Προς το περιεχόμενο

dp@pa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    663
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dp@pa

  • Ημερομηνία γέννησης 06/11/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dp@pa's Achievements

  1. dp@pa

    Apple iPad

    Τα προγραμματα για το facebook τα καλυτερα ειναι τα εξης. Ενα σαφαρι για το Webpage του Facebook. Beejive kai +IM τα καλυτερα ΙΜ clients. Υπαρχη και ενα αλλο προγραμμα που εχει και chat μεσα ολα μαζι βασικα που λεγετε, ''Friendly''. Κατεβαστε και το official Facebook APP που εχει το iphone, και βαλτε το στο Ipad, για να ανεβαζετε και βιντεοσ και φωτος επιτοπου.
  2. dp@pa

    Apple iPad

    <==== ΕΞυπνο! λολ. τωρα πρεπει να πω και εγω κατι, μην μου βγαλει το μηνυμα με 10 χαρακτηρες. λολ ---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:32 ---------- να το συνδεσεις με την 40'' αρα σου, και να βλεπεις τα εργα σου, η Youtube.
  3. dp@pa

    Apple iPhone 4

    φιλε μου, το κινητο μου σου λεω, φενεται διαφορετικο αλλα πολυ κουλ.. Και ησυχασα με το πισω γυαλι, Τελος αυτο το μαρτυριο. Εβαλα και ενα mavro bumPer, και απλα του παει με το ασημη κλπ και το μαυρο. Σου λεω! ειναι ....
  4. dp@pa

    Apple iPhone 4

    φιλε μου, αν ειναι για κατι τοσο μικρο, θα σου προτεινα να μην το παρεις πουθενα, και να μην το αλλαξεις καθολου αφου δουλευει καλα η συσκευη. Θα κανεις το εξης, οπως εκανα και εγω, και σου ορκιζομαι ειναι τοσο ευκολο και η γιαγια μου θα μπορουσε να το κανει. Unscrew τις 2 βιδες απο κατω, γυρνα το τηλεφωνο, και βγαλε το πισω καπακι, με ενα μικρο push. Οπως ανοιγεις τα πισω καλυμματα τον αλλον τηλεφωνων, το ιδιο μπορεις να κανεις και με αυτο. Καθαρισε τον φακο σου, και ξανα κουμποσε το. ουτε 2 λεπτα σου παιρνει, και δεν χαλας καποια εγγυση. Δεν φενεται οτι το εχεις ανοιξει καθολου. Κοιτα και εδω http://www.ifixit.com ειλικρινα τωρα δεν ειναι να πηγαινεις να αλλαζεις κινητο γιαυτο το θεμα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ Και δεν θα παθει τιποτα το κινητο. Εγω αλλαξα το πισω καλλυμα που πηρα απο κινα, αυτο το brushed metal και το κινητο μου απλα φενεται εντελως ΜΑΜΑΤΟ.
  5. dp@pa

    Apple iPad

    Κατεβασε τα ακολουθα. Torrentula (apo cydia) Safari Download Plug in. (cydia) iFile - Cydia) ΟPlayer. Αυτα θελεις και κατεβαζεις αβερτα οσα θες. Στο τορρεντυλα μπορεις να διαλεξεις και απο που θελεις, εχει καποια τορρεντ σιτες ηδη ετοιμες οταν πας στο seaerch η βαζεις το δικο σου site. Τα εργα παιζονται με το Oplayer οπου αυτο σε αφηνει να το συνδεσεις και με την τηλεωραση και να φενεται απο κει.
  6. dp@pa

    Apple iPad

    απλα ενημερωνω τους κατοχους του ipad Οτι αν εχετε Cydia κλπ, μπορειτε να κατεβαζετε τορρεντς κανονικα. Εχω παρει και καλωδιο για την τηλεωραση, και ιχος και εικονα, απλα τελεια . Το εχω καταφερει απο τοτε που μου χαλασε το laptop< και δεν ειχα τροπο να κατεβαζω εργα πλεον, αλλα τωρα , ολα καλα με την ανακαλυψη του Torrentula κλπ. To ipad πλεον, ειναι σχεδον ενα λαπτοπ, λιγα του παραμενουν να ολοκληρωθει.
  7. dp@pa

    Νέα μοντέλα MacBook Air

    παιδια, ενα καλο μαγαζι ευρωπης που να το στελνει ελλαδα ξερουμε? Εγω πουλαω το Ipad μου, και θα βαλω καποια χρηματα εχτρα για να το παρω. Μαρεσει, και ναι ειμαι Mactard τι να κανω, γουσταρω το design και οτι ειναι mac ακομη καλυτερα. Τελος τα vaio που επερνα παντα, και παντα χαλουσαν, οπως το προσφατο μου, τωρα τελευταιος, χαμενα λεφτα τα αλλα. Αυτο σιγουρα θα μου καλυψει τις αναγκες μου που εχω απο ενα λαπτοπ. Και ας ειναι μονο 2 GB- 4 gb RAM. αν ξερει κανεις, που μπορω να το παραγγειλω αμεσα, σας παρακαλω ενημερωστε με.
  8. dp@pa

    Nba Elite 11

    τουλαχιστον απο αυτην την ιστορια θα παρουμε το NBA jam!
  9. dp@pa

    Nba Elite 11

    τουλαχιστον απο αυτην την ιστορια θα παρουμε το NBA jam!
  10. αστο τ-9 ουτε μενα με βολευει σε τετοιες εποχες, ειδικα πλεον που ειναι ολα σχεδον με touch. Μια ερωτηση ομως..πες οτι εχεις touchscreen, ΠΕΣ Μου ΜΟΝΟ Ενας λογος γιατι δεν θα σε βολευε? Εξαλλου, αφου στο κανει ποιο ευκολο να γραψεις, χωρις να βλεπεις η να νιωθεις τα πληκτρα. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! αυτο να μην βολευει καποιον? Δεν μπορω να το κατανοησω ειλικρινα, και γιατι εισαι τοσο αρνητηκος, οταν αυτο που ειναι , και αυτο που εχουν ΓΡΑΨΕΙ και αναφεραν, TIMES!, CNN, CNEt , ε βασικα ολα τα gadtet , technology , και εφημεριδες γιαυτο, και του κανουν ΜΕΓΑΛΟ PRAise...γιαυτο που παει να κανει. I don't get it .
  11. γιατι ποιος ειπε οτι τα χρηματα θα πανε εξωτερικο, τα παιδια θα πανε, τα λεφτα ειναι δικα τους. Ετσι δεν ειναι? και μπορει αλλοι να λενε, ειναι τις google, αλλα θα υπαρχουν αναφορες στο ποιος το εφτιαξε για την google. Οπως καναν αφιερωση στον ανθρωπο που εφτιαξε το πρωτο κινητο, η ο πρωτος που εφτιαξε το τ-9, κλπ. Μην ανησυχεις θα υπαρχουν ιστοριες βαση αυτου. Και παλι, αυτο που φτιαξαν δεν ειναι λιγο ρε φιλε, κατι αντιστοιχο του τ-9 οκ, αλλα εχει μεγαλη διαφορα αυτο, μιλαμε για ενα app ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ TOUCHSCREEN κινητο θα θελουν να αγορασουν. Μεχρι να γινει κατι που σιγουρα τα κινητα θα το εχουν εξαρχεις ποιο μετα. Εξαλλου, το να επενδυση καποιος στην ελλαδα τετοιες εποχες, δεν λεει!...μακρια! μην τα φανε και αυτα...
  12. Βραβο στα παιδια, τους ζηλευω, επειδη κινηγησαν ενα ονειρο και εγινε πραγματικοτητα, και πανε στο silicon valley που εκει ολα αρχισαν! ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΤΕ?! οντως, γιατι τους κρινετε δεν εχω ιδεα, ....αντι να λεμε, αντε να ξυπνησουν και αλλα μυαλα που εχει η ελλαδα, αντι να τους εχουμε σε καποιες εταιριες, να χαραμιζονται...αυτοι τουλαχιστον καταφεραν κατι το δυσκολο, αλλα ειχαν πειστη. Αυτοι ρε παιδια, σε 5 χρονια, θα λεμε για το Blindtype που παλια ειχαμε το τ-9 και τρελλαθηκαμε ολοι, αυτοι εχουν καταφερη να φτιαξουν κατι προτωπορο για τα Smartphones που οπως βλεπουμε ειναι το καινουργιο μελλον...και ειναι εδω, και απο 2 ελληνοπουλα! Χαραξαν τον δρομο σε κατι καινοτομο! ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ...και καλα κανουν που φευγουν...θα πανε να βγαλουν τα λεφτα τους, και μετα ερχονται πισω αν θελουν να επενδυσουν...η να διδαξουν...καλο θα κανει στον τοπο! ... Αυτα. τα λιγα.
  13. dp@pa

    NBA 2K11

    οχι ακομη, αλλα μου φενεται οτι μαλλον μπορει να το κανει στα αρχικα του χρονια και οχι στην ομαδα που ειναι 94-97. για δοκιμασε οταν ηταν πιο νεος. Παντως, το παιχνιδι, εχει ξεφυγη απο ολες της αποψεις, ειναι το τελειο ΝΒΑ2κ11, που εχει βγει μεχρι στιγμης. Μπραβο, και αλλη φαση να παιζεις με τις παλιες ομαδες του 90 κλπ, μου εφερε απιστευτες αναμνησεις με αυτες τις ομαδες ! ειναι Must buy.
  14. dp@pa

    Pro Evolution Soccer 2011

    συγνωμη, αλλα εσυ που το ξερεις οτι δεν εχω παιξει και τις 2 εκδωσεις πληρες? απο τον θειο σας λεει τιποτα?...εσυ πως γινεται να βγαζεις συμπερασματα για μενα, οταν μου λες, οτι εγω δεν μπορω να κανω το ιδιο?..δεν το καταλαβαινω...Τελοσπαντον, οπως θελω γραφω οπου θελω γραφω, μεχρι να με κανουν μπαν...Επισης, ελευθερια στην αποψη και εκφραση. Και σχετικα με το σωβρακο, που το ξερεις οτι φοραω σοβρακο?? ---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΙΔΙΑ ΡΕ....καντε οτι θελετε...ουτε να απαντησουμε σε ερωτησεις? ουτε να εκφραστουμε?!? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ που ειμαστε ΑΝτιθετοι?? εξηγατε μου το λιγο επειδη εισαι UNREAL!....δεν υπαρχετε, με το που σας πουν κατι το αντιθετο, αμεσος μπαινουν τα ΜΠΑΝ, και τα ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑΤΑ και καλα....ΑΠΟΨΗ ειναι αν θελετε την ακουτε, αν θελετε δεν ασχοληστε...αλλα αφου ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ...τοτε...τα θελει ο ....σας.
  • Δημιουργία νέου...