Προς το περιεχόμενο

waterpolistas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    148
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

waterpolistas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

32

Φήμη

  1. γνωριζει κανεις αν μπορεις να εκδοθει τιμολογιο με αρθρο 39α απο το eshop? διοτι στην σελιδα δεν υπαρχει καμια σχετικη αναφορα.
  2. πηγα χθες για συγκεκριμενο προιον αλλα δεν ηταν διαθεσιμο στο χρωμα που ηθελα και εκανα παραγγελια με την εκπτωση μαζι με πληρωμη κατα την παραλαβη
  3. Αν παει καποιος ας κανει ενα κοπο να ρωτησει αν ισχυει για iphone γτ ειμαι εκτος αθηνας και επιστρεφω το σαββατο
  4. Σε ποσο χρονο εμφανιστηκε το προβλημα με το hiss;
  5. Εντυπωσεις μετα απο δουλεια και gaming 4 ημερων: Πολυ καλη αισθηση και αποκριση των πληκτρων. Στιβαρη κατασκευη Σχεδον αθορυβο. Δεν ενοχλει καθολου σε ηχο. Το κοκκινο δεν ενοχλει καθολου. Ειναι διαφορετικο σε σχεση με την φωτογραφια. Out of the box το ctrl ειχε ξεκουμπωσει. Ειναι ελαφρως ευαισθητα αλλα προσωπικα δεν εχω θεμα γτ δεν κακομεταχειριζομαι το πληκτρολογιο. Σε σχεση με το προηγουμενο HyperX Alloy Core RGB ειναι μερα με την νυχτα. Για 40€ ειναι πραγματικα vfm.
  6. Με καλεσαν κι εμενα αλλα πηγε να με κοροιδεψει. Στην αρχη μου ειπε 199. Και μολις τον εκραξα αμεσως μου ειπε οτι εχω μια ενημερωση οτι μπορει να σας δωθει στα ιδια χρηματα. ντροπη το λιγοτερο
  7. Να στελνετε tickets με τα προβληματα που βλεπετε. Εγω εστειλα για το εξης ακραιο που οταν εβαζες φιλτρα και εβγαινες απο καποιο μαγαζι τα φιλτρα εξαφανιζονταν και παλι απο την αρχη. Το εφτιαξαν μετα απο περιπου ενα μηνα.
  8. Δεν βρισκω με τπτ το κουπονι απο revolut. Που στο καλο βρισκεται;
  9. Αρχικα επικοινωνησα με dell που μου ειπαν οι ιδιοι τα παραπανω και επισης για ενα ακομα μαγαζι. Οταν επικοινωνησα με mgmanager μου ζητησαν να το στειλω σε εκεινους για service και 10 μερες για να γινει η επισκευη αντι για dell που το support ειναι on site και οταν του ρωτησα για ποιο λογο δεν καλυπτεται απο την εγγυηση της dell τα μασαγαν. Να διευκρινισω οτι λογω επαγγελματος εχω επικοινωνησει αρκετες φορες με το support της dell και πρωτη φορα αντιμετωπισα προβλημα με την εγγυηση.
  10. Προσοχη με αγορες απο mgmanager γτ πουλανε refurbished για καινουργια. Μου ετυχε σε λαπτοπ dell που χτυπησε μητρικη και οταν μιλησα με την αντιπροσωπεια δεν καλυπτοταν απο εγγυηση επειδη ηταν αμερικανικο.
  11. Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για το κουπονι
  12. Βάζω ένα παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση : Ποσό που διαθέτουμε : 800€ Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέα αγορά Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αδιάφορο Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο. Επιτρέπεται ο προσδιορισμός της βαρύτητας πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση: 100% ψύξη Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή ή αποκλειστική πηγή θέρμανση κτλ: περιστασιακή σε ψύξη Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό των τετραγωνικών και αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Ενιαίος χώρος 60τμ σαλoνoκουζίνα. Τοποθεσία προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες: Αθηνα Γουδι 0 -42 Απαραίτητα / επιθυμητά / αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αδιάφορα Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ): Καλές μονώσεις, Καλα κουφωματα. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ με θερμοκρασία που θα θέλαμε να έχουμε για θέρμανση ακόμα και αν θέλουμε μόνο ψύξη. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τον χώρο που θα καλύψουμε (αν δεν είναι ενιαίος ή πολλοί χώροι τότε τρέξιμο για κάθε χώρο ξεχωριστά ). Σώζουμε τη σελίδα σε txt και επισυνάπτουμε τις 4 πρώτες τιμές και γράφουμε τι επιθυμητή θερμοκρασία βάλαμε: 4044,06 watt 3478.43kcal/h 44.94 watt/m2 38.65 kcal/h/m2
  13. Καλημέρα σε ολους. Ψαχνω για κλιματιστικό 18000 btu. Θα μπορουσατε να προτεινετε καποια αξιολογη λυση? Budget max 850e μαζι με το κοστος εγκαταστασης.
  14. Καλησπερα σας. Μετακομιζω σε καινουργιο σπιτι και θελω να αλλαξω κυλινδρο για σιγουρια. Εχετε κατι να προτεινεται μεχρι 80€. Επισης ειναι ευκολο να την αλλαξω μονος μου; η κλειδαρια ειναι αυτη. Ευχαριστω πολυ.
  15. Εαν εισαι επαγγελματιας η dell ειναι μονοδρομος. Περα απο την αξιοπιστια το after sales support ειναι αψογο.
  • Δημιουργία νέου...