Προς το περιεχόμενο

paokfever

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    88
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

paokfever's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. paokfever

    DELL S Series S2421HS (23.8"/Full HD)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 11:24 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται η συγκεκριμένη οθόνη Quick Specs Οθόνη: 23.8" Τύπος Panel: IPS Φωτεινότητα οθόνης (τυπική): 250 cd/m² Ανάλυση: 1920 x 1080 pixels Εγγενής αναλογία εικόνας: 16:9 Φωτεινότητα οθόνης (τυπική): 250 cd/m² Χρόνος απόκρισης ανανέωσης: 4 ms

    100 €

  2. Συγνώμη, εννοούσα συνοφειλετης ναι. Εντάξει καταλαβαίνω ότι μέχρι την στιγμή της τελικής υπογραφής τίποτα δεν είναι δεσμευτικό απλά χάνω αυτά που έδωσα για τα διαδικαστικά, ελέγχους άνοιγμα καρτελων μηχανικοί κλπ Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα, είμαι συνοφειλετης σε μια αίτηση στεγαστικού δανείου στο πρόγραμμα της κυβέρνησης "Σπίτι μου" γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αποχωρήσω οικειοθελώς από την αίτηση ή αν μπορώ να ακυρώσω την αίτηση σαν συνδικαιούχος; Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, ψάχνω άμεσα έναν μηχανικό/υδραυλικό/μάστορα στην Θεσσαλονίκη, να συμβουλευτώ για να έχω μια επαγγελματική γνώμη σχετικά με κάποια τεχνικής φύσεως θέματα για ένα σπίτι που βλέπω να αγοράσω. Συγκεκριμένα με ανησυχεί ένα πρόβλημα στο ταβάνι με κάποια παλιά διαρροή από τον επάνω όροφο. Που μπορώ να απευθυνθώ;
  5. Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ΙΚΑ. Η σύζυγός μου είναι σε επαπειλούμενη άδεια και δηλώνουμε τις αναρρωτικές άδειες στο ΙΚΑ. Σήμερα πήραν τηλέφωνο την γυναίκα μου από το ΙΚΑ και η υπάλληλος την απείλησε ότι αν δεν προσκομίσει αναρρωτικές άδειες υπογεγραμμένες από νοσοκομειακό γιατρό θα της κόψει όλες τις αιτήσεις για το αναρρωτικό επίδομα. Είναι ποτέ δυνατόν να συνέβη αυτό; Εμείς έχουμε κανονικές χειρόγραφες αναρρωτικές από την γιατρό μας, και συγκεκριμένα ζητήσαμε χειρόγραφες, κατόπιν συμβουλής από υπάλληλο του ΕΦΚΑ, διότι η πλατφόρμα στην οποία δηλώνουμε τις αναρρωτικές δεν μας επέτρεπε να δηλώσουμε τις ηλεκτρονικές άδειες από τον γιατρό γιατί οι ημερομηνίες δεν συνέπιπταν ακριβώς με αυτές που δηλώθηκαν στην εργασία της συζύγου. Γνωρίζει κανείς να μας διαφωτίσει για το πως πρέπει να κινηθούμε; Είμαι εξαγριωμένος με την υπάλληλο του ΙΚΑ, είναι δυνατόν να απειλεί έγκυο γυναίκα;
  6. Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο μουσικό κατάστημα ή κάποιον ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη που να αγοράζει μεταχειρισμένα μουσικά όργανα, συγκεκριμένα έχω ένα κλαρινέτο Buffet Crampon RC 17 με το βαλιτσάκι του, αγορασμένο από μια έκθεση οργάνων του Μιχαλιτσιάνου πριν αρκετά χρόνια. Γνωρίζω ότι θα μπορούσα να ανεβάσω αγγελία, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα μήπως μπορώ να το πάω κάπου αυτοπροσώπως.
  7. Σαφώς και καταλαβαίνω πως δεν μιλάμε για θεραπεία απλώς αναζητώ εναλλακτικές μεθόδους ώστε αν υπάρχει κάτι που θα μου επιτρέψει να το υποστηρίξω οικονομικως και ταυτόχρονα θα προσφέρει στο σκυλί μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι να καταλήξει, τότε να εξετάσω το ενδεχομνεο αυτό. Το σκυλάκι είναι 7 χρονών και κάτι, το βρήκαμε κουτάβι δεν ξέρουμε ακριβώς μήνα γέννησης. Και προς το παρόν δεν έχει δείξει σημάδια μεγάλης δυσφορίας/πόνου.
  8. Καλημέρα σας, έχοντας μιλήσει ήδη με διάφορους κτηνιάτρους και ιδιοκτήτες σκύλων, θα ήθελα να δημιουργήσω και ένα θέμα εδώ στο Ινσόμνια. Το σκυλάκι μου διαγνώστηκε με λέμφωμα, συγκεκριμένα στο σπλήνα και στο ήπαρ και έχει 10 με 14 μήνες ζωής. Έχουν γίνει όλες οι αρχικές εξετάσεις/διαγνώσεις και είμαι στην θέση όπου πρέπει να αποφασίσω ποια 'θεραπευτική' οδό θα ακολουθήσω. Είναι αλήθεια ότι γενικώς συστήνεται η χημειοθεραπεία και μοιάζει μονόδρομος ώστε να παραταθεί στο μέγιστο δυνατό η διάρκεια ζωής του ζωντανού, όμως το κόστος είναι υπέρογκο. Αν υποθέσω ότι το σκυλί θα ζήσει ένα χρόνο, μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ και δεν μπορώ να το υποστηρίξω με τίποτα. Μετά από διάφορες γνώμες που άκουσα, υπάρχει και μία που κυκλοφορεί σχετικά με μία βοτανολογική 'θεραπεία' που έχει βάση το CBD. Καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για αντικατάσταση της χημειοθεραπείας, απλά αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος φίλος στο φόρουμ που αντιμετώπισε ανάλογη περίπτωση με την δικιά μου και αν θέλει να μοιραστεί την άποψή του, είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
  9. Χωρίς να θέλω να κάνω hiijack το νήμα του φίλου, μπορείς να μου πεις για ποιόν λόγο είναι παράνομη αυτή η διαδικασία; Χρειάζεται να εγκαταστήσω τις Business εκδόσεις των Office και Windows σε 3 υπολογιστές στον χώρο εργασίας μου και ψάχνω εναλλακτικές πριν αγοράσω κατευθείαν από την Microsoft. Βασικά ψάχνω να βρω τι ακριβώς ζητάει το ΕΦΚΑ/ΣΔΟΕ (ή ακόμα και η BSA) σε περίπτωση ελέγχου.
  10. paokfever

    Αγορά νέου band

    Κάτοχος Mi Band 4 εδώ και 3 μήνες, δεν είχα προηγούμενο band, ένας φίλος όμως έχει το Mi Band 3 . Πέραν της έγχρωμης οθόνης που είναι καλή, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Mi Band 3 όμως στο 3 κρατάει 2-3 μέρες περισσότερο η μπαταρία και ο μετρητής για τα βήματα στο 4 είναι τουλάχιστον αστείος, μου μετράει 3-4 χιλιάδες βήματα όσο βρίσκομαι στη δουλειά (8ωρο στο γραφείο). Επίσης δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από την ένδειξη για τους σφυγμούς και τέλος δεν είμαι σίγουρος ότι καταγράφει σωστά τον ύπνο μου (το έχω αρκετά σφιχτό στο χέρι μου) . Αν μου χαλάσει δεν θα πάρω το ίδιο. Γενικώς μου έχει αφήσει μια πολύ μέτρια αίσθηση.
  11. Είχα αγοράσει bitcoin αξίας 50 ευρώ όταν η ισοτιμία ήταν στο 1btc = 315$ και δεν θυμάμαι σε ποιο wallet τα έχω :D
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είδα φως στο τούνελ οπότε θα πάρω τηλέφωνο αύριο στο e-shop να ρωτήσω αν μπορώ να τον πάω για επιστροφή.
  13. Καλησπέρα! Να μην τα πολυλογώ, έχω στην κατοχή μου τρεις Intenso 128GB στον έναν τρέχω το λειτουργικό σύστημα (Windows 10 Education x64) και τους άλλους δύο τους είχα κάνει stripped volume μέσω του cmd και τους χρησιμοποιούσα για γρηγορότερο αποθηκευτικό χώρο, κυρίως είχα 1-2 βαριά games με μεγάλα loading screens και κάποια προγράμματα. Αυτό έως ότου κάποια στιγμή μέσα στον μήνα πήγα να κάνω ένα φορμάτ και κάτι έκανα και ανακατεύτηκαν οι SATA Controllers στο UEFI μάλλον και σταμάτησε να δουλεύει το raid. Αnyway δεν την πολυέψαξα να δω που έκανα λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι ο ένας από τους δύο δίσκους έπαψε να δουλεύει τελείως ενώ ο άλλος δουλεύει κανονικά. Παραθέτω μερικά screenshot: στον Device Manager βλέπω αυτό, εδώ disk part, αυτό είναι από Seagate Tools και αυτό από CrystalDiskInfo . Να σημειώσω ότι οι άλλοι δύο πανομοιότυποι δίσκοι τρέχουν κ α ν ο ν ι κ α και με το νόμο. Ο κοινός παρονομαστής είναι αυτό το PS3109S9 και τα 20 MB ελεύθερου χώρου . Το ΜΟΝΟ σχετικό πράγμα που βρήκα στο google είναι ένα ποστ σε κάποιο site που ένας τύπος έγραφε κάτι για ένα Phison πρόγραμμα το οποίο το βρήκα και πήγα να κάνω Update Firmware αλλά κόλλησε στο 5% όπως έγραφε και το αρχικό ποστ και μετά κάτι ακόμα διάβασα για hotpluggin που δοκίμασα αμέσως μετά αλλά δεν έγινε και κάτι. Τον σκληρό τον έχω δοκιμάσει και σε 2ο υπολογιστή που τρέχει σε IDE mode από τα BIOS και είδα ακριβώς τα ίδια πράγματα σε όλα τα προγράμματα. Οπότε η άποψή μου είναι οτι brickare/κάηκε ?! που θα ήταν κρίμα, αλλά σε διαφορετική περίπτωση αν κάποιος έχει κάποια γνώμη/ιδέα feel free to share ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΥΓ1. Μητρική Asrock 970M Pro3, SATA Controller mode AHCI ΥΓ2. Νομίζω έχω βάλει σωστά τα links από τα screenshot, παρ' όλα αυτά αν δεν φαίνεται κάτι πείτε μου.
  14. Ανέβασα και το bus speed και τον πολλαπλασιαστή γιατί 9/10 οδηγούς που διάβασα γράφανε ότι καλύτερα να ανεβαίνουν και τα δύο μαζί παρά μόνο ένα. Από σταθερότητα δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό. Το prime95 δούλευε για 2 ώρες χωρίς πρόβλημα, βαρέθηκα να το αφήσω παραπάνω. Αργότερα, κανα διωράκι gaming με cpu στο 100% και δεν είχα ούτε εκεί προβλήματα οπότε το αφήνω έτσι προς το παρόν. Για ψύκτρα έχω μια low profile Xigmatek Apache II η οποία θέλει λίγο ξεσκόνισμα και ένα χέρι θερμοαγώγιμη από κάτω και αν δεν πέσουν οι θερμοκρασίες πάω για αλλαγή, προς το παρόν βαράει 65άρια σε full load.
  • Δημιουργία νέου...