Προς το περιεχόμενο

Deponakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    405
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Deponakias

  • Ημερομηνία γέννησης 16/05/1991

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αλιμος-Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.764 προβολές προφίλ

Deponakias's Achievements

  1. Δεν ειδα αν το εχει γραψει καποιος αλλα η πτηση διηρκησε 3 ωρες. Με ενα γρηγορο googlarisma μια τετοια πτηση διαρκει 1 ωρα και 10 λεπτα και με αμαξι την κανεις σε 5 ωρες οποτε θεωρω ειμαστε αρκετα μακρια απο το να γινει πραγματικοτητα το ολο εγχειρημα.
  2. Οταν δουμε τις τιμες που πρεπει να πληρωσουμε στην Ελλαδα για καλωδιακη τηλεοραση ιντερνετ κινητο θα δει κανεις οτι αυτες οι τιμες συγκρινονται μονο με χωρες οπως Ελβετια η Γερμανια. Ουτε νομιμο ειναι ουτε ηθικο αλλα δεν θα κλαψουμε και για το καρτελ που επικρατει στην χωρα μας. Και ενα παραδειγμα εδω . Η φωτο μπορει να ειναι για data αλλα ειναι οι ιδιες εταιρειες που προσφερουν και τηλεοραση και ιντερνετ.
  3. Deponakias

    Call Of Duty 2

    Επειδη εφτιαξα προσφατα να παιξουμε με φιλους λογο καραντινας δες εδω http://www.callofduty.gr/index.php?topic=750.0 Και αμα δεν το εχεις αυθεντικο και θες να το κανεις cracked πρεπει να κατεβασεις αυτο https://megagames.com/fixes/call-duty-2-6?noradio=1 Σε περιπτωση cracked πρεπει να περιμενεις να περασει μιση ωρα απο την στιγμη που θα ανεβει ο σερβερ για να μπορεσουν να μπουν οι φιλοι σου.
  4. Eπειδη εχω το ιδιο προβλημα απο τι καταλαβαινω οσο νυχτωνει τοσο περισσοτερο φορτωνεται το δικτυο με χρηστες οποτε για καποιο λογο ανεβαινει το ping...αμα μπεις ποιο αργα (μετα τις 12-1)το ping επανερχεται σε κανονικα επιπεδα.Ειναι θεμα των ημερων.
  5. Δεν χρειαζεται να μπλεκεις με γραμμαρια.Παρε το πιο φθηνο. Ναι ειναι το οχτατρυπο. To τουβλο θα πρεπει να το σπας για να μπορει να σφηνωσει καλυτερα γιατι οπως ειναι τετραγωνο δεν σφηνωνει σωστα.Εφτιαξα ενα προχειρο στο paint για να σου δωσω μια ιδεα. https://imgur.com/a/ikjN7Xs (το τουβλο το βλεπεις απο την στενη πλευρα ορθιο) Οπως σου ειπα αφου δημιουργηθει ο σταυρος θα παρεις μια ατσαλοπροκα (για να μπορει να καρφωθει στο μπετο στο ταβανι) θα δεσεις τον σπαγκο πανω της και θα την καρφωσεις στο κεντρο.Μετα θα τραβηξεις τον σπαγκο κατω και θα κολλησεις τον σπαγκο πανω στην πλαγια πλευρα του του τουβλου της πρωτης σειρας.Ετσι θα εχεις ζυγι απο πανω μεχρι κατω για τον τοιχο σου.
  6. Αμα τα βαλεις ξαπλωτα τοτε θα χρειαστεις εναμισαρι τουβλο.Το να σφηνωσεις με κανονικο δεν συνισταται και ειναι και ποιο δυσκολο.Επισης δεν το βαζεις μονο πλαγια πρεπει να το σπας και το τουβλο. Τα ζυγια αυτα σαν βαρελακι θα χρειαστεις.
  7. θα το βαλεις απο την πλαγια πλευρα του τουβλου. Για να τσεκαρεις τον τοιχο θα δεις τα καθετα ζυγια.το οριζοντιο θα ειναι μονο για την πρωτη σειρα.Οπως σου ειπα αμα παρεις σωστα τα ζυγια θα δημιουργηθει ενας σταυρος και στο κεντρο θα καρφωσεις την προκα με τον σπαγκο και θα τραβηξεις τον σπαγκο κατω και θα τον κολλησεις πανω στο τουβλο.Αμα ο τοιχος ειναι μεγαλος μπορεις να βαλεις αλλο ενα ζυγι στην μεση με ακριβως το ιδιο τροπο περνωντας τα μετρα απο ενα τουβλο που θα εχεις βαλει στην μεση. Για το σφηνωμα θα χρειαστεις μικρα τουβλα και οχι μεγαλα.Τον τοιχο θα τον ανεβασεις με ξαπλωτα τα τουβλα η ορθια? Το αλφαδολαστιχο χρησιμοποιειται για να περνας καλωδια μεσω των σπιραλ που βαζεις στους τοιχους(για μπριζες καλωδια κεραιας τηλεφωνου) οποτε δεν θα το χρειαστεις.
  8. Deponakias

    Τελικό ύψος

    θα συμφωνησω.Ο πατερας μου 1,87 η μητερα μου 1,60 εγω εφτασα μεχρι 1,93.Αλλα γενικα οι περισσοτεροι αντρες απο το σοι του πατερα μου ειναι κοντα στο 1,90. Για μπασκετ και δεδομενο οτι η ελλαδα δεν βγαζει σουτερ αμα το παιδι κατω απο 1,85 φτασει μεχρι μικρομεσαια ομαδα της Α1 θα ειναι κατορθωμα.
  9. Νοητα 2 παραλληλες γραμμες.Για να μην ειναι ο τοιχος στραβος, ελπιζω αν μπορεις να μετρησεις απο εναν εξωτερικο που θα ειναι αλφαδιασμενος και δυσκολα να χανει.
  10. Θα προσπαθησω να στο πω οσο ποιο απλοικα γινεται για να προσπαθησεις να το καταλαβεις. Καταρχην θα βαλεις 2 τουβλα.Ενα στην αρχη της μιας πλευρας του τοιχου και ενα στην αλλη.Για να μην βγει στραβος ο τοιχος θα προσπαθησεις να παρεις ενα κοινο σημειο (εναν απεναντι τοιχο ας πουμε)ωστε να απεχουν το ιδιο και τα 2 τουβλα ακριβως απο το σημειο.Οταν τα βαλεις τα τουβλα θα παρεις μια σκαλα και ενα ζυγι.Θα πρεπει το ζυγι σχεδον να ακουμπαει την πλαϊνή πλευρα του τουβλου και θα τραβηξεις μια γραμμη με ενα μολυβι.Θα κανεις το ιδιο απο την μπροστινη πλευρα του τουβλου με τις τρυπες και να τραβηξεις μια γραμμη.Να προσπαθησεις το ζυγι να ειναι κοντα στην γωνια του τουβλου και στις 2 φορες.Αμα το κανεις σωστα θα δημιουργηθει ενας σταυρος οπου στο κεντρο εκει θα βαλεις την προκα με τον σπαγκο.Κανεις το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.Τα ζυγια πρεπει να ειναι απο την ιδια πλευρα(η απο μεσα η απο εξω του τοιχου). Μετα θα παρεις σπαγκο θα το τυλιξεις απο το ενα τουβλο σφιχτα και θα το τραβηξεις απεναντι στο αλλο τουβλο σε μια ευθεια.Με αυτον τον τροπο θα χτισεις την πρωτη σου σειρα χωρις δυσκολια.ΠΡΟΣΟΧΗ καθε σειρα θα πρεπει να ξεκιναει διαφορετικα.Δηλαδη η πρωτη σειρα ξεκιναει με κανονικο τουβλο, η δευτερη πρεπει να ξεκινησει με μισο , η 3η με κανονικο , η 4η παλι με μισο και παει λεγοντας .Το μισο τουβλο θα το δεις απο αυτα που θα αγορασεις θα ειναι μερικα με γραμμες στην μεση.Αυτα σπανε και ποιο ευκολα.Ειναι πολυ σημαντικο αυτο γιατι μπορει να σου φυγει ολος ο τοιχος κατω αμα δεν το κανεις ετσι. Οσο χτιζεις και ανεβαινει ο τοιχος θα μπορεις να κοιταζεις αμα χανει με το να πας απο πισω απο τον ενα σπαγκο και να κοιταξεις ευθεια στον αλλο σπαγκο που θα εχεις βαλει.Θα καταλαβεις αμα χρειαζεται να το σπρωξεις προς τα μεσα η προς τα εξω και σε ποια σημεια.Ο σπαγκος θα πρεπει να "γλυφει" τον τοιχο απο πανω μεχρι κατω ωστε να βγει ευθης. 2 σεναζια ειναι υπερβολικο θεωρω εκτος αμα το υψος του ταβανιου του σπιτιου σου ειναι γυρω στα 4 μετρα.Αμα το κανεις με ενα σεναζι , στην μεση γυρω στις 10-11 σειρες ειναι καλα. Στο σφηνωμα το οποιο ειναι και ποιο δυσκολο μην το λυπηθεις στο λασπωμα ωστε να γινει γερο. Ελπιζω να σε βοηθησα και μην αγχωνεσαι για 2-3 ποντους.Θα πεσει σοβατισμα και μπογιατισμα οποτε μπορουν κα καλυφθουν οι οποιες ατελειες. Καλη τυχη.
  11. Γιατι ενδιαφερομαι και εγω οταν λες σταζει εννοεις διαροες?
  12. Καλησπερα. Ειμαι με τον innokin zenith και θα ηθελα να παω σε επισκευασιμο να δοκιμασω γιατι ακουω πολυ καλα λογια.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιον mtl rta ατμοποιητη σε τιμη εως 40 ευρω.Απο αυτους που εχω δει reviews ειμαι αναμεσα σε cthulu hastur και geekvape ammit.Κλεινω περισσοτερο στον 2ο λογω οτι εχει την εισαγωγη αερα απο πανω ετσι σαν απειρος που ειμαι σε επισκευασιμους δεν θα μου κανει διαρροες. Ευχαριστω.
  13. Deponakias

    Μουντιαλ 2018

    Η αληθεια ειναι οτι μονο με live μπορει καποιος να εχει καποιο κερδος απο αυτο το μουντιαλ και αυτο κυριως επειδη εχουν μπει πολλα γκολ μετα το 85 και ετσι μπορεις να πληρωνεσαι σε πολυ καλες αποδοσεις.
  14. οποιοδηποτε φαρμακο ειτε σε χαπια ειτε ακομα και σε υγρο ανω των 100 ml δεν εχουν κανενα δικαιωμα να στο παρουν και να στο κρατησουν...απλα να ειναι φαρμακο οχι καποια κρεμα νυχτος η οποια για σενα ειναι σημαντικη αλλα στην ουσια δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα υγειας αν δεν την εχεις μαζι σου.
  15. οποτε στα λεφτα που ανεβηκα να τα δωσω καλυτερα στην μητρικη παρα στην καρτα γραφικων?
  • Δημιουργία νέου...