Προς το περιεχόμενο

apos2008

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με apos2008

  • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

apos2008's Achievements

  1. Το ξερω οτι ολο αυτο ειναι ενα Domino και παρεσυρε ολους και εσας και τις κουριερ. Το Ξερω οτι ειναι ζημια οταν απο εσενα ενα εμπορευμα φευγει και αργει καμποσες μερες να φτασει στο παραληπτη και εν τελει το κανει αρνηση παραλαβης.Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα . Το λαθος που καναν καποια eshops και πλατφορμες του Skroytz ειναι οτι διαφημηζαν παραδοση 1-3 μερες.Για να μη χασουν τον πελατη. Γιατι αν το αλαζαν απο 10 εως 20 πχ δε θα ψωνιζε κανενας.Αλλα τα φαγαν τα μουτρα τους ετσι. Η ΕΕΤΤ ειχε ενημερωσει προπολου για τους χρονους και ειχε πει οσα eshop υπαρχουν να ενημερωνουν σωστα τον καταναλωτη. Καπιοι το επραξαν καπιοι οχι.
  2. Κανεις λαθος δεν υπερασπιζομαι τις κουριερ απλα λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω εγω . Οι κουριερ εκαναν οτι μπορουσαν ολο αυτο το καιρο καναν τα αδυνατα δυνατα.Πειραν ατομα νοικιασαν αποθηκες επιστρατευσαν ταξι . Ο φορτος ομως ηταν τοσο μεγαλος που λογικο να φρακαρουν . Οι καταναλωτες εν αγνοια τους αφου ξεραν την κατασταση ομως συνεχιζαν να παραγγελνουν και τα eshops να δεχονται τις παραγγελιες. Επρεπε οι εταιρειες να χαν σταματησει τις παραλαβες εξ αρχης και τις μερες του BF η και το αχρηστο κρατος να κοψει το BF που ειναι μια παραπλανητικη "εορτη".
  3. Τι να πουν και αυτοι δλδ που δεν εχουν E-shop που ειναι για φουντο πλεον εσυ που εχεις κλεγεσαι για λιγες μερες που θα κλεισουν οι παραλαβες ? Με το τσουβαλι δουλεψατε αυτες τις μερες τις αρπαχτες σας τις κανατε . Τωρα αν παθατε ζημια η μπηκατε μεσα ειναι αλλο καπελο αυτο. Εκει φταινε οι βλακες ελληναρες που παραγγελναν ασταματητα μερα νυχτα. Υπερκαταναλωτισμος μια Ψυχασθενεια αρρωστια που παντα υπηρχε παραγγελνω πραγματα χωρις να χρειαζομαι αχρηστα και ασυμφορα για να νιωσω ηθικα καλα και ψυχολογικα. Πετοντας τα λεφτα μου δεξια και αριστερα.
  4. Η συνεχεια εδω γιατι κλειδωσε το 2ο Thread!!!
  5. Δεν εχω κανενα λογω να υπερασπιστω την ACS .Απλα με αυτη τη λογικη λειτουργουν ολες οι εταιρειες ACS και μη . Και πρεπει να το χωνεψουμε αυτο. τα εχουμε πει 100 φορες τα προβληματα δε θα λυθουν ποτε οσο υπαρχει ελλειψη προσωπικου και υπερκαταναλωτισμος . Οσο Γενικα ειναι ολα χαλια σε αυτο το κρατος. Ακομα και μαζικες καταγγελιες να κανετε στην ΕΕΤΤ δε θα βγαλετε καποια ιδιαιτερη ακρη. Αν ηταν η ΕΕΤΤ εδω απο καιρο θα ειχε δρασει για να "φτιαξει" ολο το χαμο με τις εταιρειες κουριερ.Δε περιμενει εμενα εσενα η τον οποιονδηποτε που παραγγειλε παπουτσια κλπ.
  6. Οχι να το βαλεις χρεωση παραληπτη και πισω στον καυκα . αυτο λεω .
  7. Κακως που παρελαβε αλλος δε μπορεις να κανεις κατι εκτος αν ξερεις αυτον τον αλλον . Μονο ισως αν σε αποζημιωνε ο καυκας.η αν ειναι λαθος να τα γυρισεις πισω και να σου στειλουν τα σωστα.εκτος να εγινε κρις κρος το δεμα και πηγε στον αλλον το δικο σου και το δικο του σε εσενα. αν εγινε αυτο δε ξερω πρεπει να δεσεις και να το στειλεις πισω με δικα τους εξοδα για να σου στειλουν τα σωστα
  8. Δε ξερω αν ξερεις αλλα H acs εχει βγαλει πλεον 1 προσπαθεια παραδοσης και παραλαβη απο το καταστημα σε 5 μερες. Δε γινεται με το χαμο που γινεται επειδη υπαρχει υπερκαταναλωτισμος και με κλειστη ολη την αγορα να γινονται αποθηκες τα πρακτορια και να μην χωραν τα δεματα εκανε τη καλυτερη δουλεια για μενα αν το βιαζεσαι κυριε σου λεει ελα παρτο. Εσφαλμενη τακτικη για εσας αλλα εγω τι βλεπω σωστη να σταματησει ολο το χαμο και να καταλαβουν οι ηλιθιοι ελληνες τι παιζει . και μη μου λες για τον κορωνοιο στο Super market Καλα θα πας ,στη τραπεζα καλα θα πας. στη κουριερ κλεγαισε να πας ομως και σε πειραζει .Τελευταια φορα θα το πω Παιδια υπαρχει πανδημια σας λεει κατι η λεξη ? παντου ολος ο πλανητης εχει θεμα. Κινεζοι ξε κινεζοι αμερικανοι παντου υπαρχει προβλημα και εσεις καθεστε κλαιγεστε για τις κουριερ.ΟΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ
  9. Δουλεψαν και κυριακες γ αυτο δε σε βρεικαν αλλα και ανοιχτος να σουν θα σου στειλαν το SMS
  10. Δεν ειναι απαντηση αλλα ο αλλος μιλησε εριστικα πρωτος Δε σεβαστηκε που σε ολο αυτο το χαμο ο κουριερ δουλεψε και κυριακη αλλα φυσικα τι τον ενιαζε ? να κραξει καποιον ηθελε επειδη ειχε ορεξουλες και τιν πατησε ο καημενος ο κουριερ... και ναι φυσικα δεν τον νοιαζει γιατι δε θα καθεται να ασχοληται με εναν ηλιθιο εχει 100 δεματα μπροστα του γιατι στις κουριερ δε μπορεις να κλησεις ραντεβου η οτι ωρα θελει ο καθενας να στο φερει ο διανομεας. Περασε δε σε βρεικε εφυγε και τελειωσε. Αν ειχαν 10 δεματα στο δρομολογιο να πω οκ να το ψυρισουν το θεμα .
  11. Αυτο το χουμε πει στα Franchise αναλαμβανει και η κουτση μαρια. που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο. παιρνουν τους υπαλλιλακους δε τους πληρωνουν υπερωριες και κανουν οτι να νε γενικα. Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που πολλοι απο αυτους ειναι οντως επαγγελματιες και σωστοι απεναντι στους εργαζομενους τους .απλα τους παιρνει κ αυτους η μπαλλα με ολο το χαμο .
  12. Και φανταζομαι τα παρατησες γιατι ηταν αθλιες οι συνθηκες !!! Λογικο !!
  13. Και μια μικρή ιστοριούλα για να δετέ τi ζώα είναι καπoioi !!!
  14. H πιο λογικη εξηγηση ειναι να μην ειχαν παραλαβει την ιδια μερα και τα 2 και μολις ηρθε το 2ο στο φεραν αμεσως την επομενη. εχει τυχει πολλες φορες απο το ΚΔ να μη τα κοιταν και να ερχεται μια μερα μετα το 2ο αν ειναι μια παραγγελια μαζι .και κανεις μεγα λαθος σε αυτο που λες η αυξημενη κινηση οφειλετε στους καταναλωτες που παραγγελνουν ασταματητα αυτες τις μερες. Αυτο λεμε τοσο καιρο και δε λεει κανενας να το καταλαβει. βαρεθηκα να ασχολουμαι πραγματικα.Αν δεν δουλεψετε σε κουριερ δε μπορειται να καταλαβετε ουτε στο 10% πως λειτουργουν τα πραγματα και τι πιεση τρων καπιοι ανθρωποι.Που αυτοι οι ανθρωποι την ωρα που σχεδον ολη η Ελλαδα ξυνεται κλεισμενη στα σπιτια κανοντας παραγγελιες . Αυτοι δουλευουν 12 και 15 ωρες τι μερα.Τρογωντας το σκατο του καθε ηλιθιου που δε πειρε εγκαιρως τη παραγγελια απο το ζαρα τα jumbo κλπ..Μακρυα απο την οικογενια τους εκτεθημενοι στον ιο.και με μεγαλη πιεση κουραση και νευρα . Σκεφτειτε να εισασταν στη θεση τους εσεις ??? τι θα κανατε ???Και μη μου πειτε δε τα βαζουμε με τους υπαλληλους αφου αυτοι ειναι η κινητιριος δυναμη .αυτους βλεπεται μπροστα σε αυτους τα λετε. αυτα λοιπον τα ατομα των 600 ευρω δε σας φταινε σε τιποτα. Ουτε ακομα και οι ιδιωκτητες που ειναι κ αυτοι μεσα στο ανχος ολη μερα καπιοι απο αυτους .
  15. H acs εχει αλλαξει την τακτικη της λογω Covid το εχει βαλει στη κεντρικη σελιδα. Μονο 1 προσπαθεια παραδοσης μετα το δεμα μενει στο καταστημα 5 μερες αλλιως επιστρεφει. Με αυτο το χαμο σιγα μη κατσουν να παιξουν. που σημαινει οτι και να μην εκαναν πρακτικα προσπαθεια παραδοσης . Εικονικα στο συστημα την εκαναν . οποτε θες δε θες αναγκαστικα θα πας να το παρεις ο ιδιος. Εδω που ειμαι τουλαχιστον εγω σε επαρχιακη πολη δε το εχω δει να γινεται . Αλλοι που ειπαν που λογικα ειναι απο αθηνα καλαματα η ξερω γω που λενε οτι το ειδαν να γινεται. Μαλλον δε θα λενε και ψεμματα !! για να το λενε 10 ξεχωριστα ατομα
  • Δημιουργία νέου...