Προς το περιεχόμενο

nikosk22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikosk22

  • Ημερομηνία γέννησης 21/12/1983

nikosk22's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nikosk22

    FIFA 12

    κ γιατι δεν μπορω να αλλαξω τον καιρο στο carree mode?
  2. nikosk22

    FIFA 12

    εχει βαλει καποιος το patch του νοεμβριου για να μου πει πως το εκανε εγκατασταση??απο το origin μεσω ευρεσης ενημερωσεων δεν γινετε...καπου διαβασα οτι πρεπει να κανεις unistall κ να το κατεβασεις παλι απο το site του origin για να μπει το καινουργιο patch...ισχυει κατι τετοιο???
  3. nikosk22

    FIFA 12

    δεν το κατεβαζει ετσι....λεει οτι ειναι ενημερωμενο αλλα ειναι η παλια εκδοση ακομη!!!
  4. nikosk22

    FIFA 12

    ξερει κανεις πως κανω εγκατασταση το καινουργιο patch του νοεμβριου????πρεπει να κατεβασω ξανα ολο το παιχνιδι απο το origin???
  5. nikosk22

    FIFA 12

    xaxaxaxaxa ηρεμησε jason ολοι εχουμε φαει γκολ στο 90φευγα κ θελαμε να σπασουμε την οθονη του υπολογιστη απλα δες το ως ενα παιχνιδι κ τιποτα αλλο δεν χανεις κ τιποτα απλα χανεις για λιγο την ψυχικη σου ηρεμια!!!!
  6. nikosk22

    FIFA 12

    παιδια συγωμη για χτες που δεν μπηκα καθολου αλλα ειχα προβλημα με την συνδεση μου κ ολη μερα δεν ειχα internet. σημερα ομως θα ειμαι μεσα για να παιξω τα ματσακια που δεν επαιξα.θα ειμαι μεσα απο τισ 6 το απογευμα οποιος μπορει απο τοσο νωρις καλο θα ηταν να μου στειλει μηνυμα για να παιξουμε. συγνωμη κ παλι δεν μπορουνα να κανω κατι ουτε να ειδοποιησω!!
  7. nikosk22

    FIFA 12

    We have detected you squad file does not match that of your opponent and have cancelled the match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with, you will need to delete your online squad file and redownload.................... Αυτο ειναι το μηνημα που μου βγαζει....
  8. nikosk22

    FIFA 12

    Βάλτε και εμένα μέσα. nikosk22 αλλα εχω ενα προβλημα τις τελευταιες 2 μερες. Μολις παω να παιξω online μου πεταει μηνυμα οτι το online squad file δεν ειναι σωστο κ οτι πρεπει να το σβησω κ να το κατεβασω παλι. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα με μενα ?? κ αν ξερει κανεις καμια λυση. Που κ που μπαινει κ παιζω κανενα παιχνιδι!!
  9. nikosk22

    Batman: Arkham Asylum

    ρε παιδια θα μου καποιος πως μπορω να κανω save το παιχνιδι??εχω βαλει το τελευταιο crack αλλα δεν ξερω πως να κανω save δεν εχει καποια επιλογη για save.
  • Δημιουργία νέου...