Προς το περιεχόμενο

nicos00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nicos00

  • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1986

nicos00's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Νομίζω πως το πιο σημαντικό για να γίνει γνωστή μια σελίδα είναι το περιεχόμενο. Αν δεν έχεις ακόμα πολύ υλικό μην ξεκινήσεις να το προωθείς, αφού όσοι επισκέπτες μπουν αν δεν βρουν αρκετό και ενδιαφέρον υλικό πιθανότατα δεν θα ξαναμπούν στη σελίδα. Επικεντρώσου λοιπόν στο blog, χτίσε σιγά σιγά προσεγμένη θεματολογία, και θα πάει καλά απο μόνο του. (Το θέμα του χρήματος μέσω internet άλλωστε είναι κάτι που θα σου φέρει πάρα πολλούς επισκέπτες απο αναζητήσεις στο google). Μόλις το εμπλουτίσεις μπορείς να ψάξεις τρόπους για να το προωθήσεις περισσότερο. Αυτά βέβαια τα λέω με το σκεπτικό οτι μόλις το έφτιαξες το blog (αυτό καταλαβαίνω απο το μήνυμά σου), δεν ξέρω αν κάνω λάθος.. Δώσε μας και το link να περάσουμε μια βόλτα να δούμε κι εμείς περι τίνος πρόκειται!
  2. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Ωραίο Μανώλη! Ενδιαφέρον το θέμα σου. Εμένα θα με τραβούσε πολύ σαν αναγνώστη αν περιλάμβανες και γενικότερη θεματολογία πάνω στο θέμα της θετικής ψυχολογίας κλπ, όχι δηλαδή μόνο ανάλυση του συγκεκριμένου βιβλίου. (Δεν ξέρω βέβαια τι έχεις σκοπό να κάνεις). Πολύ σημαντικό επίσης αυτό που λες: "μου αρέσει αυτό που κάνω". Όταν έχεις ένα blog όπου γράφεις πράγματα που ενδιαφέρουν πάνω απ'όλα εσένα, και όχι να αναδημοσιεύεις ειδήσεις και άρθρα με το σκεπτικό "τι αρέσει στον αναγνώστη", το αποτέλεσμα βγαίνει πάντα καλό. Καλή αρχή!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Ας κάνω κι εγώ ένα σχόλιο.. Παρακολουθώ το Lost εδώ και 3-4 χρόνια περίπου. Και παρατηρώ μια τεράστια διαφορά: Όταν βλέπαμε την πρώτη και δεύτερη σεζόν, τελείωνε το επεισόδιο και ήμασταν με γουρλωμένα τα μάτια, λέγαμε "Ωχ! Και τώρα??.." και στο καπάκι βάζαμε το επόμενο επεισόδιο με αποτέλεσμα να κάνουμε κάτι ξενύχτια βλέποντας Lost επειδή δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε απο την αγωνία! Πλέον κατεβάζουμε επεισόδια, μπορεί να περάσει και κανας μήνας και να μη τα έχουμε δει. Και κάποια στιγμή λέμε "Α, έχουμε και 3-4 επεισόδια Lost, δεν τα βλέπουμε κι αυτά?". Δεν λέω πως δεν έχει ενδιαφέρον όση ώρα τα βλέπεις, αλλά πλέον δεν μας κάνει καμία αίσθηση. Τελειώνει το επεισόδιο και κοιταζόμαστε ανέκφραστοι, λέμε απλώς "Ο,τι να 'ναι πάλι, τα έμπλεξαν κι άλλο". Έχουν μπλέξει τόσα πολλά πράγματα, που πλέον δεν σου κάνει αίσθηση ο,τι και να συμβεί. Στις αρχές δεν υπήρχε μεταφυσικό, οπότε ο,τι συνέβαινε έσπαγες το κεφάλι σου να βρεις μια εξήγηση. Τώρα όμως που έχουν γίνει ένα σωρό κουλαμάρες, ο,τι και να συμβεί λες "Ε, κανα ταξίδι στο χρόνο θα είναι, καμιά "μαγική δύναμη" του νησιού, κανας αρχαίος Θεός, οτιδήποτε". Απο τη στιγμή δηλαδή που άρχισαν να παρουσιάζουν τόσο έντονα το μεταφυσικό δεν έχεις αγωνία να δεις τι κρύβεται απο πίσω, γιατί ξέρεις οτι θα είναι κάτι παράλογο! Βλέπουμε Lost μόνο και μόνο επειδή το βλέπουμε τόσα χρόνια, και αφού έμειναν λίγα επεισόδια ας τα δούμε και αυτά να δούμε πως τελειώνει. Γενικώς έχει κάνει τεράαααστια κοιλιά η σειρά, έχει χάσει το μυστήριο και την αγωνία που έβγαζε, και ευτυχώς που τελειώνει γιατί αν είχε κι άλλο θα καταντούσε σαπουνόπερα. Επίσης κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον στις πρώτες σεζόν, ήταν που μας έδειχνε πως επιβιώνουν στο νησί, πως έφταχναν οικισμό, πώς έβρισκαν φαγητό, κάποιοι αρρώσταιναν και δεν είχαν φάρμακα, γενικώς ήταν λίγο πιο ρεαλιστικό. Τώρα πλέον τίποτα απο αυτά δεν γίνεται! Ελπίζω το φινάλε να μην μας απογοητεύσει τελείως, και φύγουν τα DVD απο το παράθυρο. Άντε να τελειώνει, μας έσκασε τόσα χρόνια!!
  4. nicos00

    Δουλειά από το σπίτι

    Γιατί δεν μας λές ακριβώς τι δουλειά θα κάνει κάποιος καθημερινά σε αυτή την επιχείρηση, ωστε να μάθουμε κι εμείς περι τίνος πρόκειται? Μόνο έτσι άλλωστε μπορείς να αλλάξεις γνώμη σε όσους είναι επιφυλακτικοί. Με γενικολογίες του στυλ "Κάνεις κάτι με πωλήσεις και παίρνεις καλό μισθό", αναμενόμενο είναι κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος να διατηρεί τις επιφυλάξεις του, και να μην εμπιστεύεται έτσι εύκολα την τσέπη του. Κι εγώ ο ίδιος ίσως ενδιαφερθώ να το ψάξω περισσότερο αν ακούσω απο έναν άνθρωπο που δουλεύει εκεί μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση με λεπτομέρειες, ώστε να σιγουρευτώ οτι δεν υπάρχει απάτη. Αλλιώς κάτι είναι πολύ ύποπτο σε αυτή την ιστορία..
  5. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Ενδιαφέρον το blog απο άποψη θεματολογίας, αλλά νομίζω πως χρειάζεται λίγη δουλίτσα στην εμφάνιση. Για παράδειγμα, το banner σου που στο προηγούμενο post σου εμφανίζεται καθαρά, στο blog είναι πολύ τραβηγμένο και παραμορφωμένο. Θα πρέπει να φέρεις λίγο την εικονα σε αυτές τις διαστάσεις, να "κάτσει" λίγο καλύτερα. Επίσης με μια πρώτη ματιά μου χτύπησαν άσχημα oι τίτλοι που είναι με πολύ μεγάλες γραμματοσειρές, καλό θα ήταν να είναι πιο μικρό το μέγεθος ώστε και να φαίνεται πιο σοβαρό το blog, αλλά και να είναι πιο ευανάγνωστο και ξεκούραστο για τον επισκέπτη. Το ίδιο ισχύει για τους τίτλους όταν πηγαίνει απο πάνω το mouse, που αλλάζουν ένα σωρό χρώματα. Επίσης κάτι άλλο που βρήκα περιττό, είναι η φράση "καλωσήρθατε στο blog" που ακολουθεί παντού το mouse. Μπορεί τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα να τραβήξει την προσοχή, αλλά στη συνέχεια γίνεται κουραστικό. Σκοπός δεν είναι μόνο να μπει ο επισκέπτης στη σελίδα, αλλά και να μείνει για λίγη ώρα, να διαβάσει αρκετά άρθρα σου κλπ. Και τέλος κάτι που έχω παρατηρήσει και σε άλλα blogs, και είναι μια άποψη που την ακούω απο πολλούς, είναι για τη μουσική.Δεν είναι κακό να υπάρχει μουσική στη σελίδα μας, αλλά καλό θα ήταν να μην παίζει αυτόματα όταν μπαίνει ο επισκέπτης. Καλύτερα να υπάρχει το κουμπάκι play, και αν θέλει ο αναγνώστης να το πατήσει. Αυτές οι λιγες παρατηρήσεις απο 'μένα σαν επισκέπτης στο blog σου, ελπίζω να τις βρεις χρήσιμες!
  6. nicos00

    Δουλειά από το σπίτι

    Σήμερα έγραφα στο blog μου ένα θέμα για τη δουλειά μέσω internet, και τις απάτες που παίζουν. Γι αυτό αν και είχα ακούσει πολλά πράγματα, έχω διαβάσει παλιότερη συζήτηση εδώ στο insomnia και έχω και προσωπική εμπειρία απο άτομο που με πλησίασε (δεν ασχολήθηκα εννοείται), χθες το βράδυ έκανα μια μικρή έρευνα στο θέμα και είδα πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το συμπέρασμα είναι, πως κανένας δεν χαρίζει λεφτά για να μην κάνεις τίποτα μέσω internet, πόσο μάλλον μια περιουσία! Οι εταιρείες αυτές όπως είπατε, είναι οι γνωστές πυραμίδες. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν άτομα πο βγάζουν λεφτά, φυσικά και βγάζουν! Είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, και τα παίρνουν εις βάρος των άλλων που συμμετέχουν, οι οποίοι φυσικά μένουν με ζημιά αν δεν βρουν και οι ίδιοι άτομα να βάλουν στο κόλπο απο τους οποίους θα παίρνουν ποσοστά. Αυτό σημαίνει "συνεργάτης" στις εν λόγω επιχειρήσεις. Το 96% των συμμετεχόντων σε τέτοιες κομπίνες χάνει τα λεφτά του. Συνήθως αυτές οι εταιρείες ασχολούνται (πιο πολύ σαν βιτρίνα) και με προϊόντα, τα οποία παραδόξως δεν διαφημίζουν με κανέναν άλλον τρόπο, και υποστηρίζουν οτι θα βγάζεις λεφτά και απο ποσοστά με συνεργάτες κλπ. Στην πραγματικότητα τα έσοδα απο τα προϊόντα είναι τρίχες, και όλο το ζουμί παίζεται στα ποσοστά και στη στρατολόγηση νέων μελών. Γι αυτό θα δείτε πολύ κόσμο (δεν το λέω για 'σένα προσωπικά sdstella) σε forum και συζητήσεις να λένε "Ναι παιδιά, λειτουργεί, μπείτε κι εσείς!" και να υποστηρίζουν με κάθε τρόπο αυτές τις "επιχειρήσεις". Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν βγάζουν λεφτά, αλλά πολλές φορές βρίσκονται με ζημιά. Και για να βγάλουν λεφτά, πρέπει να βρουν νέα μέλη να βάλουν στο κόλπο απο τους οποίους θα παίρνουν ποσοστά. Γι αυτό καίγονται τόσο, και υποστηρίζουν την επιχείρηση προτρέποντας τους πάντες να συμμετάσχουν. Για σκεφτείτε, αν δεν είχαν προσωπικό όφελος, θα καιγόντουσαν τόσο πολύ για το να πείσουν τον κόσμο να μπει κι αυτός? Θα έλεγαν "εγώ τα λεφτά μου τα βγάζω, πείτε ο,τι θέλετε", και δεν θα συμμετείχαν σε πολυσέλιδες συζητήσεις στα forums προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πείσουν τον κόσμο να συμμετέχει, και μάλιστα χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για το τι ακριβώς κάνουν σε αυτή τη δουλειά. Ρίχτε αν θέλετε μια ματιά στο άρθρο που έγραψα στο blog μου, και σε αυτή τη σελίδα που εξηγεί αναλυτικά πως λειτουργεί όλη αυτή η απάτη, καθώς επίσης δίνει και links για κάποιες γνωστές σελίδες με τέτοιου είδους απατεωνιές για να μην την πατήσετε.
  7. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Όμορφο blog και ιδιαίτερο! Ενδιαφέροντα κείμενα, και μ'αρέσει και εμφανισιακά, είναι απλό, καθαρό και τακτοποιημένο. Γενικώς έχει χαρακτήρα, κάτι που μου αρέσει πολύ να βλέπω στα blogs! (Αν δεν έχουν χαρακτήρα, τότε τι "προσωπικές σελίδες" είναι..) Μπράβο Luci, θα πέσει διάβασμα! (Είναι και μεγάλα τα κείμενα..)
  8. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    ωραίο το ouaou effect, έχει ενδιαφέρον!
  9. nicos00

    Περι wordpress...

    Ναι, έχει όμορφο design!! Γενικώς πάντως, δεν είναι και απολύτως απαραίτητο να μάθει κανείς κώδικα. Τα περισσότερα themes και plugins κλπ έχουν τα δικα τους options και μπορείς να φτιάξεις τα βασικά. Κώδικας χρειάζεται για να επέμβεις όταν δεν σε καλύποτουν οι επιλογές, και συνήθως μαθαίνοντας μόνο τη βασική λογική του κώδικα, και με βοήθεια του google και του FAQ του Wordpress και του κάθε plugin, βρίσκεις οδηγίες για τα πάντα!
  10. nicos00

    Περι wordpress...

    Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για self-hosted blog, και ΕΔΩ για γενική εκμάθηση του wordpress. Γενικώς εγώ ότι tutorial θέλω απο Lynda τα βλέπω, ή "βρίσκω" εκπαιδευτικά DVD τους. Είναι πάρα πολύ καλά, και έχουν μεγάλη ποικιλία σε προγράμματα.
  11. nicos00

    Περι wordpress...

    Σε ενδιαφέρει να στήσεις το blog σε δικό σου host? Δηλαδή ψάχνεις οδηγίες και για εγκατάσταση του WP στο δικό σου domain, στήσιμο κλπ, ή θα φτιάξεις free blog και σε ενδιαφέρει μόνο ο χειρισμός?
  12. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Πρόσφατα ανανέωσα ένα παλιό blog που είχα. Το βασικό μου blog βέβαια είναι το stupidity.gr, αλλά κράτησα το παλιό σαν Photo Gallery, και θα ανεβάζω κατα καιρούς καμιά φωτογραφία. Δείτε το αν θέλετε! nicos00.blogspot.com
  13. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Παιδιά έκατσα και είδα όλες τις σελίδες, και σχεδόν όλα τα blogs! Είδα κάποια που μου άρεσαν πολύ, και με πρωτότυπο περιεχόμενο, και ωραίο design, και σίγουρα θα εμπλουτίσω τα bookmarks μου! Κάποιες παρατηρήσεις που έχω να κάνω, σε πράγματα που ΔΕΝ μου άρεσαν είναι οι εξής: Κάποια είναι φορτωμένα με πολλά banners και διαφημίσεις. Υπάρχουν βέβαια και τα plugins του Firefox και τις κόβω όλες, αλλά είναι αντιαισθητικό για μια σελίδα να είναι τίγκα στα banners. Κάποιες σελίδες χρησιμοποιούν μαύρο background και άσπρα γράμματα, πράγμα που εμένα με κουράζει και δεν μπορώ να διαβάζω για πολλή ώρα. Είμαι της άποψης οτι για να μείνει ένας επισκέπτης μέσα στη σελίδα, να την επισκέπτεται συχνά, να διαβάζει τα άρθρα κλπ, πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και ξεκούραστη στο μάτι. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν μπαίνω σε μια σελίδα και ξεκινάει αυτόματα να παίζει μουσική. Μπορεί την ώρα που σερφάρω, να ακούω μουσική, ή μπορεί να ανοίξω πολλά tabs και ξαφνικά αρχίζει να ακούγεται μουσική, και πρέπει να ψάξεις απο ποιά σελίδα ακούγεται για να το κλείσεις. Κάποιες φορές μάλιστα δεν είναι καν πάνω πάνω ο player, και πρέπει να ψάχνεις μέσα στη σελίδα να τον εντοπίσεις. Πολύ σπαστικό! Είμαι υπέρ της επιλογής να υπάρχει μουσική, αλλά μόνο όταν πατήσει ο επισκέπτης το Play, όχι αυτόματα. Αυτά! Συγχαρητήρια σε όλους για τις καλές δουλειές που είδα, και θα παρακολουθώ το θέμα για ό,τι νεότερο blog παρουσιαστεί εδώ. Είναι πολύ θετικό να βλέπουμε όλο και περισσότερους bloggers, και αξιόλογες προσπάθειες!
  14. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Thanks! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:50 ---------- Πολύ ωραίο design!
  15. nicos00

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Το δικό μου θα το βρείτε και στην υπογραφή μου! Είναι http://www.stupidity.gr. Είναι ένα blog αφιερωμένο στην ανθρώπινη ηλιθιότητα. Βάζω διάφορες ιστορίες που βρίσκω, προσπαθώ να κάνω μια συλλογή απο νόμους του Μέρφυ και βραβεία Δαρβίνου, και θα δείξει πως θα εξελιχθεί, και τι άλλο θα προσθέσω!.. Είναι πρόσφατη προσπάθεια, εδώ και κανα μήνα λειτουργεί. Αν θέλετε επισκεφθείτε το, και φυσικά τα σχόλια και οι προτάσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες!
  • Δημιουργία νέου...