Προς το περιεχόμενο

nasp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nasp

  • Ημερομηνία γέννησης 27/05/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.freewebs.com/webtattoo

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nasp's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Βλέπετε εσείς κανένα post του kostas01 για εγώ δεν μπορώ να δω , δεν φταίω εγώ όταν οι άλλοι τα γραφούν λάθος !
  2. Φίλε μου δεν θέλω να φανώ αγενής ούτε να σε φέρω σε δύσκολη θέση αλλά δεν κάνουμε post έτσι για την πλάκα μας δίνουμε στοιχεία ώστε να κάνουμε την Ζώη των άλλων ποιο εύκολη. Ποιος είναι ο kostas01 ? τι έγραψε ? πού το έγραψε ? γιατί συμφωνείς μαζί του ? Έψαχνα μια ώρα να βρω το post του kostas01 και δεν βρήκα τίποτα , έλεος !
  3. Είναι μαθηματικός αλλά κάνει και προγραμματισμό .
  4. Έπαιζα υπολογιστή πριν καν μάθω την την ΑΒ . Είχα μάθει απ’ έξω την λέξη win και την έγραφα για να μπω στα windows για να πατήσω το εικονίδιο ώστε να παίξω ένα παιχνίδι , θυμάμαι το παιχνίδι dooke ή duke με κάτι τέρατα . Το καλό είναι ότι δεν έμεινα στα παιχνίδια επέκτεινα τις γνώσεις μου ώστε να μπορώ να κάνω βίδες και να ξαναφτιάχνω έναν υπολογιστή σε 3 ώρες από το μηδέν και γενικά μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα στον υπολογιστή που θα προκύψει σε πολύ λίγο χρόνο .Τώρα λιπών θέλω να τις επεκτείνω και άλλο . Αγαπάω τους υπολογιστές όπως αγαπάω και τον προγραμματισμό (χαρά δημιουργίας ) αυτό θέλω να κάνω και αυτό ήταν το όνειρο μου από τα πέντε χρόνια , να ασχοληθώ με τους υπολογιστές . Όσο για τον καθηγητή μου , που είπατε δεν είναι απαραίτητο όποιος είναι έξυπνος να έχει και δικό του φροντιστήριο δεν ξέρω γιατί δουλεύει δημόσιο και ούτε θέλω να μάθω παντός είναι ένα από τους εξυπνότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει , αυτό λέω μονό .
  5. Είχα ξεχάσει μια εκκρεμότητα συγγνώμη . Όπως ξέρετε όλοι στην Γ λυκείου κάνουμε προγραμματισμό ( γλωσσομάθεια ) . Στον ένα μηνά επάνω λιπών ο καθηγητής μου (Μακροπούλης όπως τον φωνάζουμε τον όποιο θεωρώ έναν από τους εξυπνότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ένα πολύ καλό hacker ) αφού έβλεπε ότι έχω μια ευχέρεια μέσα στην τάξη και μπορώ να λύνω προβλήματα με πολύ μεγάλη άνεση τα οποία οι συμμαθητές μου δεν μπορούν . Μου είπε ότι αυτό γίνετε γιατί έχω βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να σκέπτομαι , δεν το πολύ κατάλαβα αλλά τεσπα. Έτσι με παροτρύνε να ασχοληθώ στο μέλλον με προγραμματισμό αλλά μου είπε να αρχίσω από τώρα όταν έχω ελεύθερο χρόνο μετά τα διαγωνίσματα δηλαδη !
  6. φιλέ είσαι μέσα στο μυαλό μου , αυτό θέλω να κάνω δεν θέλω να χάσω την μπάλα μερί να περάσω
  7. Ρε συ δεν είναι αυτό , μου την λέει την πρώτη φορά το περνώ σαν κριτική και λέω οκ και του εξηγώ , μου την λέει την δεύτερη του ξανά εξηγώ μου την λέει την Τρίτη του εεε έλεος εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω
  8. Ρε Cloud έλα στα συγκαλά σου πρώτον δεν μιλάμε για ορθογραφία μιλάμε για την λεπτομέρεια που θες εσύ και το είπα ποιο πάνω (ξεστραβώσου). ((μας τα έπρηξες φίλε ) Και τα κινέζικα που λες ότι κάνω εγώ σχολείο έλα να τα δεις και να τα κάνεις για να καταλάβεις τι παίζει γιατί φαίνετε ότι δεν τα ξέρεις καλά και ίσως για αυτό τα λες κινέζικα . Για να λύσεις φιλέ μου ένα κινέζικο πρόβλημα όπως θα πρέπει το μυαλό σου να πάρει τόσες στροφές όσες δεν έχει πάρει ποτέ στην ζωή σου ! (πρόσεχε να μην γίνει φραπές ) Και φίλε ούτε να <<κατουρήσω>> δεν έχω χρόνο και κάθομαι και ασχολιέμαι με τον κάθε μαλάκα ! Όσο για το μυαλό άστο δεν σε συμφέρει .
  9. Χριστούγεννα 14 μέρες 336 ώρες 20,160 λεπτά και 1.209.600 δευτερόλεπτα χωρίς διάβασμα . Απλός έχουν πέσει πολλά διαγωνίσματα τώρα και είμαστε σπίτι σχολειό τουαλέτα σπίτι .
  10. Φιλέ ClouD , καταλαβαίνω τι θες να μου πεις και σου εξήγησα τι γίνετε και ξαναλέω ότι μερικά λάθη μπορεί να γίνονται από μεγάλη ταχύτητα . Παρακολουθώ το topic ενώ διαβάζω , δεν γίνετε αλλιώς δεν έχω άλλο χρόνο στη διάθεση μου .Τα δυο αυτά λεπτά [για παράδειγμα] που θα γράψω το post μου δεν μπορώ να τα κάνω δέκα για να ορθή και σωστή σύνταξη μιας πρότασης . Ελπίζω να μην ξεχάσατε τι διάβασμα ρίχνατε στην δευτέρα και τρίτη λυκείου.
  11. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και εσένα και τα αλλά παιδία . Είσαι πολύ σωστός σε αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ! Η σκέψη μου ήταν ότι είναι ένα forum δεν χρειάζεται (για εμένα ) να προσέχω ποτέ θα γράψω κεφάλαια ή ποτέ μικρά ούτε να προσέχω ποτέ να βάλω κώμα ή τόνους .Αυτά θα τα κάνω όταν θα γράψω μια έκθεση ή μια εργασία μου. Τώρα μπορεί και να άλλαξε μετά από αυτά που άκουσα δεν ξέρω θα δήξει . Όσο για τα έντονα γράμματα απλά ήθελα να τονίσω αυτή τη διάφορα ότι για εμένα είναι ξεχωριστό το hack από το cracking για να αποφύγω σχετικά post που δεν θα με αφορούσαν .
  12. αν κοιτουσες τα παραπανω ποστ θα καταλαβενες την δευτερη παράθεση
  13. Μάλλον θα φτιάξω και ένα άλλον υπολογιστή σπίτι που θα έχει μονό Linux και τίποτα άλλο , Ίδη έχω σκεφτεί μερικά κομμάτια που θα πάρω για αρχή . Hacking είναι προγραμματισμός για εμένα με λίγη παρανομία μέσα ;) ΥΓ . Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην ομάδα στείλτε mail όλοι είναι ευπρόσδεκτοι
  14. ναι φιλε μου αλλα να ξερεις κατα τα χριστουγενα θα αρχισουμε εχουμε πολυ διαβασμα τωρα !
  15. οταν λες >υπάρχει ελεύθερα διαθέσιμη "άπειρη" πληροφορία τι θες να πεις ?
  • Δημιουργία νέου...