-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
633 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Σχετικά με Andy
- Ημερομηνία γέννησης 08/10/1991
Πληροφορίες προφίλ
-
Φύλο
Άνδρας
-
Τοποθεσία
Athens
Πρόσφατες Επισκέψεις
6.978 προβολές προφίλ
Andy's Achievements
-
με μεσο ορο καταναλωσης 150 kw τον μηνα τι προτεινετε ρε παιδες?
-
οταν το πας για πλυσιμο εχεις κανενα θεμα? τους λες να μην βαζουν χημικα κτλπ?
-
απολυτα ξεκαθαρο. οχι δεν εχω καμια ζημια. απλα φοβομουν οτι απαξ και δεν χασεις τα σερβις του αυτοκινητου σου ακυρωνουν την εγγυηση η something like that.
-
που θα βοηθησει αυτο? θα κοιταξω το βραδυ
-
Βασικα μολις ανακαλυψα, το βιβλιαρακι ηταν χωμενο σε ενα ντοσιε που ειχαμε για την μεταβιβαση, οτι του ειχε κανει περυσι πριν 1 χρονο και 1 μηνα σερβις. Και αλλαξε φιλτρο καμπινας και λαδιου και λαδια μηχανης και εκανε ελεγχο σε ολα τα υπολοιπα. Τα εκανε βεβαια σε μη εξουσιοδοτημενο απο οτι βλεπω
-
Thanks για τις απαντησεις!
-
Καλησπερα, εχω αγορασει περυσι ενα picanto tou 20 απο αλλον ιδιωτη το οποιο δεν ειχε περασει ποτε απο σερβις. Βεβαια οντας ασχετος απο αμαξια δεν μου εκοψε να το παω οταν το πηρα,και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια. Το αμαξι εχει καπου στα 7 χιλιαδες χιλιομετρα πανω του. Παιζει να εχω θεμα με την εγγυηση?
-
Καλησπερα. Εχω μια coral prime (την γκρι) 10αρα. Αλλα μου φαινεται οτι ο μετρητης δεν δειχνει την σωστη σταθμη. Την εβαλα πανω στην ζυγαρια και μου βγαζει 7 κιλα περιπου. Θα ειμαι οκ για ψησιμο αυριο? Αν ξερει καποιος το καθαρο βαρος θα βοηθουσε
-
καπως ετσι ειναι οι σχαρες μια μερα μετα το πρωτο ψησιμο. εχω κανει καμια βλακεια? η ετσι θα πρεπε να ειναι?
-
το θεμα ειναι οτι το σκρουτζ γραφει οτι ειναι εμαγιε, ενω το πρακτικερ απλο μαντεμι. θα το κανω οπως και να εχει να ειμαι σιγουρος. Για καθαρισμο μετα απο ψησιμο τι κανουμε? αφηνουμε να κρυωσει και τριβουμε με μια τετοια βουρτσα? https://www.praktiker.gr/p/vourtsa-katharismou-bbq-jamestown-30-5x17x3cm-anokseidoto-110473?gclid=Cj0KCQiAutyfBhCMARIsAMgcRJTKr5mciMxhgFqGeXGm-LSLoSJMcyRjaHKsF1DYFL2bdC-e9XKe5jAaAsfzEALw_wcB
-
Καλησπερα, περιμενω να μου ερθει η jamestown maddox 4.1. Αρχικα θα πρεπει να κανω seasoning πριν ψησω? Και τι αλλο θα πρεπει να προσεξω για τις πρωτες φορες που θα την χρησιμοποιησω? Διαβαζα οτι ισως πρεπει να την περναω με λιγο λαδι?
-
https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-50x44εκ-με-2-Εστίες-7-7kW-44010175.html#reviews Για αυτην εδω τι αποψη εχουμε? Επισης πως λεγεται η επιφανεια για τα smash για να το γκουγκλαρω να δω αν ειναι συμβατη αυτη η weber πχ. ψησιματα με συγγενεις φιλους σιγουρα καποιες φορες (7-9 ατομα μαξ). αλλα γενικη χρηση για 1-2 ατομα. σουβλα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις
-
ευχαριστω! οι δυο τελευταιες οντως φαινονται να εχουν πολυ μικρο χωρο. σε σχεση με τους καυστηρες τι να προσεξω? 2-3-4? η μονη διαφορα ειναι ποσο ευκολα πιανει θερμοκρασια?
-
Καλησπέρα παιδιά. Για ψησταριά μέχρι 400-500 ευρω τι προτείνετε? Για καλαμακια, μπριζολες και μπεργκερ κυριως.