Προς το περιεχόμενο

janpap08

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    288
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με janpap08

  • Ημερομηνία γέννησης 02/06/1980

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://juggler8.blogspot.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αλεξανδρούπολη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.292 προβολές προφίλ

janpap08's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

52

Φήμη

  1. janpap08

    Απλήρωτα τελη

    Βάλτο σε μία αποθήκη, δήλωσε πάλι κλοπή και σε ένα μήνα πες οτι το βρήκες έξω απο το σπίτι σου .😅
  2. Καλήσπέρα, το πρόβλημα αφορά φίλο ο οποίος έχει cosmote tv μέσω δορυφόρου και επειδή πρόσφατα σταμάτησε η υπηρεσία replay tv πήρε το μποξάκι της cosmote. Το πρόβλημα είναι πως ενώ έκανα cosmote id με τα στοιχεία που χρειάζονται, όταν πάω να συνδεθώ από το box μου εμφανίζει το μύνημα "δεν διαθέτεις ενεργήσυνδρομή cosmote tv". Στο mycosmote φαίνονται κανονικά ενεργά η συνδρομή του cosmote tv, το πάκέτο έξτρα συσκευών και to cοsmote tv streaming. Κατέβασα το app και στο κινητό μου και εκεί τα ίδια. Στο 13888 αναμονή πάνω απο 45' και τίποτα, γι'αυτό και ψάχνω λύση στιο φόρουμ.
  3. janpap08

    FuelPass 2

    Μπααα... Συνολικα σήμερα 3 ώρες στην αναμονη. Απορώ με την υπομονή μου.
  4. janpap08

    FuelPass 2

    Τηλεφωνο στην εξ. πελατων της Alpha Bank, αναμονη 70 λεπτα και τιποτα. Ξαναπηρα και συνδεθηκα μετα απο μόνο 30 λεπτα αναμονη , από άλλο κινητο γιατί σε αυτο που ειχα δηλωσει στην αίτηση τελείωσε ο χρονος ομιλίας και δεν το ψήνω να δωσω το μισο fuel pass στην cosmote, τους εξηγησα το τι συμβαινει και υποτίθεται ότι θα με καλούσαν αυτοι...προφανως ακομα δεν με εχει καλέσει κανείς. Αν πας σε κανένα κατάστημα μετα και αρχίσεις τα μπινελίκια θα σου πούνε "γιατί φωνάζετε κύριε?" 😄
  5. janpap08

    FuelPass 2

    H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO.... Και έχει ένα λινκ στο οποίο διαβάζω το εξής. Εάν δεν είστε πελάτης της Alpha Bank Και αποκτήσατε e-Banking κωδικούς ως αποτέλεσμα της έκδοσης άυλης κάρτας από προηγούμενα Προγράμματα (όπως Fuel Pass του πρώτου κύκλου/Τουρισμός για Όλους) Κατεβάστε το myAlpha Mobile App και συνδεθείτε με τους κωδικούς (Username και Password) που λάβατε στο παρελθόν για την δημιουργία της e-Banking συνδρομή σας μέσω email/SMS, ως αποτέλεσμα της αίτησής σας για την έκδοση άυλης κάρτας από προηγούμενα Προγράμματα (π.χ. Fuel Pass του πρώτου κύκλου ή Τουρισμός για Όλους PASS) Προσοχή: Κατά τη σύνδεση σας στην εφαρμογή, δεν πρέπει να επιλέξετε εγγραφή στο e-Banking ή νέος πελάτης,αλλά να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που είχατε λάβει στο παρελθόν επιλέγοντας «Σύνδεση με Κωδικούς». Για να κάνω επαναφορά τώρα πρέπει ή να θυμάμαι το username ή να έχω κάρτα της Άλφα, αλλιώς μάλλον κατάστημα
  6. janpap08

    FuelPass 2

    Εγώ μάλλον την πάτησα λίγο. Είχα σβήσει τους κωδικούς της Άλφα από το fuel Pass 1 και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Προφανώς και το μέιλ με τις πληροφορίες δεν υπάρχει πλέον και σίγουρα δεν θυμάμαι τι username είχα βάλει. Με βλέπω στην τράπεζα αύριο το πρωί
  7. Εντυπώσεις όμως δεν μας έγραψες... Νομίζω ότι για μένα που ακούω ηλεκτρονική μουσική (όχι μόνο προφανώς) θα είναι ότι πρέπει στα 37.5€.
  8. https://www.skroutz.gr/s/12262324/Genesis-Helium-600.html Μια γνώμη για αυτά στα 38€ που τα έχει το eshop...? Τα θέλω για το pc χωρίς μεγάλες απαιτήσεις, γενικά για ήχο στο σπίτι έχω άλλο σύστημα οπότε κυρίως για utube , eradio κτλ. Edit: Υπάρχει και αυτό το θέμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/744003-genesis-ncs-0856-helium-600-60w-rms-21-gaming-surround-speakers-3890€-e-shopgr/
  9. Αυτό που σου λέει και ο φίλος επάνω,αν το χρησιμοποιείς μία στο τόσο να πάρεις το B&D. Το συγκεκριμένο το έχω και είναι σκυλί και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά. Επίσης το συγκεκριμένο Parkside θα είναι αρκετά πιο βάρυ,άρα και δυσκολότερο στην χρήση του.Βεβαια για πιο απαιτητικές εργασίες το Parkside είναι ανώτερο,απλά εσύ θα πρέπει να αγοράσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
  10. Οχι από την στιγμή που θα κάνεις αναστολή της σύμβασης δεν μπορείς να την διακόψεις. Νομίζω ότι από την στιγμή που υπάρχει απόλυση δεν τον αφήνει το σύστημα να μην σε δηλώσει.Αν δεν σου κοινοποιεί τον αριθμό αίτησης επιθεώρηση εργασίας άμεσα.
  11. Όχι,για όσο καιρό εργαζόσουν κανονικά θα μπει και ο μισθός σε αναλογία.Αν δουλεψετε μέχρι τις 31.03 θα μπει κανονικά ο μισθός σου.
  12. janpap08

    Βάψιμο τοιχου

    Θα σου "ανοίξω" μία άλλη δουλειά αλλά είναι εύκολη και έχεις μεγάλη πιθανότητα να είναι εκεί το πρόβλημα. Κλείσε τα νερά του σπιτιού και με ένα κάβουρα βγάλε την μπαταρία(βρύση) του μπάνιου.Θα βρεις βιντεάκια στο UTube και είναι πανεύκολο. Δες αν γύρω απο τις σωλήνες και γενικά στις τρύπες πίσω από την βρύση έχει σιλικόνη.Πολλές φορές τα μαστόρια δεν βάζουν τπτ και από εκεί είναι η διαρροή. Είναι μία δουλειά που την κάνεις ευκολα μόνος και σε περίπτωση που όντως είναι εκεί το πρόβλημα,σε μία εβδομάδα θα έχει στεγνώσει ο τοίχος. Από εκεί και πέρα ότι σου είπαν τα παιδιά επάνω...ξύσιμο,έτοιμο σοβά,αστάρι και τέλος χρώμα.
  13. Καλή προσφορά για να το δοκιμάσει καποιος που δεν είχε ποτέ συνδρομή,όπως εγώ.Να πω την αλήθεια δεν με βλέπω να το συνεχίζω μετά τους 3 μήνες αλλά είναι πολύ καλή ευκαιρία να το διαπιστώσω στην ουσία δωρεάν.
  14. janpap08

    The Official Cat Thread

    Α ωραίο νήμα....
  15. Επειδή το είχα ρωτήσει σε δικηγόρο,η επικαρπία νομίζω ότι δεν μεταβιβάζεται και ακόμη και αν γίνει αυτό,αν ο έχων ψιλή κυριότητα προσβάλει την μεταβίβαση της επικαρπίας το δικαστήριο θα τον δικαιώσει. Δεν έχω την παραμικρή νομική γνώση το τονίζω,απλά αυτό μου είχε πει δικηγόρος με εμπειρία υποτίθεται σε αστικό δίκαιο.
  • Δημιουργία νέου...