Προς το περιεχόμενο

zasx

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    32
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με zasx

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zasx's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/03/2024 12:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η εγκυκλοπαίδεια 2002 πλήρης. Ολα τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση και ο λόγος που πωλείται είναι ότι σκονίζεται. Περιοχή - Κοζάνη Αποστολή - Μετά από κατάθεση ή με αντικαταβολή Ανταλλαγές - Δεν με ενδιαφέρει κάτι Εγγύηση - Το προϊόν βρίσκεται εκτός εγγύησης Κατάσταση - Σχεδόν άριστη

    120 €

  2. zasx

    Lenovo X1 Carbon Gen 3, 8GB RAM 256 SSD

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/03/2024 12:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Lenovo X1 Carbon, με 8GB Ram και 256 GB ssd. Το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση, αλλά παίζει άνετα παιχνίδια όπως και το League of Legends(Έχει δοκιμαστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι 4-5 φορές). Το σύστημα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρόκειται για την επαγγελματική σειρά Thinkpad τα οποία διακρίνονται για το χαμηλό βάρος τους και την αξιοπιστία τους. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στην κατοχή μου τα τελευταία 3 χρόνια αλλά έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα τα τελευταία χρόνια λόγο αναβάθμισης σε άλλο μηχάνημα που μου το πρόσεφερε η εταιρεία στην οποία εργάζομαι. Περιοχή - Κοζάνη Αποστολή - Μετά από κατάθεση ή με αντικαταβολή Ανταλλαγές - Δεν με ενδιαφέρει κάτι Εγγύηση - Το προϊόν βρίσκεται εκτός εγγύησης Κατάσταση - Εξαιρετική Gaming - Δεν έχει χρησιμοποιηθεί για gaming (Έχει δοκιμαστεί μόνο το League of Legends) Μπαταρία - Δεν έχει καλή αντοχή η μπαταρία, αντέχει λίγο πάνω από μια ώρα σε χαμηλό performance mode. Σημειωση - Επίσης πωλείται και δεύτερο λάπτοπ με τα ίδια χαρακτηριστικά.

    400 €

  3. Έβαλα πρόσφατα κάρτα γιατι έπρεπε να κάνω ένα επείγον τηλέφωνο και δεν είχα χρόνο να βάζω πακέτα, οπότε η κλήση κράτησε 2.5 λεπτά και η χρέωση ήταν στα 1.7 ευρώ. Απο αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα είναι απλά πανάκριβες. Χώρια το εμετικό βάλε κάρτα κάθε τρεις μήνες γιατι θα σου φάμε τα λεφτά και θα σου κάνουμε και φραγή. Τραγικοί απλά.
  4. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Δεν γκρινιάζω απλά είναι πανέμορφα ρολόγια και δεν μπορώ καν να τα πλησιάσω.
  5. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Θάλασσα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στην χώρα που θα δουλεύω. Πολύ ωραία τα Hamilton που έβαλες, κάτι τέτοιο μου αρέσει θα τα σκεφτώ σοβάρα για αγορά.
  6. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, απλά νομίζω ξεκάθαρα έγραψα για budget 300-400 ευρώ. Μακάρι να ανέβω σε θέση και να πέρνω καλύτερα λεφτά αλλά προς το παρών προτάσεις τύπου rolex και omega νομίζω ούτε τα λουράκια τους δεν μπορώ να αγοράσω. Ξαναγράφω, ψάχνω ένα καλό ρολόι για να το φοράω κυρίως στο γραφείο και ίσως για μετά τη δουλειά για κανένα καφέ.
  7. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Θα το τσεκάρο το blog. Δεν έχω μεγάλο καρπό, οπότε θα παω σίγουρα κάτω απο 44. Στα dress βλέπω το μέγιστο είναι 40-41mm. Σε ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο σου.
  8. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Σε ευχαριστώ για την ιδέα σου. Μπορεί εντέλει να παω και για δυο ρολόγια, απλά το σχέδιο ήταν για ένα καλό για να "κρατήσει".
  9. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Σαν στυλ τι θα πρότεινες, π.χ λατινικοί χαρακτήρες δεν μου αρέσουν γιατι μου θυμίζουν ρολόι τοίχου. Κοιτάω κάτι κομψό και ίσως κάποια λεπτομέρια να το κάνει να ξεχωρίσει. Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου.
  10. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα τα έχω στα υπόψιν! Εσύ αν επιτρέπετε έχεις κάποια εμπειρία απο αυτές τις μάρκες;
  11. zasx

    Αγορά ρολόι χειρός

    Ψάχνω να αγοράσω το πρώτο μου "σοβαρό" ρολόι, είτε quartz είτε αυτόματο, το οποίο θα το φοράω κυρίως στο γραφείο που θα εργάζομαι. Θα ήθελα να μου προτείνετε 10 μάρκες να έχω στα υπόψιν μου για να ξέρω όταν θα παω για αγορά και ανάλογα το κόστος και τα γούστα να επιλέξω. Ως τώρα έχω δει αρκετές μάρκες αλλά δεν ξέρω ποιες είναι οι καλές. Δεν θα ήθελα να μου προτείνετε μάρκες που είναι απο εταιρείες μόδας αλλά εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή ρολογιών, π.χ Seiko, Citizen...Σαν πρώτη εντύπωση θα ήθελα πάντως ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι και ίσως μαύρο ή μπλε καντράν αλλά μου έχουν πει ότι και τα μπρασελέ μπορεί να μου πάνε. Γενικά είμαι casual στο ντύσιμο μου ευτυχός στο γραφείο δεν υπάρχει dress code. Περιμένω τις απόψεις σας και τις ιδέες σας. Μπορώ να ξοδέψω μέχρι 300-400 ευρώ χωρίς να είναι απαραίτητο όλες οι επιλογές να είναι κοντά στο budget.
  12. Δεν έχει εγγύηση,έχω postarei και στο forum της Msi και βλέπουμε.
  13. Στο σύστημα μου έχω το corsair tx 750w παλιό αλλά αξιόπιστο,στα άλλα δυο συστήματα που το δοκίμασα είχαν 600w.Το Bios ήταν official δεν θυμάμαι πιο είναι,την κάρτα την έχει φίλος μου αυτή τη στιγμή,επίσης δοκίμασα και τον διακόπτη γιατί η κάρτα έχει δυο BIos και στα δυο τα ίδια.Επίσης έκανα underclock την κάρτα με πυρήνα κοντά στα 500-600mhz και μνήμη στα 1000mhz και πάλι τα ίδια...
  14. Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα γραφικών από τον Χρήστη Ventura183.Παρέλαβα την κάρτα στο κουτί της με όλα τα πράγματα μέσα και ξεκίνησα τα Benchmark.Πρώτα λεπτά σε Benchmark στο Metro 2033 restart.Λέω θα έτυχε μάλλον.Ξαναδοκίμασα τα ίδια.Βάζω άλλο παιχνίδι τα ίδια,έβαλα το Tomb Raider,δοκίμασα κάποια παιχνίδια πιο απλά παίζανε κανονικά.Στα windows κανένα θέμα,αλλά μόλις ζοριζόταν η κάρτα πιο πολύ αμέσως restart.Στο furmark άντεξε 5 δευτερόλεπτα.Από θερμοκρασίες δεν έχει τρελές,αλλά με την μια κάνει restart.Λίγες μέρες μετά άρχισε να έχει θέμα και στα πιο απλά παιχνίδια,βλέπε smite.Έστειλα σήμερα μήνυμα στον χρήστη μήπως και του στείλω την κάρτα πίσω και μου δώσει τα λεφτά,αλλά δεν το νομίζω.Ξέρω ότι αγόρασα από χρήστη με 0 αξιολόγηση,και πρόλαβα να του βάλω και αξιολόγηση Την κάρτα την έχω δοκιμάσει ήδη σε 3 pc με τα ίδια αποτελέσματα.Επίσης άρχισε να εμφανίζει και γραμμές οριζόντιες σε άσπρο φόντο.
  15. Μήπως έχετε βρεί την διαφήμιση και όχι το τραγούδι της coca cola light με την μπaργούμαν που ακούγετε το τραγούδι Shaft - sway;
  • Δημιουργία νέου...