Προς το περιεχόμενο

IoNik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    253
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με IoNik

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://gadgeta.me

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Edinburgh/Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Alfa's, Buell's, gadgets and multimedia design
  • Απασχόληση
    IT Specialist

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.267 προβολές προφίλ

IoNik's Achievements

  1. Εμένα πάντως μια χαρά παίζει το Stadia χωρίς VPN, έκανα εχθές το trial το pro για 1 μήνα και φορτώνει μια χαρά απο web/app (απλώς το app το κατέβασα από apkmirror).
  2. IoNik

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αναφέρει πως είναι είτε για μπουκάλες προπανίου είτε βουτανίου. Και βλέπω πως και οι πλαστικές μπουκάλες της Coral Gas έχουν τέτοιο συστημα.
  3. IoNik

    Ψησταρια Υγραεριου

    Μια γρήγορη ερώτηση, πήρα με BK, συγκεκριμένα την Gem 320. Η μπουκάλα που μου έφεραν είναι η κλασσική μπλε της petrogaz με την στρόφιγγα. Βλέπω στο manual όμως πως υπάρχει και επιλογή για σωλήνα με ένα είδους διακόπτη αντί για στρόφιγγα. Ξέρει κανείς τι παίζει?
  4. Καλύτερα Αγγλία που είναι πιο κοντά.. σε οποιοδήποτε μαγαζί της 3.
  5. Από σήμερα κυκλοφορεί αλλά δε γ@$%^&, ο συντάκτης έχει πάντα δίκιο..
  6. συντάκτη, μάλλον γουστάρεις apple watch ε.. ακόμα και ο τίτλος του post μυρίζει μήλο..
  7. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Μόλις έλαβα τηλ. από την FedEx και με ενημέρωσαν πως τελικά θα πληρώσω μόνο το ΦΠΑ και τίποτα άλλο. Αυτό έγινε μόλις λίγες ώρες αφότου έστειλα επίσημο και αναλυτικό email στην FedEx USA.
  8. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Οχι, ενημέρωσα πως θα το εκτελωνίσω εγώ. Ρώτησα λοιπόν, αν το κάνω μόνος μου γλυτώνω ΟΛΟ το ποσό (82) και η απάντηση που πήρα είναι πως γλυτώνω περί τα 46euros.
  9. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Δηλ. μπορώ να απαιτήσω να ΜΗΝ πληρώσω καθόλου τα 82 euro? Διότι εγώ ρώτησα την τύπισα και μου είπε πως στην καλύτερη θα γλυτώσω 46.. Ο ΦΠΑ, λογικά και από μαθηματικής άποψης, υπολογίστηκε ναι από το σύνολο.
  10. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    DUTIES AND TAXES 30,00 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ D.E.T.E. 0,00 ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ D.E.X.E. 0,00 THN ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ICIS NET E.E.P.A. 0,00 OTHER CUST.PAPERWORK 0,00 PLEASE FORWARD YOUR PAYMENT RECEIPT HANDLING FEES 15,00 BROKERAGE FEE 82,41 TRANSPORTATION 0,00 TOTAL 127,41 Σε ερώτηση σχετικά με το αν το εκτελωνίσω μόνος μου θα γλυτώσω το brokerage fees, η υπάλληλος ανέφερε πως θα γλυτώσω περί τα 46 euro από τα 82.41..
  11. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Περί τα 128 euro το πακέτο της Orbit. Έφυγε λοιπόν ένα τεράστιο complaint letter στην FedEx USA και αναμένω..
  12. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Να έχει φόρο.. δηλ 23% στα 200$.. Γτ όμως από την στιγμή που είναι "δώρο" και δεν υπάρχει κανενός είδους απόδειξη μέσα, να πρέπει να πληρώσει και ο εδώ καταναλωτής για κάτι που, θεωρητικά, έχει ήδη πληρώσει φόρο στην αγορά της αμερικής ο αποστολέας?
  13. IoNik

    Αγορές από το εξωτερικό

    Motorola moto x, σε κουτάκι μικρό, me fedex, gift και declared value <100$ και κανενός είδους απόδειξη μέσα στην συσκευασία.. Τι μπορεί να μου κάνει το τελωνείο?..
  14. Η ομάδα πίσω από την social media παρουσία του SANITAS ξεκίνησε από εχθές μία νέα ενέργεια η οποία έχει σκοπό να καθαρίσει τις παραλίες της χώρας μας! Η διαδικασία είναι πολύ απλή, η εταιρεία καλεί όλο τον κόσμο να μπει στο app που έχει στηθεί στο Facebook και μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας να προβεί στην ψηφοφορία για το ποιες παραλίες θα ήθελαν να καθαρίσει το SANITAS! Η ενέργεια θα κρατήσει σχεδόν 2 εβδομάδες και οι παραλίες που θα συγκεντρώσουν τις πιο πολλές ψήφους θα λάβουν την περιποίηση του SANITAS, με την πολύτιμη βοήθεια διαφόρων εθελοντικών ομάδων! Με το καλοκαίρι να έχει φαγωθεί ως προς το 1/3 του, τέτοιες ενέργειες δίνουν την ευκαιρία στην χώρα μας να δείξει το πραγματικό πρόσωπό της, ένα πρόσωπο αληθινό, καθαρό, που σέβεται όχι μόνο τους κατοίκους της και τους τουρίστες, αλλά και το περιβάλλον! Η ενέργεια βρίσκεται ΕΔΩ! Πηγή: http://www.gadgeta.me/2013/06/28/to-sanitas-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-facebook/">gadgeta.me
  • Δημιουργία νέου...