Προς το περιεχόμενο

Kazeta

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Kazeta

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.392 προβολές προφίλ

Kazeta's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 02:29 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ηλεκτρικό βαρούλκο (βίντσι ), αχρησιμοποίητο. Τιμή 50€. Περιοχή Θεσσαλονίκη.

    50 €

  2. Kazeta

    Bang & Olufsen BeoSystem 7000

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 02:29 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το ηχοσύστημα BeoSystem 7000.https://www.beoworld.org/prod_details.asp?pid=688 Αποτελείται από : Beogram 7000, Beomaster 7000 2*110 FM/AM, Beocord 7000, Beogram CD 7000, Beolink 7000, Beolink 5500, Beovox CX100. Πωλείται ως σύνολο κατά προτεραιότητα. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Θεσσαλονίκη.

    2.000 €

  3. Kazeta

    Alan Wake 2 [PC]☕

    Το παιχνίδι πάντως για μένα ήταν απλά οκ. 22 ώρες περίπου μου πήρε μέχρι τον τερματισμό με αρκετή εξερεύνηση (μόνο στο watery άφησα κάποια collectables). Έχουμε και λέμε: Πρώτα απ'ολα ο τίτλος είναι λάθος. Ο σωστός είναι Saga Anderson: An Alan Wake story. O Wake εμφανιζονταν σαν support role. To gameplay του Wake ήταν απογοήτευση. Βαρετό ,επαναλαμβανόμενο με αρκετά bugs (clipping, graphic glitches ). Κάποια chapter είχαν ενδιαφέρον αλλά κάποια, όπως το Musical κομμάτι, ήταν απλά μπούρδα. Το να ψάχνεις, για να προχωρήσεις, ευθυγράμμιση με κυκλακια που συνοδεύονται απο unskippable conversations το έκανε ακόμα πιο μονότονο. Και η ύπαρξη ενός μόνο variant εχθρού χειροτέρευε την κατάσταση. Από την άλλη το σενάριο με την Saga ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον. Εμφανής η επιρροή από RE στο shooting αλλά και στο inventory management. Επίσης το mind place βοηθούσε αρκετά στο να καταλάβεις την ιστορία και πρόσθετε detective mechanics στο παιχνίδι. Τώρα στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι ξεχώριζε με high res textures και φοβερό Lighning. Δυστυχώς όμως πιστεύω ήταν unoptimized. Τα γραφικά ναι μεν καλά σε γενικές γραμμές αλλά δεν δικαιολογούσαν τις απαιτήσεις. Ειδικά στο δάσος απαράδεκτο το drop σε σχέση με την πόλη. Σε PC με 5900χ & 7900xt σε UW 1440p αναγκαζόμουν να βάλω upscaling για να μην ζορίζεται τόσο. Και τι έκανε render και δυσκολευόταν? Την μαυρίλα στο δάσος? Οτι ναναι. Μου θύμισε CRYSIS 2 με το ατελείωτο tessellation υπό του εδάφους... Το RE4 αν δεν ήταν crossgen θα είχαμε παραπλήσια γραφικά με μισές απαιτήσεις. Είμαι περίεργος να δω το Max Payne remake πως θα τρέχει στην Northlight, που θα είναι και action game και θα χρειάζεται high fps. Τέλος το παιχνίδι , προσωπικά, είναι ένα 6,5/10. Υποδεέστερο του original. Μακάρι τα expansion να είναι καλύτερα.
  4. Kazeta

    The Last Of Us Part 1 [PC]

    Από τα χειρότερα ports (αν όχι το χειρότερο) που έχω παίξει. Τεστ με την τελευταία έκδοση 1.0.20 σε 5900χ 32GB kai 7900xt. Μέσα στα 5 πρώτα λεπτά shader compilation το πρώτο crash. Ο λόγος: έφαγε όλη την μνήμη και χρειάστηκε ρεσταρτ το PC. Μετά από αναζήτηση για παρόμοια προβλήματα η λύση ήταν αύξηση του pagefile (ότι να ναι). Κι όμως λειτούργησε, με 16gb pagefile έφτασε το compilation 44% όπου και ξανακρασαρε για τον ίδιο λόγο. Αύξηση pagefile sta 32GB και το shader compilation ολοκληρώθηκε. Πραγματικά το παιχνίδι έκανε ακατάπαυστα ram allocation. Ingame τώρα, έχει το χειρότερο jitter/stutter που εχω συναντήσει. Με 80fps capped το ένιωθες σαν 30. Τα γραφεία της Iron Galaxy πρέπει να βρίσκονται στην ζούγκλα, γιατί μόνο ουραγκοτάγκοι θα έκαναν τέτοιο coding.
  5. Μιλούσα αποκλειστικά για pc... Τώρα: Street fighter v 3,152 In-Game Tekken 7 5,312 In-Game
  6. Για pc αυτή την στιγμή το πιο δημοφιλές και με μεγαλύτερο player base με διαφορά είναι το Tekken 7. Επίσης δεν υπάρχει fighting game (τουλάχιστον για το online κομμάτι) που να μην είναι competitive. Όλοι οι καινούργιοι παίχτες θα φάνε ανελέητο ξύλο μέχρι να μάθουν... Online fighting game και casual δεν νομίζω ότι πάνε μαζί...
  7. Θα συμφωνήσω για το Control. Δύο φορές προσπάθησα να το συνεχίσω, κυρίως για το σενάριο, αλλά δεν... Το συνεχές respawning εχθρών(που ήταν και bullet sponges) το backtracking και ο δυσνόητος χάρτης ήταν απωθητικα. Από τα πιο βαρετά, κουραστικά και βασανιστικά παιχνίδια.
  8. Kazeta

    Tekken 7

    Οποιος παιζει στο steam ας στελει pm για κανενα matchaki.
  9. Kazeta

    AMD Catalyst Drivers

    Οποτε μαλλον θελουν update...
  10. Kazeta

    AMD Catalyst Drivers

    Xmmm ισως να φταιει και η εκδοση των windows που εχω (1511, χωρις anniversery kai creators update)
  11. Kazeta

    AMD Catalyst Drivers

    Με τους 17.7.2 δεν μπορω να τρεξω κανενα DX12 παιχνιδι. Ολα τρεχουν με μαυρη οθονη ενω ο ηχος λειτουργει κανονικα (Sniper elite 4, Deus ex MD).Σε DX11 ολα καλα. Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? (Rx 480)
  12. Καλοκαίρι είναι, οπότε γενικά περιμένεις υψηλότερες θερμοκρασίες. Πόσα fps βγάζει? Μπορείς να τα περιορισεις, πχ 60
  13. Η liyama ειναι αρκετα καλυτερη απο την AG241QX?
  • Δημιουργία νέου...