Προς το περιεχόμενο

yrig

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yrig

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1968

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

yrig's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γειά σας παιδιά Μόλις χθες διαπίστωσα ότι το touchpad δεν ανταποκρίνεται. Το προηγούμενο βράδυ δούλευε περίφημα και το πρωί...τέλος! Ενώ o cursor μετακινείται κανονικά, το δεξί κλικ δε λειτουργεί και με το αριστερό κλίκ, εμφανίζεται το μενού του δεξίού. Με εξωτερικό ποντίκι όλα κανονικά. Δοκιμασα να ξαναπεράσω drivers της Synaptics, να κάνω ρυθμίσεις στην εφαρμογή της Synaptics....Aποτέλεσμα κανένα.Υστερα από πολλές ώρες πειραματισμών και ψαξίματος στο δίκτυο, πέρασα πάλι το restore της αρχικης εγκατάστασης, το αρχικό ΒIOS (η ίδια συμπεριφορά πάλι) και το πακέταρα για service. Λίγο που διαβασα βέβαια, τόσο τα Advent όσο και τα MSI έχουν παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και στο εξωτερικό. Να δουμε τι θα γίνει
  2. Σήμερα επιχείρησα να περάσω το 1.0Α BIOS update της MSI.Ηταν πανεύκολο και σε μερικά λεπτά είχα ένα overclock enabled Advent. Το update έγινε με USB stick. Oλα δουλεύουν ρολόϊ και το "μικρούλι" πετάει!!!!
  3. [Φιλη ειναι οχι φιλος ωρε! Οουουουπς! Σωστή η επισήμανση....
  4. Φίλε Nomikaria θα βρείς απάντησή μου εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203589&highlight=tuners&page=3
  5. Μόλις χθες παρέλαβα το mini USB modem κι ετσι έχω και δυνατότητα για dial-up. Οπότε είμαι κομπλέ. Λοιπόν, ύστερα από 20 μέρες συνύπαρξης με το "θηρίο" έχω να πω πως το μηχανάκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Ακόμη δε το έχω δοκιμάσει με απαιτητικά παιχνίδια για να δω πως συμπεριφέρεται αλλά γενικώς σε όλα τα άλλα πάει μια χαρά. Μπορώ να κάνω τα πάντα με αυτό όπως και με το desktop PC. Νομίζω πως έκανα πολύ καλή επιλογή και το χαίρομαι ακόμη περισσότερο με την 6-cell μπαταρία που του έβαλα, η οποια ύστερα από 2 φορτίσεις μου δίνει ονομαστική αυτονομία 6 ωρών και 45 λεπτών! Οσον αφορά τις εντυπώσεις μου από το USB TV Tuner MSI VOX II, κρίνω πως αξίζει τα λεφτά του (25 ευρώ μου κόστισε) απλά και μόνο για να βλέπεις λίγο τηλεόραση όπου δεν υπάρχει. Αν αρχίσεις να κάνεις εγγραφές στο δίσκο τότε πρέπει να έχεις μάλλον έναν εξωτερικό δίσκο αλλιώς έπειξες. Όσον αφορά την εικόνα,δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο κόλλημα, παρά μόνο στο full screen και αυτό πάλι σε ανεκτά επίπεδα αλλά δε παίρνει και δαφνες ευκρίνειας, αναμενόμενο βέβαια. Ο ήχος βεβαια φαίνεται σα να βγαίνει από το "πηγάδι" λόγω των μικρών ηχείων του Advent οπότε χρειάζεται ένα σετ εξωτερικά ηχειάκια για λίγο καλύτερες ηχητικές αξιώσεις. Το μόνο που μου την έσπασε ήταν το θέμα που αντιμετώπισα με το παράθυρο του Channel Scanning. Λόγω ανάλυσης της οθόνης του Advent, δε φαίνονται τα κουμπιά ΟΚ και cancel και δε μπορεί να αποθηκεύσει τα κανάλια όταν τα βρει. Αυτό το θέμα λύθηκε με τη χρήση του ...TAB όπου στα τυφλά μεταφερόμουνα στο OK και έκανα την αποθήκευση. Επίσης, παιδεύτηκα λίγο με την επιλογή της χώρας. Ενώ στην αρχή είχα επιλέξει Eλλάδα, δε μπορούσα να δω κανονικά χρώματα....Ολα ήταν μπλε, σα τα στρουμφάκια! Δοκίμασα διάφορα χωρίς αποτέλεσμα. Με το που άλλαξα τη χώρα σε Γερμανία ως δια μαγείας ΟΛΑ είναι κανονικά. Πάντως αξίζει το μηχανάκι για κάποιοον που ενδιαφέρεται για υπερ-φορητότητα. Αυτά προς το παρόν.
  6. Καλορίζικο το Advent.....Kαι η τιμή εξαιρετική! Eγώ τσίμπησα αυτή τη θηκούλα και με έχει βολέψει πολύ. Χωράει πράμα και είναι ποιοτική με ωραία φερμουάρ. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140291472943 Το 1 GB είναι on-board και έχει slot να μπει και άλλο μνημάκι. Να είναι όμως το σωστό.
  7. Καλημέρα παιδιά! Μόλις χθες παρέλαβα τα παραγγελθέντα USB TV Tuner (MSI VOX II), 6-cell μπαταρία 5200 mAh και τσάντα μεταφοράς. ΟΛΑ SUPER! Η μπαταρία με το που την έβαλα επάνω μου έδειξε 5 ώρες και 45 λεπτά με wi-fi και camera. Θα δείξει το χαρακτήρα της σίγουρα μετά την τρίτη φόρτιση. Το TV Tuner είναι πολύ καλό. Και μόνο που είναι μεταφερόμενο, είναι όλα τα λεφτά. Το τσαντάκι είναι διπλό. Από τη μια πλευρά μπαίνει το Advent και από την άλλη βάζεις τα αξεσουάρ.Εχει αρκετές θηκούλες και είναι πολύ πρακτικό.
  8. Το TV Tuner που πήρα είναι αυτό: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=132&prod_no=1292 Παρ'όλο που θέλει 2 GHz προτεινόμενο επεξεργαστή, πιστεύω πως δε θα έχει πρόβλημα στο δικό μας.Θα δείξει...το πολύ πολύ να μείνει για το desktop. 25 ευρώ πήγε περίπου Εννοείται πως θα κάνω review της USB
  9. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ! Χθες το βράδυ! Το μηχανάκι είναι σούπερ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wi-fi δουλεύει παντού και με τα πάντα. Η ποιότητα κατασκευής με ικανοποίησε πολύ και η ταχύτητά του ήταν ευχάριστο γεγονός. Σήμερα παίρνω και μια 1 GB επέκταση και περιμένω θήκη, μπαταρία, dial-up modem και USB ΤV Tuner....και έκλεισα. Ξεκινώ να κάνω backup και μετά ίσως του φορτώσω WinXP Pro.
  10. 299 ευρώ....το αναφέρω στο post μου παραπάνω....
  11. Χαιρετώ την παρέα με τις θερμότερες ευχές μου! Από αύριο θα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Advent 4211. Eψαχνα καιρό να βρω ένα netbook που να με καλύπτει. Αρχικά ζαχάρωνα το Asus eeePC 1000Η αλλά η τιμή των 299 ευρώ και τα χαρακτηριστικά που ήταν ίδια με το Asus με έκαναν να αλλάξω ρότα. Ετσι λοιπόν παραγγέλθη μαζί με μια μπαταρία 5200 MAh και μια τσαντούλα από Εbay. Oταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.
  • Δημιουργία νέου...