Προς το περιεχόμενο

sierra1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    98
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sierra1

  • Ημερομηνία γέννησης 13/12/1962

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sierra1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    Επισημη απαντηση απο το τεχνικο τμημα του ΟΤΕ χθες : 1) Το Speedport Smart ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ VPN CLIENTS ΜΕ IPSEC.!! 2) Το Speedport Smart ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ IPV6. Στο ερωτημα μου , πως θα λυσω το προβλημα συνδεσης στον Forticlient ετσι ωστε να μπορω να εργαζομαι με τηλε εργασια, μου εκαναν τις εξης προτασεις : 1) Να σας ξανα δωσουμε το PlUS , (Μα το PLUS τους λεω βγαζει απειρα CRC & FEC errors με συνεχεις αποσυνδεσεις στην διακοσαρα). 2) Να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ FRITZBOX ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ και ειναι σιγουρο οτι θα λυσετε το προβλημα σας.!! Οσοι λοιπον απο εσας θελησετε να πατε σε 200 αρα , χρησιμοποιωντας το router το οποιο χορηγει ο ΟΤΕ ως το καλυτερο για αυτες τις ταχυτητες και χρειαστει να συνδεθειτε με το εταιρικο σας δικτυο με VPN CLIENT μεσω IPSEC, ξεχαστε το με το SMART. Επισης , οσοι θελετε να χρησιμοποιησετε το IPV6 με το SMART , επισης να το ξεχασετε. Αυτα τα 2 προβληματα ΜΠΟΡΕΙ να επιλυθουν σε μελλοντικο firmware update. Ευχαριστω παρα πολυ , οσους συν forumιτες κατεθεσαν την αποψη τους για το θεμα. Καλημερα,
  2. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    καλημερα φιλε μου. Οντως δεν παιζει με ipv6. Απο οτι λενε μεσα απο τα δοντια τους στον ΟΤΕ , το προβλημα ειναι στο firmware του smart. Δεν μπορουν ουτε αυτοι να κανουν enable το IpSec , οποτε αναμενουν αναβαθμιση απο Γερμανια.!! Μαλλον θα παω σε fritz να ηρεμησω.
  3. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    Το Προβλημα με το VPN ειναι ξεκαθαρα καποιων παροχων. Αυτο ειναι το συμπερασμα μετα απο εξαντλητικες προσπαθειες επιλυσης του προβληματος, ειτε απο την μερια του ΟΤΕ , ειτε απο την μερια του εταιρικου μας ΙΤ. Απο το 13788 κανανε παρα πολλες προσπαθειες επιλυσης αλλα δεν τα καταφεραν και εχουν παραπεμψει την βλαβη στο "εργαστηριο" τους. Μεχρι που εβαλα το ΙΤ μας και μιλησε με το τεχνικο του ΟΤΕ. τους εστειλε και log files απο τα τεστ που καναμε οπου ηταν ξεκαθαρο οτι το προβλημα ειναι στον παροχο. Το παραδεχθηκαν. Ακομα δε , ειναι disable το IPSec το οποιο φυσικα ειναι απαραιτητο για να συνδεθει το FortiClient. Συναδελφος στην δουλεια αντιμετωπιζει ακριβως το ιδιο προβλημα με WIND παροχο. Συνδεομαστε δε κανονικα μεσω κινητου Hotspot & Forticlient στο εταιρικο δικτυο. Σημερα συνεδεσα το εταιρικο laptop χωρις να πειραξω απολυτως τιποτα στον FortiClient , σε γραμμη Forthnet εκτος σπιτιου και συνδεθηκε με την μια.!! Δεν γνωριζω τι αλλαγες εχουν κανει οι 2 παροχοι που ανεφερα , αλλα το ΙΤ μας υποψιαζεται οτι λογω αυξημενης τηλε εργασιας , εχουν "κοψει" την προσβαση σε VPN ? Η Βλαβη παραμενει ανοικτη. Σε αναμονη.
  4. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    Το Plus ειχε βγει για τις 50άρες. Κλειδωνει και μαλιστα εξαιρετικα στην 200άρα ΑΛΛΑ βγαζει απιστευτα CRC & FEC errors, μαζι με αποσυνδεσεις. Χθες μιλαγα 2 ωρες με ενα ευγενεστατο παιδι απο το τεχνικο τους. Καναμε απειρες δοκιμες αλλα τελικα κατεληξε οτι θα το προωθησει παραπανω , στα εργαστηρια τους για διερευνηση. Απλα μου ειπε οτι ειναι σχεδον γενικο αυτο το προβλημα με το smart και το γνωριζουν, μου ειπε δε,οτι εχουν εντοπισει το προβλημα στο NAT το οποιο δεν διαχειριζεται σωστα το smart. Ζητησα να μου ανοιξουν συγκεκριμενη πορτα(του εταιρικου laptop)μηπως παιξει το vpn. Σε αναμονη και αυτης της δοκιμης , το ticket παραμενει ανοικτο. Τι να πω.
  5. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    Φιλε poulinos σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Οχι δεν βγαινω απο cgnat , η Ip μου απο το whatiamyipaddress αρχιζει απο 2,χ,χ , οχι απο 100. Πριν απο λιγο ειδα στο menu του smart στο πεδιο network οτι ειναι Disabled το IPsec και δεν σε αφηνει να το αλλαξεις. Ως γνωστον το FortiClient παιζει με ipSec. Αυτο ισως να εξηγει οτι δεν συνδεομαι απο το router αλλα συνδεομαι απο το κινητο. Ανοιξα ticket στον ΟΤΕ και αναμενουμε.🤔 Αν σκεφτεις κατι αλλο στο μεταξυ... most welcome.👍
  6. sierra1

    Speedport Smart & VPN Problem

    Καλησπερα , εδω και λιγες μερες πηγα σε 200 αρα και μου εστειλε η Cosmote το νεο router Speedport smart. Ολα καλα και σταθερα με 2 προβληματα : 1) Δεν μπορω να συνδεθω στο εταιρικο δικτυο με Forticlient διοτι μου βγαζει οτι το vpn αποτυγχανει.!! Με το speedport Plus δεν ειχα κανενα προβλημα. 2) Δεν "παιζει" το IPV6 , παρολο που ειναι ενεργοποιημενο. Μηπως καποιος εχει καμια ιδεα πως μπορω να λυσω αυτα τα προβληματα ? Ειδικα την συνδεση με το εταιρικο δικτυο. Το ΙΤ της εταιρειας μου , μου ειπε οτι δεν ειναι δικο τους θεμα αλλα του παροχου και για να με πεισουν , εκανα hot spot το εταιρικο κινητο με το εταιρικο laptop και συνδεθηκε ο Forti Client κανονικα.!!
  7. Θα συνδεσεις τον εξωτερικο σκληρο στην τηλεοραση στην usb εισοδο για να χρησιμοποιησεις τον ενσωματωμενο player και να βλέπεις σε 4κ. Ακολουθως θα συνδεσεις τον ενισχυτή με την τηλεοραση μεσω hdmi or optical.(καλυτερο το hdmi φυσικα). Δηλαδη θα συνδεσεις ένα hdmi outpout της τηλεόρασης με ένα hdmi input στον ενισχυτή. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 1.4. Επισης θα πρεπει να μπεις στο menu της τηλεόρασης και να ρυθμισεις στην εξοδο ηχου να βγαζει πολυκαναλο ηχο στο hdmi. Το ARC λειτουργει μονο στις ιδιες μαρκες ενισχυτή και τηλεόρασης.
  8. Στα Enterprise Θα παιξει το Update ? Προς το παρον δεν το δινεις.
  9. Και εγω ηταν να παραλαβω σημερα αλλα δεν τους εχει ερθει ακομα στο κατάστημα της περιοχης μου.!! Λες να υπαρξει πρόβλημα τελικα ?
  10. 83 ΣΤ ΕΣΣΟ . Αλεξανδρούπολη 481 ΤΔΒ ,σειρα 155. Σου ριχνω Ψαρακα..
  11. Εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα εδω και λιγες μερες.Συγκεκριμενα , οποτε ανοιξω το βασικο desktop στο δικτυο μου ( ολα win 10 ) συνδεδεμενο με ethernet, τα laptops και οι ταμπλετες αλλα οχι τα κινητα που ειναι ΗΔΗ συνδεδεμενα και λειτουργουν χωρις προβλημα χανουν το wifi.!!! Οσο ειναι κλειστο το desktop τα wireless devices δουλεουν αψογα. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
  12. Εξαιρετικη εταιρεια.Εχω τις καλυτερες εντυπώσεις.
  13. sierra1

    Windows 10 - Repairing/ Not Start

    Ειναι γνωστο το προβλημα στα win 10 (Infinetely Looping Startup Repair Loop). Θα κανεις Boot στο System Recovery Options Screen. θα πας στο Command Prompt. Ακολουθως θα πληκτρολογησεις CD \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG. Θα κανεις DIR και τσεκαρεις οτι τα κατωθι folders-files υπαρχουν: REGBACK DEFAULT SAM SECURITY SOFTWARE SYSTEM Ακολουθως θα πας στο CD REGBACK θα τσεκαρεις οτι υπαρχουν και εκει τα κάτωθι : DEFAULT SAM SECURITY SOFTWARE SYSTEM Προσοχη τωρα , θα πληκτρολογησεις COPY(ΚΕΝΟ)*.*(ΚΕΝΟ) και enter. Μετα θα πας στο directory \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG και θα τα κοπιαρεις εκει. Εαν σε ρωτησει εαν θελεις να τα κανεις OVEWRITE Θα πατησεις το πληκτρο A. Ακολουθως exit και μετα reboot και ολα θα εχουν φτιαξει.
  • Δημιουργία νέου...