Προς το περιεχόμενο

Pocobine

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    150
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Pocobine

  • Ημερομηνία γέννησης 01/09/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.563 προβολές προφίλ

Pocobine's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 03:37 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ποδοσφαιρικά παπούτσια για κλειστά γηπεδα και 5x5. Boost τεχνολογία στη σόλα για το περιορισμό των κραδασμών και επιστροφή ενέργειας. Primeknit υλικό αντί για συνθετικά δέρματα, που εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή τύπου κάλτσας. Πολύ ελαφριά. Φορεμένα μια φορά μόνο. Ιδανικά για προετοιμασία, προπόνηση και παιχνίδια. Τιμή €40. Παράδοση στην Αθήνα, με συνάντηση. Στέλνω παντού με τα έξοδα να βαρύνουν τον παραλήπτη.

    40 €

  2. Αδερφέ Battlefield 1 μπορώ να παίξω και στο NUC PC με i3 με Intel HD Graphics, αλλά και στο PC μου με i7, GTX 1060 κλπ. Η διαφορά που θα έχω στην απόδοση των γραφικών, την κίνηση, τα loading times είναι χαώδης. Παρόλα αυτά μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι. Θεωρητικά πάντα (γιατί είναι και θέμα devs) καλύτερο hardware σημαίνει και δυνατότητα για καλύτερα γραφικά, καλύτερα frame rates και ταχύτερα loading times. Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε μια βελτιωμένη εμπειρία gaming, προς το πολύ καλύτερο. Ας περιμένουμε να βγει στην αγορά και να συγκρίνουμε τις εκδόσεις των παιχνιδιών του X και του S για να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Σε κάθε περίπτωση για κάποιον που θέλει να αγοράσει κονσόλα και τον ενδιαφέρουν τα cross plattform κατά κύριο λόγο, το Xbox One X είναι η καλύτερη επιλογή.
  3. Νομίζω ότι και στο gaming είμαστε η χειρότερη φάρα. Υπερασπιζόμαστε τα κουτιά μας, λες και βγάζουμε λεφτά από αυτά, ενώ στην πραγματικότητα τα ταϊζουμε, από αυτά που δεν μας περισσεύουν. Η πραγματικότητα είναι ότι η MS ρίχνει στην αγορά, την πιο ισχυρή κονσόλα που υπάρχει. Το X δίνει την δυνατότητα στους devs να κάνουν τα cross-platform να δείχνουν πιο όμορφα και να παίζουν πιο καλά στο Χ, απ' ότι στις λοιπές πλατφόρμες (εκτός και αν το PC μας είναι κτήνος). Ναι δεν έδειξαν κάτι πρωτοποριακό στα exclusives, αλλά το Forza 7 δείχνει απίστευτο και το Sea of Thieves, φαίνεται ένα casual που δίνει μια διαφορετική επιλογή, για να ξεκουράζεσαι από τις hardcoreίλες. Αντί να χαιρετίσουμε μια εξαιρετική επιλογή για εμάς τους gamers, καθόμαστε και κράζουμε την ίδια την κονσόλα, ή αυτούς που κράζουν την κονσόλα. Εγώ έχω όλες τις κονσόλες γιατί μου αρέσει να παίρνω το καλύτερο από την κάθε εταιρεία. Με το παιδί μου παίζω στο Nintendo, όσα exclusives μου αρέσουν τα παίζω στις πλατφόρμες τους, τα FPS στο PC και τα λοιπά cross-platform όπου βρω την καλύτερη τιμή Ξεκολλήστε λοιπόν και ανοίξτε το μυαλό σας. Κανείς δεν είναι πάνω από το gaming. Οι πολλές επιλογές μόνο καλό μας κάνουν. Η gaming κοινότητα θα πρέπει να χαίρεται για την προοπτική που της δίνει το Xbox One X και να περιμένει πραγματικά next gen τίτλους.
  4. Να βάλουμε και το design στην εξίσωση? Εμένα άμα δει η γυναίκα μου το Xbox One στο σαλόνι, θα μου το φέρει κολάρο! Τι VHS φτιάξανε οι άνθρωποι! Κρίμα γιατί λόγω προϊστορίας με το XBOX360 και της κατά ένα κατοστάρικο χαμηλότερης τιμής πώλησης στις αγγελίες των μτχ, θα το έπαιρνα. Μόνο το exclusive του CoD Modern Warfare είναι κάπως συμπαθητικό .....
  5. Χαζομάρα που το θέμα γύρισε σε flame war σχετικά με ποιός gamer είναι πιο νομοταγής, αλλά με τρώει να ρωτήσω ρε παιδιά, πόσοι νομοταγείς PS4αδες & XBOXONEαδες, που τώρα τα χώνουν, δεν είχαν στην κατοχή τους ΧΒΟΧ360 με JTAG ή φλασαρισμένο DVD και PS3 με custom Romero FW? Δεν μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των χωρών που ανθεί η πειρατεία και το μερίδιο να αφορά μόνο τους PC gamers .... Ας σταματήσουμε με την υποκρισία πλέον.
  6. Φίλε bakosm και εγώ όταν θέλω να αγοράσω κάρτα γραφικών, πουλάω την παλιά και παίζει να πάρω και μεταχειρισμένη. Ας είναι καλά το insomnia. Για μπες να δεις στις αγγελίες τι γίνεται ...
  7. Επειδή διαβάζω αρκετά σχόλια αναφορικά με την τακτική αναβάθμιση των PCs, θα ήθελα να προσθέσω πως δεν αναβαθμιζόμαστε μόνο για να παίξουμε παιχνίδια. Αναβαθμιζόμαστε για να αποκτήσουμε καλύτερη θερμική συμπεριφορά, καλύτερη κατανάλωση ρεύματος, λιγότερο θόρυβο και στην τελική γιατί είμαστε χομπίστες και μας ενδιαφέρει να κρατάμε το PC μας αναβαθμισμένο, ακόμα και από ματαιοδοξία αν θέλετε. Το κόστος στο τέλος της ημέρας δεν διαφέρει και πολύ μεταξύ PC και κονσόλας, καθώς και οι φίλοι των consoles πληρώνουν ακριβά τα παιχνίδια, πληρώνουν συνδρομές για τα online, πληρώνουν και εκείνοι για την αλλαγή της κονσόλας μόλις βγει το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο (πχ slim), ενώ και τα κόστη service είναι υψηλότερα για τις κονσόλες (μην ξεχνάμε τα RROD, καμμένα FAT PS3 λόγω μη αποδοτικού συστήματος ψύξης, κλπ), καθώς σε πολλές περιπτώσεις βλάβης, είναι πιο συμφέρουσα η προμήθεια νέας κονσόλας από τη επισκευή, πράγμα που δεν συμβαίνει στα PC, μια που η αρχιτεκτονική τους επιτρέπει την αλλαγή μεμονομένων parts. Την τσέπη του τώρα ο καθένας την ορίζει όπως επιθυμεί. Για μένα το PC είναι χόμπι κατά κύριο λόγο.
  8. Εμένα μου μυρίζει super ταμπλέτα με docking station. Παίζεις παντού και με το docking station κάθεσαι στον καναπέ σου και βάζεις controllers κλπ. Ήδη πήραμε μια γεύση από τον controller του Wii U προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν με ενθουσιάζει η προοπτική καθώς το Ouya δεν πήγε καλά και ο λόγος είναι ότι στο Android υπάρχει υπερπαραγωγή σκουπιδιών, ενώ οι developers βγάζουν εκδόσεις "αρπαχτής" για τους ΑΑΑ τίτλους. Μπορεί μετά το Ν64 να έμεινε πίσω η Nintendo απο την άποψη της ισχύος αλλά πάντα οι τίτλοι της ήταν άψογοι. Αν συνεχίσει έτσι και στο Android έχει καλώς. Τους εμπιστεύομαι πάντως γιατί πάντα ήταν μια εταιρεία που όλα ξεκινούσαν και τελείωναν με αποκλειστικό γνώμονα το gaming.
  9. Δεν πειράζει. Θα έχουμε χρόνο να ευχαριστηθούμε το Xenonblade Chronicles X. Έτσι κι αλλιώς το Zelda, για το τέλος του 2015 το είχαν προγραμματισμένο. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία ενάντια στο Wii U. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος ότι απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή και όχι στον flamewarά που κράζει τον αντίπαλο και καταλήγει σε τρια χρόνια με όλα τα next gen στο σαλόνι του?Έλεος ρε μάγκες που λέει και μια ψυχή .....
  10. Κατά την γνώμη μου η ανάγνωση των γεγονότων από τον αρθρογράφου, δεν είναι σωστή. Σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο, οι αποτυχίες του Wii U και του 3DS, οδήγησαν την Nintendo, στην αλλαγή πλεύσης. Διαφωνώ. Η Nintendo πάντα απευθυνόταν στον gamer που θέλει να παίξει και όχι να δει τα παιχνίδια. Τα συστήματα της ήταν σχεδόν πάντα πίσω σε υπολογιστική ισχύ, γιατί το gameplay, η πρωτοτυπία και η συνέπεια στην ποιότητα μπορούσε να αντισταθμίσει τα γραφικά των ΑΑΑ τίτλων. Αυτό που άργησε να καταλάβει είναι πως το νέο της κοινό (εξαιρώ τα fanboys που σκούζουν κατά τον αρθρογράφο) παίζει casual σε κινητά και tablets, ενώ μπορεί να έχει και από ένα PS4 & XBOX ONE στο σαλόνι. Εκεί τζογάρει κατά την γνώμη μου η εταιρεία. Δεν πιστεύω ότι επόμενο Metroid θα βγει πρώτα σε Android, αλλά ποιός δεν θα αγοράσει π.χ. το Metroid Corruption για την ταμπλέτα του; Επίσης μου φαίνεται πως το όραμα που είχε για την αξιοποίηση του controller του WiiU, πάει να το εφαρμόσει στον χώρο που αξιωματικά ανήκει, δηλαδή στα tablets. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις πληροφορίες που θα διαρρέει η Nintendo σχετικά με την νέα κονσόλα. Μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και διαβάσουμε πως το ΝΧ είναι μια hi-end ταμπλέτα που μεταξύ των άλλων που κάνουμε καθημερινά με τις ταμπλέτες μας, επιτρέπει να παίζουμε τα exclusives της, τα παιχνίδια του Wii & Wii U και είναι συμβατή με τα περιφερειακά τους. Δεν θα άλλαζε μια τέτοια κίνηση τους κανόνες του παιχνιδιού? Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια γενναία και εξωστρεφή απόφαση, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει να λαμβάνει η Nintendo. Ο χρόνος θα δείξει. Έχοντας κουραστεί από το σκούξιμο, εξακολουθώ να πιστεύω πως το Wii U σε εκπλήσσει ευχάριστα μέρα με την μέρα και προκαλώ τον αρθρογράφο να δώσει μια next gen στο 5χρονο παιδί του και να βρει και ένα παιχνίδι για να μυήσει το μικρό στο gaming. Η κόρη μου κοιμάται με τα amiibo αγκαλιά και με παρακαλάει να παίξουμε παρέα Mario Kart και Smash Bros. Με τραβάει να παίξω Hyrule Warriors και ενθουσιάζεται όταν βλέπει ότι έρχεται νέο παιχνίδι με τον Link καβάλα επάνω σε άλογο. Για καλή μου τύχη το Wii U έχει ανεβάσει την ώρα τoυ video gaming στο prime time (από εκεί που έπαιζα μόλις η φύση κοιμόταν) και σιγά σιγά βλέπω και την γυναίκα μου να πιάνει τον controller για μια οικογενειακή κόντρα. Για εμάς τους 40+ gamers που δεν έχουμε πλέον χρόνο και αντοχή για ολονύχτια raids, το Wii U αποτελεί άλλοθι και καλή παρέα.
  11. Τα Win 8 είχαν πολύ χλιαρή υποδοχή, παρόλο που πρόκειται για αξιόλογο λειτουργικό, με καλύτερο kernel από τα Win 7. Στο usability τα χαλάσανε πολύ, καθώς δεν ήταν σαφής η στόχευση. Ο κόσμος και κυρίως οι corporate πελάτες (εκεί είναι τα λεφτά από τα συμβόλαια), έμειναν με τα Win 7 σε αναμονή αξιόλογης αναβάθμισης.Η Apple δίνει πλέον τo Mac OS δωρεάν. Οι PC gamers έχουν και την Linux επιλογή μέσω STEAM, ενώ το gaming στις κονσόλες κερδίζει συνεχώς μερίδιο με τις next Gen. Τις casual δουλειές μας τις κάνουμε με τις ταμπλέτες, οπότε το PC εξειδικεύεται σιγά σιγά σε άλλους ρόλους. Μοιραία η αγορά του λειτουργικού δεν αποτελεί μονόδρομο και σίγουρα δεν αποτελεί μονοκαλλιέργεια κέρδους για τις εταιρείες. Πιο πολλά λεφτά θα βγάλει η MS από microtransactions μέσω του Store, παρά από την αγορά του λειτουργικού.
  12. Το έχω δει και εγώ και το πόσο λαχτάρισα την ντουλάπα δεν λέγεται. Θα έβγαζα εφορία και ΕΝΦΙΑ για 5 χρόνια + αν την πουλούσα στο site .... με τα υπάρχοντα βεβαίως
  13. Πλακίτσα κάνουν σε εμάς που σκάμε €700άρια για να αλλάξουμε τηλέφωνο κάθε χρόνο. Τσιμπάμε στην κόντρα, αγοράζουμε την ναυαρχίδα της κάθε εταιρείας και εξουθενώνουμε τα πληκτρολόγια σε ατέλειωτους flame wars. Εγώ γέλασα πάντως και με τα παραπάνω video, όπως και με τα I'm a Mac, παλαιότερα. Επιπλέον θα αγόραζα και S5K και Note 20 και iPhone 6 turbo αλλά δεν μου πάει να τα σκάσω ρε παιδιά, παρόλο που τρέχουν τα σάλια μου. Θα μείνω με το Skroutzάρισμα και την ελπίδα ότι θα πετύχω την προσφορά του αιώνα από το υπέρτατο new comer skroutzoμάγαζο, που θα παρακαλάει να πάρει με απόσυρση την τετραπύρηνη μπακατέλα μου, για να μου προσφέρει την συσκευάρα που ονειρεύομαι.
  14. Μια χαρά είναι το tablet. Και την δουλειά σου κάνεις και λογικά θα streamαρεις άψογα και παιχνιδάκια AAA θα παίζεις (ακόμα και στην τουαλέτα!), όλα αυτά σε εξαιρετική τιμή. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την γρίνια και την φασαρία για το Stylus. Το tablet είναι φτιαγμένο για casual χρήση και το stylus σου δίνει μια επιπλέον δυνατότητα. Οι συσκευές της Samsung πλασάρονται για πιο επαγγελματική χρήση και για αυτό το stylus στα Samsung ακολουθεί διαφορετική λογική. Άντε να δω που θα κρύψω το ASUS Transformer 300T για να φέρω το Shield στο σπίτι. Δεν το γλυτώνω το διαζύγιο αυτή τη φορά ...
  • Δημιουργία νέου...