Προς το περιεχόμενο

fastnickride

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    327
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fastnickride

  • Ημερομηνία γέννησης 21 Μαΐου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Somewhere on earth

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.621 προβολές προφίλ

fastnickride's Achievements

  1. Όχι δεν έχω βάλει! Έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις εικόνας της TV μήπως διορθωθει(ταινία,τυπική,σπορ, παιχνίδι κ.α.)! Εντύπωση μου κάνει στα άλλα παιχνίδια δεν κάνει τπτ!! Για αυτό ρωτάω αν κάνεις καμία ρύθμιση μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι!
  2. Να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς! Πρόσφατα πήρα καινούργια τηλεόραση! Παίζω το fifa23 και κάποιες φορές αλλάζει η φωτεινότητα στην τηλεόραση! Έχω παίξει με όλες τις ρυθμίσεις φωτεινότητας της τηλεόρασης και κάνει τα ίδια! Επίσης να αναφέρω σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνει,μόνο στο FIFA! Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση από το παιχνίδι? Μου αναγνωρίζει HDR στην tv όταν βάζω το παιχνίδι,δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο! Μιλάμε για fifa23 στο ps4!
  3. Γνωρίζει κανείς τι κωδικό βάζεις όταν θέλεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Θέλω από Google TV να πάω σε basic TV και μόνο με επαναφορά γίνεται! Όταν το κάνω ζητάει κωδικό με 4 ψηφία.
  4. Να κάνω μια ερώτηση σε tcl 55c735 θα έχω πρόβλημα με το PS4,nintendo switch, σύνδεση με laptop? Έχει μόνο hdmi 2.1 η τηλεόραση! Την έχω παραγγείλει! Έχω αυτή την αμφιβολία! Ευχαριστώ
  5. fastnickride

    Tcl ή hisense

    Εγώ αυτό είδα και είμαι σε δίλημμα! Έχει διαφορά με την 735 η 635! Σίγουρα όμως τα 120hz + vrr,hdmi 2.1 είναι καλύτερα!!! https://www.kitele.com/el/sygkrish/tcl-55c635,tcl-55c735
  6. fastnickride

    Tcl ή hisense

    Η tcl c635 πάντως σε σχέση με την c735 αξιολογείται καλύτερη ! Η διαφορα (σημαντική) είναι στα 120hz ανάμεσα σε αυτές τις 2 τηλεοράσεις! Χρόνος υπάρχει ,δεν βιάζομαι! Εφόσον είναι για καλύτερο αποτέλεσμα! Είδα και c745 αλλά πρέπει να περιμένω (χρόνια)! Τόσο δεν έχω και χρήματα!!!🙂 Θα το κοιτάξω εκτενέστερα το θέμα! Όντως βλέπω ότι αξίζει ! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας!
  7. fastnickride

    Tcl ή hisense

    Ένα 60% gaming, 30% ταινίες, 10% τηλεόραση! Εκεί βαδίζω! Nintendo switch,PS4 σε κονσόλες! Τώρα για ps5, μελλοντικά ναι! Γωνίες θέασης γύρω στις 20 με 30 μοίρες παίζει(διαγώνια ελαφρώς)! Έχει και η tcl 55c635 va panel με vrr,hdmi 2.1 που θα απόδοση και στις κονσόλες επόμενης γενιάς (θεωρώ)! Απλά σε κατάστημα ηλεκτρονικών μου πρότειναν και την hisense, το παραπάνω μοντέλο και διάβασα καλές κριτικές! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια!
  8. fastnickride

    Tcl ή hisense

    Με το ζόρι ανεβαίνω σε αυτό το κόστος της hisense! Πήγαινα για tcl(c635) αλλά πρότειναν την hisense λογω 120hz ! https://www.kitele.com/el/sygkrish/tcl-55c635,tcl-55c735 Σαν κάπως καλύτερη η tcl c635! Αν εξαιρέσεις τα 120hz...
  9. fastnickride

    Tcl ή hisense

    Όπως λέει ο τίτλος ανάμεσα στις 2 τι προτείνεται καλύτερα? https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-hisense-uled-55-4k-smart-55u7hq/1728194?gclid=EAIaIQobChMImYHbi4fP_wIVSfJ3Ch0BxgB8EAAYASAAEgLlbvD_BwE https://www.electroholic.gr/el/product/55C635?gad=1&gclid=EAIaIQobChMIp4HqpofP_wIVVgKLCh0vfwYKEAAYAiAAEgKIcvD_BwE Πιο πολύ για gaming, ταινίες, σειρές, yt,netflix, Disney.
  10. fastnickride

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Ευχαριστώ! Το δέχτηκε μέσω PayPal τελικά.
  11. fastnickride

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Δεν μου αναφέρει ώρα! Μόνο ημερομηνία!
  12. fastnickride

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Να ρωτήσω και εγώ και αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει! Είδα έχει εκπτώσεις στις συνδρομές μέχρι τις 12/6. Εμένα λήγει η συνδρομή 12/6 ! Είμαι τόσο άτυχος η υπάρχει περίπτωση εκείνη την μέρα να μου πάρει την συνδρομή!! Τώρα που έκανα μία προσπάθεια δεν μου κάνει ανανέωση!!!
  13. Επειδή έχω ακόμα την 47αρα , προσωπικά είναι πολύ καλή τηλεόραση! 800€ έκανε στην εποχή της,πριν μια δεκαετία! Φοβερή εικόνα, ακόμα και με 3d! Έχω δει αρκετές ταινίες και τώρα έχω βάλει και στα παιδιά μου και ειναι ακόμα μια ωραία εμπειρία ασχέτως αν έχει αραιώσει η τεχνολογία 3d! Όσον αφορά για θέματα εφαρμογών έχω βολευτει με ένα μποξακι και είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού έχω το Android (ότι εφαρμογή θέλω) ! Θέλω και εγώ να κάνω την μετάβαση σε 4κ τηλεόραση ,μελλοντικός κάτοχος ps5, κοιτάζοντας μια οικονομική τηλεόραση η tcl κάνει την δουλειά της απλά δεν θα έχεις το maximum στην παιχνιδομηχανή! Σίγουρα καλύτερα είναι μια τηλεόραση 55ιντσων! Ευχάριστη εμπειρία θα έχεις με όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις...την καλύτερη όμως?😁
  14. Έχεις δίκιο όσον αφορά το playstation! Πέρασα από ένα μαγαζί και μου είπαν δεν κάνει για ps5! Έχει δοκιμαστεί η θύρα hdmi 2.1 σε ps5 και δεν καλύπτει τα δεδομένα που βγάζει,είναι μεγάλος όγκος(οπότε τι,μουφα 🤔)! Μου ανέφερε ότι βγάζει μαύρα σε δοκιμή God of war! https://www.electric-avenue.gr/index.php?route=product/product&path=130_145_143&product_id=23056&skr_prm=WyI1ZGFmOTBmZC1kZjRjLTRiY2UtODQ1Mi03MjI1ZmEyMmEzMWMiLDE2ODQ3Njg1MDU5NDgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Δεν ξέρω αν αυτή κάνει που είναι στα 120hz!
  15. Φίλε μου στο Σκρουτζ που το βάζω τα ίδια χαρακτηριστικά δείχνει στην 50 με 55! Δεν αλλάζει κατι σε ανάλυση όπως αναφέρεις!
  • Δημιουργία νέου...