έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς ή μήπως όντως πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή όντως πάνε από πόρτα σε πόρτα για την αναβάθμιση της γραμμής. Ήξερα ότι από τη hol ξαμολάνε κόσμο και πάει από πόρτα σε πόρτα αλλά για προσφορές hol και σύνδεση κλπ αλλά για αναβάθμιση δεν έχω ξανακούσει και μάλιστα 7 το απόγευμα.. Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα παιδιά!! Έχω το εξής θέμα με το viber..έχω iphone 4s και μιλάω με viber με την αδερφή μου που μένει Αμερική. Από προχθές ωστόσο ενώ έβλεπα κανονικά το online status της ξαφνικά όταν ανοίγω το "παράθυρό" της δεν εμφανίζεται το online status κάτω από το όνομά της. Έκλεισα το κινητό και το ξανάνοιξα και διορθώθηκε, μετά από 1 ώρα πάλι τα ίδια, το ξανάκλεισα και το ξανάνοιξα και πάλι οκ ωστόσο πάλι μέσα στην ίδια μέρα παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα οριστικά και όσες φορές και αν έχει κλείσει/ανοίξει το iphone πάλι δεν βλέπω τίποτα. Μόνο με τη συγκεκριμένη επαφή ωστόσο, δηλαδή το online status των άλλων μου επαφών που επικοινωνώ το βλέπω κανονικά.. Είχα τη φοβερή ιδέα να σβήσω τη συνομιλία και να τη σβήσω σαν επαφή και μετά να την ξαναπροσθέσω σαν επαφή. Πλέον δεν βλέπω ούτε το Online status της ούτε και καν τη φωτογραφία προφίλ της. Έψαξα και σε άλλες επαφές στη λίστα μου και βρήκα 2-3 ακόμα που ενώ βλέπω σηματάκι ότι χρησιμοποιούν viber δεν βλέπω την φωτογραφία τους ούτε το online status τους. Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και πώς διορθώνεται; Η αδερφή μου μου είπε πως η ίδια δεν άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις του viber της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  5. δοκίμασα με τις ip δεν γίνεται τίποτα... έβαλα διάφορες που βρήκα...oπότε μόνο λογικά με τα δικαιώματα μπορώ..πώς γίνετια να τροποποιήσεις τα δικαιώματα χρήστη; πάλι δεν θα πρέπει να κάνεις log in από το admin?
  6. όχι.... "Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα" Tο ότι έχει πειράξει τους hosts το βλέπω..Αλλά προσπαθώ να κάνω delete και save και δεν μου επιτρέπει να κάνω save προφανώς πρέπει να μπω με τον κωδικό του διαχειριστή...;;
  7. Με proxy δοκιμάσαμε αλλά είναι φοβερά άβολο..me ip πώς γίνεται..;
  8. javavall έχεις απόλυτο δίκιο..αυτό έχει γίνει... # localhost name resolution is handled within DNS itself. 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 www.facebook.com 127.0.0.1 el-gr.facebook.com το θέμα είναι όμως πώς μπορώ να το διαγράψω αυτό..προσπαθώ να το διαγράψω και να το αποθηκεύσω και δεν γίνεται...
  9. Καλημέρα σε όλους!! Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζουμε ένα (σύνηθες μάλλον) πρόβλημα στη δουλειά..Το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να μας μπλοκάρει το fb από τα pc μας..Μόνο το fb όμως, όλα τα άλλα site μπαίνουν κανονικά.. Εμείς συνομωτικά αποφασίσαμε ότι αν βρούμε κάποιον τρόπο να το ξεμπλοκάρουμε χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουμε τον δικτυά της εταιρείας μας και να το μάθει τότε θα το κρατήσουμε μεταξύ μας.. Απ'ότι παρατηρήσαμε όταν το μπλόκαραν ο δικτυάς πήγαινε από pc σε pc και άλλαζε κάτι ρυθμίσεις...Που μας έκανε να υποψιαστούμε ότι λογικά με κάποιο τρόπο ο καθένας μας στο pc ξαναλλάζοντας πάλι ρυθμίσεις θα μπορέσει να το ξεμπλοκάρει... Μήπως κάποιος γνώστης από εσάς θα μπορούσε να μας βοηθήσει πώς να το κάνουμε...; Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!
  • Δημιουργία νέου...