Προς το περιεχόμενο

zanzavar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    628
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zanzavar

  • Ημερομηνία γέννησης 07/03/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zanzavar's Achievements

  1. Μη το λές... υπάρχουν και άλλα!
  2. Έχω ένα Dell Inspiron 6000 και το δικό του τα έχει δει όλα. Ξέρεις αν μπορώ να το βάλω επάνω? Ταιριάζει? Ή μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην αναζήτηση αυτής της πληροφορίας? Ευχαριστώ
  3. Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, δλδ η διαφορά μεταξύ δύο step δεν είναι τόσο μεγάλη συνήθως. Ίσως είναι Β1, αλλά ίσως είναι και Β0 χωρίς περιορισμούς από AMD. Ίσως είναι..... Επίσης δεν βλέπουμε συχνότητα επεξεργαστή. Διότι αν είναι clock στο θεό....... Σίγουρα, αλλά και ότι άλλο έχουμε δει/ακούσει δεν είναι και περισσότερο έγκυρα, οπότε.... γιαυτό έγραψα ότι κάποιοι δεν θέλουν ακόμα να μαθευτεί τίποτα σίγουρο για την πραγματική αξία τους.
  4. Από το forum της OKTABIT τις έχω πάρει, τις έχει ανεβάσει ο χρήστης z3et. Δεν είναι άσχημα νούμερα...... Αν αναφέρει πηγή θα την αναρτήσω και εδώ. Ίσως είναι αλήθεια, ίσως είναι ψέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην μάθουμε ακόμα τι ισχύει στην πραγματικότητα!!
  5. Μάλλον δεν με κατάλαβες.... Βασικά, σίγουρα δε με κατάλαβες!! Είναι λογικό να περιμένει κανείς επεξεργαστή όπως ο BD για να τον συγκρίνει με τον 2500k στα παιχνίδια???? Όποιος το κάνει αδικεί τον εαυτό του. Εγκυκλοπαιδικά να μάθεις/πάρεις μία ιδέα, αλλά όχι και απόλυτο κριτήριο.
  6. Πιστεύω ότι όποιος περιμένει τους BD και έχει ως κριτήριο τα παιχνίδια έχει ένα θεματάκι....
  7. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    Αυτό εννοώ clean install: πετάς τον παλιό, καθαρίζεις ότι έχει τυχών μείνει και βάζεις τον καινούργιο.
  8. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    Χαίρομαι!! Μου φαίνεται περίεργο όμως ότι έχουν αρκετή διαφορά σε εσένα και μάλιστα έχω πιο πολλά add-on εγώ από εσένα!!!! Θες να δοκιμάσεις φρέσκια εγκατάσταση στον ff 4? Δε το λέω για να σε πίσω, αλλά επειδή είσαι από τον 3.6 και η αλλαγή browser μπορεί να είναι λίγο επίπονη για κάποιους, και αν αποφύγεις την αλλαγή μόνο καλό θα είναι. Για τον ΙΕ9 που αναφέρεις ότι λόγω TPL και heuristics κάνεις την ίδια δουλειά, ισχύει αλλά να προσθέσω ότι θέλει χρόνο για να φτιάξεις την personalized list αφού σε κάθε ιστοσελίδα πρέπει να το κάνεις με το χέρι, ενώ στον ff το AdBlock δε μου έχει τύχει να χρειαστεί να προσθέσω εγώ κάτι εδώ και 2 χρόνια. Και σε συνδυασμό με το ghostery δεν έχω βρει πιο εύκολη (λιγότερη δική μου επέμβαση) σε σχέση με τον IE9. δεν αναφέρομαι στον Opera αφού τον έχω λειτουργήσει μόνο 2-3 φορές και τον Chrome λιγότερο από μήνα αφού γύρισα στον ff.
  9. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    1)Τι add on χρειάζεται ο ff για να έχεις τις λειτουργίες που έχεις με τον IE9/Chrome χωρίς add-on? Στο δικό μου SS είναι ο FF με 7 add on και ο IE9 χωρίς κανένα. Βγάζεις συμπέρασμα για την διαχείριση μνήμης? Εγώ όχι! 2) Είναι beta για διάφορους άσχετους λόγους. 3) Μπορεί να συγκρίνονται στο ίδιο pc αλλά τα συμπεράσματα θα αφουρούν το ίδιο pc γιατί σε άλλο pc θα έχουμε άλλα νούμερα/αποτελέσματα. Λέω κάτι δυσνόητο? το έγραψα και πριν, τι δε κατάλαβες? Έγραψα συγκεκριμένα: "αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ είναι το εξής: δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες χαζές συγκρίσεις αφού είναι εμφανές ότι σε κάθε υπολογιστή θα έχουμε και άλλα νούμερα, άγνωστο γιατί όσο αφορά εμένα, αλλά δεδομένο!" Δεν το είπα σα δικαιολογία, το ανέφερα γιατί δεν έχει νόημα μία σύγκριση όσο αφορά την διαχείριση μνήμης, ανάμεσα σε δύο εφαρμογές όπου η μία είναι 32bit και η άλλη 64bit. Είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα. ΥΓ: Προς θεού, μη νομίζεις ότι θέλω να σε πίσω υπέρ κάποιου! Αν εσένα σε βολεύει ο "χ" δούλευε αυτόν, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Μα αυτός ήταν και ο λόγος που άνοιξα και εγώ 27 στον υπολογιστή μου για να δω τι παίζει στον δικό μου, και διαπίστωσα ότι τα αποτελέσματα είναι ανάποδα με τα δικά σου. Άρα παίζουν 2 πιθανά σενάρια: είτε εσύ έχεις πολλά add-on που εγώ δεν έχω τόσα (μόνο 7 έχω εγκατεστημένα), είτε/και διαφορετικοί υπολογιστές δίνουν διαφορετικά νούμερα οπότε δεν έχουν νόημα τα συμπεράσματα περί του ποιος είναι πιο καλός. Σε αυτό δε νομίζω να διαφωνούμε, σωστά?
  10. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    Την ιστορία με το να ανεβάσουμε όλοι ss την έχουμε δει σε ίδια θέματα, το είπα για να προλάβω καταστάσεις. Δεν λέω ότι λες του κεφαλιού σου. Λέω ότι δεν υπάρχει νόημα στη φράση: "δεν έχει καλή διαχείριση μνήμης" όταν το μόνο δεδομένο είναι ότι εσένα δεσμεύει πιο πολλά ο FF από τον IE. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις τα ίδια add-ons και ακόμα όταν το ένα είναι 32bit και το άλλο 64bit.
  11. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    Εμένα πάλι για το δικό μου ισχύει.... άνοιξα 27 tabs και η μνήμη ίσα που πέρασε τα 300ΜΒ. Και μη μου πει κανείς ότι είναι πολλά! 572,400Κ Internet Explorer 9 305.964k Firefox 4 Τον Chrome δε παίζει να τον βάλω για να δοκιμάσω... Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: και στους 2 άνοιξα τα ίδια 27 sites, η δέσμευση της μνήμης είναι εμφανής, αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ είναι το εξής: δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες χαζές συγκρίσεις αφού είναι εμφανές ότι σε κάθε υπολογιστή θα έχουμε και άλλα νούμερα, άγνωστο γιατί όσο αφορά εμένα, αλλά δεδομένο! Οπότε ας σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των ss! Τώρα όσο αφορά την αίσθησή μου, από την beta12 έως την τελική είναι, πολύ καλή! Ομαλός, γρήγορος, χωρίς κανένα κρασάρισμα και πρόβλημα εμφάνισης ιστοσελίδων. Προσωπικά δε θέλω κάτι άλλο από ένα πρόγραμμα αυτής της κατηγορίας! Και όταν δοκίμασα και τον χ64 ΙΕ9, απλά το μετάνοιωσα! Και εσύ συγκρίνεις τον 32x ff με τον 64x IE9. Αν λέει κάτι αυτό.
  12. zanzavar

    Ντεμπούτο για τον Firefox 4

    Ισχύει η παλιά που είχε: Ctrl + L. Δεν ήξερα ότι υπήρχε και δεύτερη....
  13. zanzavar

    Στις 22 Μαρτίου ο Firefox 4

    @speedman_26: Έχουμε update για την mypocotoolbar (v3.3.3.2)
  • Δημιουργία νέου...