Προς το περιεχόμενο

Allokotos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    336
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Deeper than Hell

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.902 προβολές προφίλ

Allokotos's Achievements

  1. Καλησπέρα, Ψάχνω για αγορά λάπτοπ και συγκεκριμένα είχα κλείσει σε αυτό. Πήγα όμως σήμερα να το αγοράσω και είδα ότι έτσι για το γαμώτο η τιμή του ήταν +150€, οπότε το ξανασκέφτηκα. Δυστυχώς στο skroutz το έχει μόνο ένα μαγαζί και κοιτώντας και σε amazon δεν μπορώ να πω ότι είχα καλύτερη τύχη. Μου κάνει εντύπωση πως το συγκεκριμένο είναι τόσο δυσεύρετο. Έχω δει που έχει μπει η συγκεκριμένη σειρά σε προηγούμενες σελίδες, αλλά με τον 13900h + 1tb, που είναι λίγο overkill για τις δικές μου ανάγκες. Υπάρχει περίπτωση να το εντοπίσουμε σε κανένα site εντός ή εκτός Ελλάδος, που να μου διαφεύγει; Αν όχι, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο; Ευχαριστώ!
  2. Allokotos

    Αγορά ultrawide οθόνης

    Καλησπέρα σε όλους. Φτάνει ο καιρός σιγά σιγά που θα στήσω καινούργιο pc και λέω αυτή τη φορά να αρχίσω με την οθόνη, αφού θέλω να περιμένω να δω και τους ryzen 4000 πέρα από τις καινούργιες nvidia. Θέλω να πάω σίγουρα σε ultrawide οθόνη αυτή τη φορά, και λόγω δουλειάς αλλά και για gaming. Έχω κοιτάξει γενικά τι παίζει και νομίζω πως έχω καταλήξει σε αυτή, μιας και νομίζω ότι είναι η καλύτερη all around λύση με ένα okish hdr. Τυχαίνει και αυτή την εβδομάδα το amazon.de να την έχει στα 900€, μιας και δυστυχώς δεν υπάρχει Ελλάδα, ούτε μπορώ να την βρω από κάπου αλλού φθηνότερα που να έρχεται και Ελλάδα. Υπάρχει κάποιο άλλο monitor που θα άξιζε να δω αντί για αυτό; Τα λεφτά είναι αρκετά οπότε δεν θα ήθελα να πάρω κάτι που θα είναι κάτω του μετρίου. Ευχαριστώ.
  3. Οι zebra είναι όντως οι καλύτεροι που μπορείς να πάρεις και όπως είπες σκυλιά. Κάνουν θερμική εκτύπωση, που σημαίνει δεν χρειάζεται μελάνια ή κάποιο αναλώσιμο, πέρα από τις ταινίες, που το κόστος είναι πολύ μικρό. Στην εταιρία που είμαι τώρα, υπάρχουν κάποια μοντέλα που είναι 20+ χρονών και δουλεύουν ακόμα κανονικά. Επειδή χρειάστηκε να πάρουμε κάποιες καινούργιες πριν κάτι μήνες, πήγαμε σε αυτές και δεν είδα να έχουν κάποιο πρόβλημα.
  4. Allokotos

    Asus VG279Q VS Dell Alienware AW2518HF

    Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάποιος να πάει σε tn panel όταν μπορεί με 40 - 50 παραπάνω να πάρει IPS; Οι οθόνες αν εξαιρέσεις τα 240hz της Dell που είναι πρακτικά αχρείαστα, είναι πάνω κάτω οι ίδιες σε specs. Το IPS panel που θα φοράει η Asus δεν θα είναι top notch σίγουρα σε αυτό το price range, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έχει χειρότερα χρώματα και γωνίες θέασης από το tn. Να δεχτώ ότι το pixel density για να 1080p της Asus είναι ένα μειονέκτημα αλλά και πάλι δεν θα πήγαινα σε TN panel το 2019 όταν έχω επιλογή για IPS. Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος που το Dell > Asus αλλά επειδή δεν μπορώ να τον δω, αν κάποιος ξέρει και μπορεί ας μου εξηγήσει και εμένα.
  5. Allokotos

    Resident Evil 2 Remake [PC]

    Κανονικά η σωστή σειρά είναι: RE1 Remastered ( Το canon είναι το scenario του Chris ) RE2 Remake ( To canon είναι το Claire A / Leon B ) RE3 Remake οταν βγει Code Veronica RE Zero Remastered ( Μιας και ο κόσμος είχε παίξει το 1, στο 0 εξιστορούνται διάφορα γεγονότα που γίνονται κυρίως στο 1 όπως και κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια, οπότε το σωστό είναι να το παίξει κάποιος μετά το veronica ) RE4
  6. Ναι δεν έχω ιδέα τι είναι, πάλι καλά που υπάρχουν φωτεινοί παντογνώστες να μας μάθουν και εμάς. Ό,τι να 'ναι.
  7. Εσύ σε ποιο πλανήτη ζεις, όχι εγώ. Δεν είπε κανείς ότι το bullying δεν είναι θέμα, αλλά το να μου λες ότι υπάρχουν γονείς που γυρίζουν τα παιδιά τους σπίτι και τους ρωτάνε " παιδί μου πόσα δόντια έσπασες σήμερα"... είναι σε άλλο επίπεδο.
  8. Στα τόσα χρόνια της ζωής μου δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια φορά κάποιον πατέρα να επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση που ένα παιδί να σηκώσει χέρι σε ένα άλλο και να κάθεται ο πατέρας και να υπερηφανεύεται. Ούτε μία φορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Προφανώς και υπάρχουν. Το θέμα είναι πως γίνεται να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση για ένα γεγονός που αφορά μια συντριπτικά μικρή μειοψηφία. Δεν γίνεται να τσουβαλιάζεις το σύνολο για την μειοψηφία. Με αυτή την λογική τότε, η γειτόνισσα μου εδώ βαράει τον γιο της, άρα αφού το κάνει αυτή το κάνουν όλες, άρα οι γυναίκες στο 100% τους προκαλούν βία. Αν είναι έτσι τότε οκ. Ας τα τσουβαλιάσουμε όλα.
  9. Συνήθως με πιστωτική Πειραιώς πληρώνω τις αγορές εκτός EE και αν δεν έχει αλλάξει κάτι για μετατροπή συναλλάγματος, είχε 2.5% επιβάρυνση. Το τελικό ποσό που θα πληρώσω σε δολάρια είναι 460.6. Δεν έχω κάνει την μετατροπή ακόμα με με βάση τις τιμές συναλλάγματος της Πειραιώς + επιβάρυνση, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει κάποιον να αγοράσει με amazon conversion, εκτός και αν μιλάμε για πάρα πολύ μικρά ποσά. Πάντως σε αυτή την τιμή με ότι και να πληρώσεις δεν βλέπω πως θα μπορούσε να είναι στα 378 ευρώ. Λογικά από τότε που το έχει βάλει ο zacharis θα έχει αλλάξει η τιμή προς τα πάνω.
  10. Ναι είδα που λέει 378€ ο zacharis αλλά στο checkout βγαίνει παραπάνω, τουλάχιστον σε εμένα. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος.\ 418.67€ βγαίνει απλά επειδή θα βάλω να κάνει την μετατροπή η τράπεζα φαντάζομαι να πάει 415€.
  11. @zacharis1955 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω ένα laptop για τους συνταξιούχους γονείς, γύρω στα 400€, κυρίως για web browsing. Έχω δει το Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD που έχεις βάλεις (από το amazon.com) σε προηγούμενο post και ήθελα να ρωτήσω αν στα 415€ που βγαίνει θα ήταν οκ επιλογή για αυτή την χρήση ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο που να παίζει σε αυτά τα λεφτά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  12. Allokotos

    Street Fighter V [PC]

    Δεν το έχω δει να τρέχει σε 1050, αλλά αφού λέει recommended 960 ίσως δεν αρκεί μια 1050 για να τα έχεις όλα maxed ( μιας και 960 > 1050 ). Μια 1050ti ή 1060 θα ήταν καλύτερη επιλογή για να είσαι πιο future proof μιας και μπαίνουμε 4 season άρα λογικά σε 2 χρόνια θα μιλάμε για το επόμενο SF. Πάντως integrated GPU σίγουρα δεν θα το παίζει.
  13. Σου έχω βάλει την σωστή σειρά στο πρώτο μου post, όπως και παρακάτω με τα links.
  14. Τα γεγονότα του 0 διαδραματίζονται πριν τα γεγονότα του 1. Όπως είπα είναι prequel του 1. Μιας και όμως βγήκε χρονολογικά μετά και ο κόσμος είχε παίξει ήδη το 1, εξιστορεί πράγματα που θα γίνουν στο 1. Πχ στο res 0 ένας από τους κακούς λέει για τα σχέδια του και το τι θα κάνει όταν πάει στην έπαυλη, δλδ τα γεγονότα που θα συμβούν στο 1. Αν εσύ παίξεις το 0 πρώτα είναι σαν να έχει φάει spoiler την μισή ιστορία του 1. Επίσης στο res 0 εξηγεί ποιος είναι ο σκοπός και ο λόγος ύπαρξης την έπαυλης, δηλαδή άλλο major spoiler. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί σου λέω παίξε πρώτα το 1, που έτσι και αλλιώς αυτή είναι η σωστή σειρά.
  • Δημιουργία νέου...