Προς το περιεχόμενο

Kapws

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    400
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.363 προβολές προφίλ

Kapws's Achievements

  1. Θα πρότεινα να κόψεις λίγο από μητρική, επεξεργαστή και τον 2ο SSD (βάζεις αργότερα, ανάλογα με τις ανάγκες σου) και να ανέβεις σε 4070 ή κάτι καλύτερο απο 4060 Ti. Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σου δώσουν πιο ολοκληρωμένες προτάσεις οι συμφορουμίτες.
  2. Nintendo Support: Wii U & Nintendo 3DS eShop Discontinuation Q&A
  3. Kapws

    Ζητείται The Crew Motorfest PS5

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/01/2024 10:25 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναζητώ The Crew Motorfest για PS5 στα 25€. Συνάντηση Αθήνα γι άμεση συναλλαγή.

    25 €

  4. Kapws

    PS5 Portal

    Πλήρης απογοήτευση so far... με το ipad + dualsense έπαιζα με ελάχιστα έως καθόλου framedrops σε 1080p. Με το PS portal στα ίδια games, στο ίδιο σημείο μέσα στο σπίτι, έφτασα σε κάποια games να μην διαβάζεται ούτε το font στους διαλόγους λόγω του downscaling. Μπορεί να έφτασε και 240p ανάλυση σε κάποια σημεία... To PS5 ειναι σχεδόν αδύνατον να ειναι συνδεδεμένο ενσύρματα πάνω στο router -λόγω setup- (και ναι, γνωρίζω οτι το best practice ειναι wired connection @ PS5), αλλά είχα κάνει τόσες δοκιμές με διαφορετικές συσκευές και το remote-play έπαιζε απροβλημάτιστα...
  5. Kapws

    Diablo III Topic v2

    Μόλις ανοίξεις και φαρμαρεις Τ6, όλα "τελείωσαν"... Κάθε αρχή και δύσκολη 😂
  6. Kapws

    Diablo III Topic v2

    Η αλήθεια ειναι ότι σε 30-40 ώρες έχεις πάει σχετικά άνετα 1k paragon στο D3. Οπότε δεν θέλει τρελό dedication να προχωρήσεις στο D4. Το D3 ειναι αρκετά περισσότερο fast paced, οπότε αν σου αρέσει τέτοιο στυλ, οι πρώτες 10-15 ώρες μπορεί να σε ξενίσουν στο D4. Μόλις όμως συνηθίσεις το gameplay, θα αναθεωρήσεις.
  7. Εμενα πειράζει που αυτά τα vents μου χαλάνε όλες τις ωραίες καμπύλες του PS5; Με βλέπω να το βάφω με plasti dip ή να το ντύνω με βινύλιο.
  8. Καλά παίζει και φοβερή τρομολαγνεία με σύγκριση lowest price available έξω με highest εδώ.
  9. Επειδή τα βρεφικά γάλατα ειναι λίγο περίεργο ζήτημα και μιλάμε για το κύριο γεύμα του παιδιού σου -κυρίως για τους πρώτους μήνες της ζωής του-, θα πρότεινα να μην κάνεις κίνηση για αγορές "μεγάλες" από εξωτερικό. Θα πρέπει αφενός να κατασταλλάξετε στο τί γάλα "πίνει και βολεύει" το παιδάκι σας, χωρίς να του προκαλεί προβλήματα και πάλι ενδέχεται ανά κάποιες εβδομάδες ή και μήνες να αλλάζετε γάλα ανάλογα τις ανάγκες του παιδιού. Γενικά, μην μπεις στη διαδικασία να stackάρεις γάλατα από μαζικές παραγγελίες (δεν συζητάμε να πάρεις απλά 2-3 συσκευασίες, καθώς εκεί με τα μεταφορικά από έξω, θα είναι σχεδόν μία η άλλη) για να γλιτώσεις λίγα ευρώ τους πρώτους 6-8 μήνες που θα πίνει το παιδί ενταντικά γάλα. Έτσι κι αλλιώς μετά το παιδί θα πίνει ~2 γεύματα τη μέρα και το κόστος θα μειωθεί δραματικά για να σε απασχολεί η τιμή εν Ελλάδι.
  10. Αγορά face plates για PS5 Καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους! Ψάχνω και δεν καταφέρει να βρω Black faceplates για PS5 (disc) σε τιμή μικρότερη από ένα νεφρο. Υπάρχει κάποια εναλλακτική πέρα από το να κάνω αλχημείες και να τα βάψω εγώ (σίγουρη αποτυχία)? Γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα κατάστημα που να πουλάει μαύρα faceplates ή να αναλαμβάνει ντύσιμο με βυνιλιο και να κάνει καλή δουλειά?
  11. Kapws

    VW golf 1.2 85ps του 16' γνωμες

    Ναι ειναι no-go αυτά τα specs και λογικά θα ειναι και σχετικά ακριβό με άλλες εναλλακτικές.
  12. ωωω τυχερέ, με γειες! Καλοπαίχνιδο, να το ευχαριστηθείς. Εγώ που παρήγγειλα 12/11, φαίνεται κολλημένο 3 μέρες τώρα στη Βουδαπέστη
  13. Δώστε ιδέες για games που λιώσατε σε τέτοιο format κονσόλας και να είναι σχετικά eye candy, για να συμπληρώσω στη λίστα μου.
  14. Τσιμπησα ένα rg35xx..για να δούμε!
  15. Τί πρόταση θα έκανες σε αυτό το Budget, με αυτά τα specs, χωρίς να μπλέξουμε με τελωνείο; Ενδιαφέρομαι κι εγώ.
  • Δημιουργία νέου...