Προς το περιεχόμενο

DonFustikis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    213
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με DonFustikis

  • Ημερομηνία γέννησης 18/02/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.016 προβολές προφίλ

DonFustikis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Να υποθέσω, τελικά το έκανα σωστά αλλά δεν λειτούργησε ?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση ! Δοκίμασα να το τρέξω αλλά πετάει ένα παράθυρο με command line και κλείνει !
  3. Καλησπέρα, καθώς έκανα εγγραφή της οθόνης μου με OCAM ξαφνικά βαρεσε μπιέλα, κόλλησε και έκλεισε και το αποτέλεσμα της εγγραφής είναι ένα αρχείο .mp4 μεγέθους 300 ΜΒ το οποίο φυσικά δεν μπορεί να ανοίξει ! Δοκίμασα με wondershare και VLC αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να το επιδιορθώσουν ! Αν μπορεί κάποιος να προτείνει λύση για αποκατάσταση τυ αρχείου !! Ευχαριστώ !!
  4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις, @Τέρης Α. Windows 8.1 .
  5. Καλησπέρα, αναφέρομαι στο σύστημα που βλέπετε στο υπόμνημα και στους 2 Black δίσκους 4ΤΒ. Δεν το έχω ξανακάνει και διαβάζοντας τις οδηγίες από το βιβλίο της ΜΒ χάθηκα λίγο ! Αρχικά αναφέρει ένα UEFI-RAID (Το οποίο φυσικά δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω ιδέα τί είναι) , δουλεύει μόνο με windows 8.0 x64 τα οποία έχω, στη συνέχεια αναφέρει το legacy RAID ROM στο οποίο μάλλον έτσι όπως το γράφει μπαίνουν αυτοί που δεν υποστηρίζει το σύστημά τους το UEFI RAID. Τίποτα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο βέβαια διότι είναι οδηγός για αυτούς που γνωρίζουν καλά. Στο τρίτο κομμάτι λέει για Configuring Marvel Controller. Εάν μπορώ να φτιάξω αυτό που θέλω ακολουθώντας μόνο τις οδηγίες του UEFI-RAID μάλλον είμαστε εντάξει, είναι κάπως κατανοητό. Εάν όμως πρέπει να κάνω κάτι από τα άλλα 2 , για μένα τα πράγματα δυσκολεύουν. Τώρα οι δίσκοι μου δουλεύουν σε AHCI. Έχω αποσυνδέσει τον τρίτο σκληρό (τον Gold 8TB ). Εάν λοιπόν σαν πρώτο βήμα αλλάξω τη ρύθμιση και την βάλω RAID, Θα πάθει κάτι ? Θα μου πειράξει τον SSD που έχει το λειτουργικό και δεν θα μπορεί να κάνει BOOT ? Καλό θα ήταν πριν αλλάξω τη ρύθμιση να έχω και τον 8ΤΒ συνδεδεμένο ?θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην αναγνώριση αν τον συνδέσω κατόπιν εορτής ? Ο μόνος λόγος δηλαδή που τον αποσύνδεσα είναι επειδή έχω μεταφέρει όλα μου τα δεδομένα εκεί και έχω κάνει φορμάτ στους 2 4ΤΒ. Σώστε με !!!
  6. DonFustikis

    Microsoft Windows Update Error

    Ευχαριστώ πολύ ! θα το προσπαθήσω !! Όταν είχαν πρωτοβγεί ασχολήθηκα λίγο μαζί τους και πέρα από το ότι είχαν προβλήματα διάβασα και όλα αυτά περί κατασκοπίας και τα άφησα στην άκρη !!
  7. DonFustikis

    Microsoft Windows Update Error

    Καλησπέρα μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζα με έναν υπολογιστή έκανα format και έβαλα Windows 8.1 Embedded Pro x64 (αυτά που είχε δηλαδή όταν άρχισαν τα προβλήματα) και πάλι έχει πρόβλημα το Windows Update. Ψάχνει για 5 ώρες και απλά μένει στην αναμονή με την πράσινη γραμμή να προχωράει προς τα δεξιά. Γνωρίζει κανείς πώς λύνεται το πρόβλημα ? Και γιατί ξεκίνησε να το παθαίνει ξαφνικά ενώ γενικά λειτουργούσαν όλα ΟΚ ? Το σύστημα είναι παλιό με Athlon 4600+ Socket 939 τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι αλλά αν χρειάζονται μπορώ να τα ψάξω και να τα γράψω
  8. Ενώ η μητρική μου γράφει ότι έχει TPM στο BIOS δεν μπορώ να το βρω πουθενά ! Και μόλις του έβαλα το τελευταίο BIOS!
  9. Καλησπέρα, μιας και τώρα άρχισα να ενδιαφέρομαι για το θέμα θα ήθελα τις γνώμες τις γνώσεις και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν ! Το σύστημά μου είναι το ακόλουθο της υπογραφής με αυθεντικό λειτουργικό σύστημα και προς το παρόν από τα λίγα που κοίταξα, έχει Bitlocker αλλά δεν βρίσκει TPM. Είναι απαραίτητο το TPM ? Θετικά σχόλια διάβασα και για το TrueCrypt. Τα πιο σημαντικά από τα δεδομένα που θα κλειδωθούν είναι προσωπικά αρχεία (Αλμπουμ με φωτογραφίες διάφορα έγραφα κτλπ). Με το Bitlocker πώς λειτουργεί ? Κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής θα μου ζητάει και κωδικό για να ανοιχτεί και ο δίσκος ?
  10. rfc Ανέλυσέ το λίγο παραπάνω αυτό !! FarCry έτσι κι αλλιώς αυτός ο δίσκος παίζει το ρόλο του Backup δίσκου στους υπόλοιπους!!
  11. Έκανα Check Disk και αργό format και το πρόβλημα λύθηκε και επανήλθε πάλι στο 100% η υγεία του ! Δεν παρατήρησα πότε αλλά νομίζω με το format λύθηκε!
  12. Του έτρεξα τα διαγνωστικά της WD και περνάει και το γρήγορο και το αργό τεστ...
  13. Καταρχάς WD Lovers για πάντα. SaFiSΕυχαριστώ, έτσι σκεφτόμουν να το κάνω ούτως ή άλλως αν το έκανα !!
  14. Καλησπέρα στον παραπάνω δίσκο και με περίπου 2 μήνες κανονικής λειτουργείας εμφανίστηκαν 8 αδύναμοι τομείς όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Δε μου αρέσει αυτό το 95% υγεία που βλέπω :Ρ Ο άλλος που έχω εδώ 2-2,5 χρόνια είναι ακόμα στο 100% (Το προηγούμενο μοντέλο με τα 64ΜΒ) Τί να κάνω ? Μπορώ να το πάω πίσω να αντικατασταθεί με την εγγύηση ?
  • Δημιουργία νέου...