Προς το περιεχόμενο

axinak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με axinak

  • Ημερομηνία γέννησης 22/06/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

axinak's Achievements

  1. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αυτή ήταν η δικιά μου προσαρμογή που είχα κάνει και παίζει ακόμα . Αν πιάνουν τα χεριά σου θα χρειαστείς ένα κομμάτι λαμαρίνας ,τροχό ,ένα τρυπάνι .
  2. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εγώ πάντως την πρώτη φορά που είχα κάνει κοντοσουβλι στην πρώτη μου ψησταριά (Naterial 4 καυστήρες )είχα βάλει ταψάκια από κάτω με νερό . Το αποτέλεσμα ήταν να έχει μυρωδιά το κρέας από τα λίπη που έπεφταν μέσα στο ταψάκι και καιγόντουσαν .Επίσης μου έμοιαζε για βραστό λίγο το κρέας. Γενικά δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα. Μετέπειτα εγώ το τύλιγα μόνο με λαδόκολλά για αρχή .Επίσης επειδή οι τέσσερις καυστήρες στο ελάχιστο μου ανέβαζαν θερμοκρασία πάνω από 200 βαθμούς ,έβαζα κάτι αποστάτες στο καπάκι για να είναι ένα τακ ανοικτό και έτσι είχα σταθερή θερμοκρασία στους 170 και ομοιόμορφο ψήσιμο .Ίσος γίνεται και το ίδιο αν μειώσεις την πίεση από την βαλβίδα της μπουκάλας . Είχα δοκιμάσει μια φορά μόνο με τους πλαϊνούς αλλά δεν πήρα καλό αποτέλεσμα στο ψήσιμο . Τώρα με μια Napoleon που έχω πάρει θα ξαναφτιάξω την σούβλα και θα το δοκιμάσω .
  3. Η σελίδα σε χρεώνει μέσω Vodafone .Σου έρχεται μνήμα ότι ενεργοποιήθηκε συνδρομητική υπηρεσία .H Clubzone είναι εταιρεία που παλιότερα έστελνε και αυτή 5ψηφεια SMS με χρέωση .Μετα από απόφαση δικαστηρίου θεωρήθηκαν παράνομες αυτές οι χρεώσεις και τους υποχρέωσαν στην κατάργηση τους.Η clubzone δεν είναι της Vodafone αλλά είναι μια εταιρεία που συνεργάζεται ,προφανώς υπάρχει κάποια σύμβαση και η Vodafone θα παίρνει κάποιο ποσοστό ,όπως και με τα 5ψηφεια μνήματα στο παρελθόν . Εγώ πάντως που ζήτησα τα στοιχεία της εταιρείας για να προβώ σε καταγγελία (μεσω email)δεν μου τα στείλανε ποτέ .Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά δεν θα με χρεώσουν για αυτά. Φυσικά αυτό έγινε αφού έφυγα από την Vodafone .Τώρα αναμένω αν θα υπάρξει χρέωση λόγο ρήτρας που έφυγα νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου .Και φυσικά όταν θα γίνει αυτό θα προβώ σε καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη για παράνομες χρεώσεις . Είναι τρελό νταβατζιλικι και πραγματικά νιώθω ότι με προσβάλει σαν καταναλωτή και πελάτη .Στην αρχική επικοινωνία με την υποστήριξη ,η γραμμή που έχουν είναι να σου την λένε ότι εσύ φταις και θα τα πληρώσεις οπωσδήποτε και δεν γίνεται κάτι άλλο!! Το ιδιο εμφανιζει και οταν μπαινεις απο Pc ή απο κινητο ασχετα απο τον παροχο σου . Νομίζω είναι υποκριτικό να λεμέ ότι από την στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες από τους πελάτες σου για παράνομη χρέωση εσύ σαν Vodafone δεν ακυρώνεις την συνεργασία σου με την εκάστοτε clubzone .Πόσο μάλλον όταν αυτή η εταιρεία στο παρελθόν αποδεδειγμένα και με απόφαση δικαστική έχει παράνομες χρεώσεις. Δεν βλέπω τίποτε άλλο από το οτι βγάζουν και αυτοί λεφτά και ότι δεν τους απασχολεί η χρέωση των πελατών τους ,διότι εάν ίσχυε το αντίθετο απλά θα την είχαν αποκλείσει από το δίκτυο τους. Το οποίο δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο!
  4. Λοιπόν υπήρξε μια χρέωση στο κινητό μου από μια και “καλά” συνδρομητική υπηρεσία Clubzone Η όλη απάτη είναι όπως με τα 5ψηφια παλιότερα .Επειδή μετά από δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε η χρέωση μέσω Sms βρήκαν παράθυρο τα λαμόγια και χρεώνουν μέσω Browser και 4g και ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν .Είναι τραγικό .Εμένα ήρθε χρέωση και μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα στην Vodafone δεν έβγαλα άκρη.Η απάντηση τους ήταν πάνω κάτω δικό σου πρόβλημα,να προσέχω που μπαίνω και τι εφαρμογές κατεβάζω και οτι δεν κάνουμε τίποτα για αυτό! Στην ερώτηση μου πως γίνεται να έχουν έναν πελάτη(Clubzone) που χρεώνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους πελάτες της και να μην κάνουν τίποτα ενω τους το καταγγέλουμε , αντιλαμβάνεστε ότι οι απαντήσεις είναι όχι δεν είναι πελάτης μας,δεν είναι έτσι και τέτοιες μαρκετιστικες παπατζες που βάζουν τα παιδιά που δουλεύουν εκεί να μας λένε.. Η εταιρεία που σε χρεώνει η http://gr.clubxzone.com το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην σελίδα της ότι είναι είναι συνδρομητική υπηρεσία αποκλειστικά για χρήστες Vodafone!!! Τώρα ότι καταλαβαίνετε… Εγώ πάντως έχω ζητήσει τα στοιχεία αυτής της εταιρείας για να προβώ σε καταγγελία αν και 2 μέρες μετα δεν μου τα εχουν στείλει . Και φεύγω από την εταιρεία (αν και μου έκαναν πολύ καλή αντιπροσφορά )απλά γιατί νιώθω ότι είναι εντελώς ξεφτίλα η όλη στάση τους . Για 17 ευρώ παράνομης χρέωσης ,από εμένα χάνουν 700 ευρώ ετησίως ,και ήμουν 12 χρονια πελάτης . Απλά ρε παιδί μου πολύ αλητεία !!
  5. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εγώ όταν είχα δοκιμάσει με ταψάκι από κάτω και κρασί μου ήταν περίεργη η γεύση .Βασικά το λίπος από το χοιρινό κοντοσούβλι έπεφτε μέσα στο ταψάκι καιγόταν και μου είχε επιστρέψει μια γεύση καμένου λίπους που δεν μου άρεσε .Χρησιμοποιώντας λαδόκολλά για αρχή και μετα ξεσκέπασμα(1 ωρα+1 ώρα στους 180-200) μου ταίριαζε στην γεύση και γενικά εύκολο χωρίς πολύ παρακολούθηση ψήσιμο και σχετικά χοντρό οπότε αν έχεις κόσμο βγάζεις ποσότητα .Τέλος το ποιο νόστιμο για τα γούστα μου ήταν όταν το έκανα χωρίς λαδόκολλά ΑΛΛΑ το είχα φτιάξει λεπτό .Θερμοκρασία 180-200 ,Για να μείνει ζουμερό και μαλακό μέσα αλλά και ψημένο και φυσικά καραμελωτο από έξω. Θέλει να είναι ποιο λεπτό (περίπου 7 -6 εκατοστά ) .Για αρχή πάρε κρέας λαιμό διότι είναι ποιο μαλακό και εύκολο στο ψήσιμο .Μαρινάρισα μια μέρα νωρίτερα (εγώ το θέλω κλασικό οπότε μόνο πιπέρια, πάπρικα γλυκιά ,λίγη ντομάτα, και λαδί .Αλάτι ρίχνω κάνα 30 λεπτό πριν είναι έτοιμο).Επίσης πάντα αφαιρώ τις σχάρες για να έχω πιο καλή διάχυση της θερμοκρασίας .Θερμόμετρο για να μετράς μέσα τι συμβαίνει και να μην σε ξεγελάει το έξω ! Γενικά είμαι λάτρης του κοντοσουβλιου και επειδή λόγο δουλείας έχω φάει πολλά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας είμαι αυστηρός κριτής .έχω ψήσει καμία 30 άρια κοντοσουβλια στην ψησταριά υγραερίου και αυτά είναι τα μέχρι τώρα συμπεράσματα μου σαν ερασιτέχνης . Ελπίζω να βοήθησα και αν κάποιος είναι γνωστής ας μας βοηθήσει να μάθουμε κάνα κόλπο να το κάνουμε καλύτερο
  6. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ο ρυθμιστής πίεσης έχει έναν μηχανισμό μέσα που ρυθμίζει την πίεση στην έξοδο του έτσι ώστε να είναι αυτή που πρέπει. Το πιο λογικό είναι να κολλάει. Για αυτό και πριν δούλεψε και μετρά όχι. Το υπόλοιπο κύκλωμα είναι δύσκολο να έχει βουλώσει πιστεύω. Εγώ για αρχή θα άλλαζα ρυθμιστή .υπάρχουν με 7-10 ευρώ πάρα πολλοί και τους βρίσκεις ευκολά
  7. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εγώ όσες φορές έχω κάνει από 2-4 κιλά στην naterial που είχα, το έβαζα στους 180-200 αλλά το τύλιγα με λαδόκολλά για 1 ώρα και μετα το άνοιγα για καμία ώρα πάλι .πάντα με κλειστό καπάκι .Τώρα το έκανα έτσι γιατί έτσι μου είχαν πει…αλλά πάντα οι απόψεις είναι πολλές . το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό απλά θέλει λίγο προσοχή στο τέλος να μην σου στεγνώσει . Η διαφορά στεγνού με ζουμερού για εμένα ήταν 15 λεπτά ψήσιμο .Τέλος εγώ το κοντοσουβλι το έκανα σχετικά χοντρό 10-15 εκατοστά διάμετρο .
  8. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ναι και εμένα μου φάνηκε πολύ !.Με καινούργιά φιάλη και όλοι οι καυστήρες στο φουλ για 20 -30 λεπτά όπου δεν άνοιξε καθόλου το καπάκι .Έκανα το πρώτο κάψιμο .Δεν έχω άλλο θερμόμετρο δυστυχώς να το επιβεβαιώσω αλλά από εμπειρία είχε πολύ ένταση σε σχέση με την naterial . Review δεν πρόλαβα γιατί πεινούσα !! Κουκούλα έχω από την προηγουμένη όπου δεν την είχα χρησιμοποιήσει καθόλου .επίσης είναι σε μπαλκόνι σκεπασμένο από πάνω και με τέντες κάθετα .Γενικά μόνο η σκόνη είναι το θέμα .
  9. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έτσι λέει στο site τους. Online τη παρήγγειλα αλλά επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα και πήγα και την πήρα γιατί είμαι κοντά.και γενικά είμαι λίγο ανυπόμονος...τώρα δεν πιστεύω παράδοση και συναρμολόγηση αυθημερόν και έχουμε και τσικνοπέμπτη!!
  10. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Την πήρα από το grillme στον Γέρακα την είχε στα 664.Τον βρήκα από το επίσημο site της Napoleon είναι συνεργάτης και είχε και 6 άτοκες και ένα κουπόνι 33 ευρώ που πήρα κάτι ψιλικοκο μετά 😁😁😁,και νομίζω και δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση εντός Αττικής.γενικα πολύ εξυπηρετικοί στο κατάστημα . Την πήρα χωρίς side burner γιατί δεν χρησιμοποιώ μάτι και είχα ακούσει παλιότερα από διάφορους ότι συνήθως δεν είναι δυνατό αρκετά(δεν είναι όπως το φλόγιστρο στο πετρογκαζι που λέμε και στο χωριό).
  11. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Λοιπόν μόλις αγόρασα την Napoleon freestyle 425 και βλέπω ότι σε σχέση με την Naterial ανεβάζει πολύ ποιο γρήγορα και υψηλές θερμοκρασίες.μεσα σε 20 λεπτά με τους καυστήρες τέρμα εφτασε ακόμα ποιο κάτω από ότι στην φωτογραφία. Με τους διακόπτες στο ελάχιστο δουλεύει στους 300 με άνοιγμα κλείσιμο κάθε 4 λεπτά για γύρισμα. Νομίζω ότι τόσο καιρό έβραζα τα κρέατα και δεν τα έψηνα! Έκανα μια χοιρινη 900 γραμμάρια και βγήκε λουκούμι και ομοιόμορφο ψήσιμο!!!
  12. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Την εχω 3 χρόνια σχεδόν και έψηνα 2-3 φορές την εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο χρόνο είχα πολλές αναφλέξεις και ας την καθάριζα.ειχαν σκουριάσει τα καλυπτρα των καυστήρων οπότε κρατούσαν λίπος απευθείας.Επισης το ταψακι κάτω και αυτό επειδή δεν ήταν γυαλιστερό και αυτό είχε πιάσει μαυρίλα (καμένα λίπη) και είχε γίνει η επιφάνεια του σαγρε οπότε και αυτό κρατούσε.τελος οι σύνδεσμοι των καυστήρων ( που κάνουν την αναφλεξη αν σβήσει ένας καυστηρας)είχαν σκουριάσει πολύ και εννοείται ότι και εκεί αμέσως τα λίπη έπεφταν και έμεναν.μου έδωσαν καινούργια όμως από τα Leroy καλυπτρα ,λέβητες και συνδέσμους
  13. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Και εγώ μάλλον εκεί θα πάω στην Napoleon.βασικα το ότι έχει 4 καυστήρες και πολύ βασικό αποσπώμενο το ταψί από κάτω νομίζω ότι σε σχέση με την weber θα είναι καλύτερη . Και το καθάρισμα είναι μεγάλη υπόθεση! Έχω περιέργεια να δω πόσο καλύτερη θα είναι σε σχέση με αυτή που έχω την naterial με τους 4 καυστήρες!
  14. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Βασικά 3 λέβητες έχει απλά είδα τα καλυπτρα και μπερδεύτηκα!!
  15. axinak

    Ψησταρια Υγραεριου

    Παίδες θέλω τις απόψεις σας. Θα κάνω αναβάθμιση στην ψησταριά μια από Leroy meelin που είχα την naterial με 4 καυστήρες και είμαι μεταξύ της Weber Spirit II E310 GBS στα 640 ευρώ Και της Napoleon Freestyle 425 στα 700 ευρώ.Απο ότι είδα η weber έχει 6 λέβητες μέσα ενώ η Napoleon 4 και θεωρώ ότι θα κάνει ποιο ομοιόμορφο ψήσιμο. Τι λέτε ποια από τις δύο; Ευχαριστώ!!
  • Δημιουργία νέου...